Dit is het uitzendschema van ‘Dat Ene Woord: Feyenoord’ op Disney Plus

dat ene woord feyenoord serie, disney plus, disney+-f

Op woensdag 1 september om 09:00 uur verschijnt de eerste aflevering van ‘Dat Ene Woord: Feyenoord’ exclusief op streamingdienst Disney Plus. Zie hieronder het volledige uitzendschema en alles wat je verder moet weten over de Feyenoord-serie.

UPDATE 28 oktober 2021

Disney en Feyenoord zijn tevreden over het resultaat van het eerste seizoen van de Feyenoord-serie ‘Dat Ene Woord: Feyenoord’ op Disney Plus. Beiden partijen zijn samen met het Nederlandse mediabedrijf Lusus Media in gesprek over een tweede seizoen die in 2023 zou moeten verschijnen.

Beschrijving

Feyenoord. De club van het volk heeft zijn hoofdkantoor aan de oever van de Maas in Rotterdam, maar de grote schare supporters is verspreid door heel Nederland en verder. Voor de eerste keer in de 112-jarige geschiedenis van de club opent Feyenoord al zijn deuren.

Het seizoen 2020/21 is anders dan anders vanwege de COVID-19-pandemie en vraagt het uiterste van de trainer, de spelers, het bestuur en de supporters. Terwijl de club worstelt met de enorme impact van de COVID-19-crisis, botst het heden met het verleden tijdens de zoektocht naar een betere toekomst. Unieke beelden uit de kleedkamer en de bestuurskamer brengen de club en alle belangrijke persoonlijkheden dichter bij het publiek dan ooit tevoren.

Heb je nog geen abonnement op Disney Plus en wil je ‘Dat Ene Woord: Feyenoord graag kijken op 1 september? Klik dan hier om je voor slechts € 8,99 per maand (op ieder moment opzegbaar) of € 89,99 per jaar (2 maanden gratis!) te abonneren op Disney Plus. Dit is uiteraard inclusief de recente uitbreiding van Disney Plus, Star. Je kan hiervoor ook op de onder of bovenstaande Disney-banners klikken.

Rapper Winne

‘Dat Ene Woord: Feyenoord’, vertelt door de Rotterdamse rapper Winne die hier een speciale videoclip voor opnam (zie onder), bestaat uit totaal 9 afleveringen.

“Om als verteller mee te mogen werken aan deze serie is bijzonder en vooral heel erg leuk. Het is Feyenoord, het is Rotterdam en dat is ook een belangrijk deel van mij. De serie biedt een eerlijke en open blik achter de schermen tijdens een moeilijk seizoen en vertelt een verhaal dat verder gaat dan alleen voetbal. Over pieken en dalen, over omgaan met tegenslag en het voortdurend lonkende uitzicht van hoop. Het laat ongefilterd zien waarom zoveel mensen zo ontzettend van deze club houden. Rauw en authentiek, zoals Feyenoord is. Ik heb het op mijn manier mogen doen en ik hoop dat een zo groot mogelijk publiek net zo van deze serie zal genieten als ik heb gedaan”, aldus Winne tegen ESPN.

Uitzendschema ‘Dat Ene Woord: Feyenoord’.

De Feyenoord-serie is de eerste Europese Disney Plus Original en is geproduceerd door het Nederlandse Lusus Media, in samenwerking met ESPN.

Zie hieronder het volledige uitzendschema van ‘Dat Ene Woord: Feyenoord’. De eerste aflevering start op woensdag 1 september, met vervolgens elke woensdag een nieuwe aflevering. De laatste aflevering is op woensdag 27 oktober. Zie hieronder het volledige uitzendschema.

Aflevering 1 (Hoop) – 1 september
Aflevering 2 (Lockdown) – 8 september
Aflevering 3 (Blessureleed) – 15 september
Aflevering 4 (Europa) – 22 september
Aflevering 5 – 29 september
Aflevering 6 – 6 oktober
Aflevering 7 – 13 oktober
Aflevering 8 – 20 oktober
Aflevering 9 – 27 oktober

feyenoord dat ene woord, splashscreen, disney plus, disney+
De splashscreen van ‘Dat Ene Woord: Feyenoord’ is al toegevoegd op Disney Plus. Gebruikers kunnen de serie alvast in hun watchlist plaatsen.