Dit zijn de 35 nieuwe Disney Plus (Star) titels voor maart 2021 (overzicht)

disney plus star, disney+, maart 2021

Er is weer een nieuwe maand aangebroken en dat betekent nieuwe content. Het leuke is dat we nu Star op Disney Plus hebben en dat hier direct wekelijks nieuwe films en series aan zullen worden toegevoegd. Deze maand tellen we 18 Disney Plus Star-titels en 17 titels voor de reguliere bibliotheek op de streamingdienst, inclusief een mooi lijstje aan Nederlandse jeugdfilms.

Raya and the Last Dragon is nu zonder extra kosten te zien op Disney Plus. Klik hier om hem direct te streamen. 

Wil je direct naar het volledige aanbod van Disney Plus Star? Klik dan hier.

In dit artikel:

5 maart

‘Drain Alcatraz’ (National Geographic / 2017)

Door wetenschappelijke expedities en geavanceerde CGI, laat ‘Drain Alcatraz’ de dodelijke wateren rondom ’s werelds meest beruchte gevangenis leeglopen. San Francisco Bay is helemaal drooggelegd, waardoor de beruchte eilandgevangenis eindelijk zijn geheimen onthult en toont waardoor het vrijwel onmogelijk is om van de rots te ontsnappen.

‘Miraculous World: New York, United Heroez’ (Disney Channel / 2020)

Voor de Frans-Amerikaanse vriendschapsweek gaat de gehele klas naar New York. De hele klas is er, behalve Adrien, omdat zijn vader hem weigert te laten gaan.

‘Raya and the Last Dragon’ (Disney / 2021 / VIP-toegang)

‘Raya and the Last Dragon’ speelt zich af in een land genaamd Kumandra, waar vijf verschillende clans het Land van de Draak vormen. De draken zijn echter al lang verdwenen en Kumandra is binnengevallen door een duistere sinistere kracht. Raya (stem Kelly Marie Tran) is een eenzame krijger die een zoektocht start om haar wereld te redden en is vastbesloten om de laatste draak te vinden, die volgens haar de macht heeft om Kumandra te redden.

‘Raya And The Last Dragon’ is vanaf vrijdag 4 juni voor elke Disney Plus-abonnee te zien, zonder extra kosten.

‘Black Narcissus’ (BBC/FX / Star / 2020)

‘Black Narcissus’ is een driedelige serie geïnspireerd op de gelijknamige bestseller uit 1939 van auteur Rumer Godden.

De serie speelt zich af in Mopu, Himalaya 1934. Een afgelegen paleis op een klif, dat ooit bekend stond als het ‘Huis van de vrouw’, heeft vele duistere geheimen. Wanneer de jonge nonnen van St. Faith daar een missie proberen te vestigen, ontwaken ze beklijvende mysteries en verboden verlangens die voorbestemd lijken om een ​​vreselijke tragedie te herhalen.

Tijdens de laatste jaren van de Britse overheersing in India leidt de ambitieuze jonge non zuster Clodagh (Gemma Arterton) een missie naar een afgelegen deel van de Himalaya. Het paleis van Mopu is geschonken door generaal Toda Rai, die hoopt dat de Sisters of St. Faith het ‘House of Women’ zullen verlossen van de ongelukkige herinneringen aan zijn overleden zus Srimati. Hoewel Clodagh de waarschuwingen van de agent van de generaal, meneer Dean, negeert, eisen isolement en ziekte al snel hun tol, waarbij de angstaanjagende atmosfeer van het paleis vooral de vluchtige zuster Ruth (Aisling Franciosi) treft. Terwijl heden en verleden botsen, is de komst van de jonge generaal Dilip Rai de katalysator voor een explosie van onderdrukte verlangens die kan eindigen in een fatale confrontatie.

‘Damien – Omen II’ (20th Century Studios / Star / 1978)

De 12-jarige Damien staat onder voogdij van zijn schatrijke oom Richard Thorne, nadat zijn ouders op verdachte wijze om het leven zijn gekomen. Als Damien de macht probeert te krijgen over het internationale voedselimperium van zijn oom, en over de wereld, verdenken de mensen hem ervan dat hij de duivel is. Damien zorgt ervoor dat iedereen die een poging doet om zijn lugubere verleden of duivelse toekomst te onthullen een vreselijke dood sterft.

‘Downhill’ (Searchlight Pictures / Star / 2020)

Julia Louis-Dreyfus en Will Ferrell spelen de hoofdrollen in deze buitensporige komedie over de tegenslagen van een familie tijdens een skivakantie in de Alpen. Billie en Pete (Louis-Dreyfus en Ferrell) kijken uit naar een heerlijke week in een Europees bergresort met hun twee zoons, maar Petes reactie op wat een ongevaarlijke lawine blijkt te zijn, is anders dan die van Billie, en plotseling begeeft hun huwelijk zich op glad ijs. Niet in staat het lawine-incident los te laten, brengen Pete en Billie afzonderlijk hun tijd door met een rits personages: Pete skiet en comazuipt met zijn collega (Zach Woods), die aan het euforische begin van een relatie met zijn hashtag-geobsedeerde vriendin (Zoe Chao) staat en Billie krijgt onverwacht advies van een sensuele ski-instructeur (Giulio Berruti) en een oversekste hotelconciërge (Miranda Otto). De tijd gescheiden van elkaar en de tenenkrommende ontmoetingen helpen Pete en Billie alles in perspectief te zien en doen hen beseffen dat ze moeten besluiten of ze nog als familie verder kunnen. Vol zwarte humor, realisme en geloofwaardige optredens, is Downhill een verfrissende ontdekkingsreis op het gebied van liefde, familie, instinct en verwachtingen.

 

12 maart

‘DR. K’s Exotic Animal ER’ (seizoen 1 t/m 5 / National Geopgraphic / 2014-2018)

Dr. Susan Keller is de eigenaar van het Broward Avian and Exotics Animal Hospital in Zuid Florida. Het is één van de drukste dierenziekenhuizen gericht op exotische dieren. Dr. K helpt ieder dier dat door de deur past. Van konijnen, reptielen, vogels, tot aan fretten, vissen en zelfs apen.

‘Marvel Studios Assembled’ (Marvel / 2021)

‘Marvel Studios Assembled’ is een uitgebreide documentaireserie die je een kijk achter de schermen geeft van Marvel-producties, zoals WandaVision, The Falcon en The Winter Soldier en Loki. Bekijk exclusieve beelden op de set in een meeslepend en diepgaand onderzoek naar de volgende fase van het Marvel Cinematic Universe (MCU).

‘Own The Room’ (National Geographic / 2021)

‘Own the Room’ is een nieuwe documentaire van National Geographic en volgt vijf studenten uit verschillende hoeken van de wereld die hun ondernemingen meenemen naar Macau, China, om mee te doen aan de Global Student Entrepreneur Awards. Iedere student heeft zijn eigen obstakels in het thuisland weten te overwinnen, van een natuurramp, armoede tot burgelijke onrust. Wie gaat er naar huis met de 100,000 dollar?

‘Gone In Sixty Seconds’ (Disney / Star / 2000)

Notoire autodief Randall ‘Memphis’ Raines (Nicolas Cage) heeft zijn criminele leven vaarwel gezegd om op een afgelegen kindercartbaan zijn brood te verdienen. Op een dag krijgt hij van een oude vriend te horen dat zijn broertje Kip in de problemen zit. Randall moet noodgedwongen zijn oude ‘beroep’ oppakken om het leven van zijn broertje te redden. Vijftig auto’s in drie dagen, een klus die misschien zelfs door de beruchte Memphis niet te klaren is…

‘Love in the Time of Corona’ (Freeform / Star / 2020)

‘Love in the Time of Corona’ volgt het leven van mensen die op zoek zijn naar “liefde, seks en verbinding” tijdens de COVID-19-pandemie terwijl ze in quarantaine zitten.

‘The Beach’ (20th Century Studios / Star / 2000)

In een hotel in Bangkok maakt rugzaktoerist Richard (Leonardo DiCaprio) kennis met Daffy Duck (Robert Carlyle), een dertiger die getekend is door jarenlang drugsgebruik. Hij beweert dat hij het paradijs op aarde heeft ontdekt. Richard is meteen geïntrigeerd. Diezelfde nacht pleegt Daffy zelfmoord. Als afscheidsgeschenk laat hij Richard een kaart na met de route naar The Beach. Samen met het Franse koppel Françoise en Etienne gaat Richard het ultieme avontuur aan. Maar algauw ontdekken ze dat hun droom in werkelijkheid een gruwelijke nachtmerrie is.

‘The Fly’ (20th Century Studios / Star / 1986)

In deze nieuwe versie van de cultklassieker uit 1958 verandert de jonge wetenschapper Seth Brundle (Jeff Goldblum) zichzelf per ongeluk in een vlieg als een experiment verschrikkelijk misgaat.

‘The Killing’ (seizoen 1 t/m 4 / 20th Century Studios / Star / 2011-2014)

‘The Killing’ is een Amerikaanse misdaad/drama televisieserie die op 3 april 2011 in première ging op AMC, en bestond uit 4 seizoenen met in totaal 44 afleveringen. Deze serie is geproduceerd door 21st Century Studios en Fuse Entertainment en is gebaseerd op de Deense televisieserie Forbrydelsen (The Killing). De serie speelt zich af in Seattle en volgt diverse moordonderzoeken door moordrechercheurs Sarah Linden (Mireille Enos) en Stephen Holder (Joel Kinnaman).

19 maart

‘Drain The Titanic’ (National Geographic / 2015)

Het beroemdste scheepswrak ter wereld, de Titanic, licht meer dan 3650 meter onder het ijskoude water van de Atlantische oceaan. Sinds de ontdekking van het wrak in 1985, zijn er meerdere expedities naar de locatie geweest, maar tot nu toe heeft niemand ooit de volle omvang van wat er echt op dit afgelegen gebied van de zeebodem ligt in beeld gebracht.

‘The Falcon And The Winter Soldier’ (Marvel / 2021)

Nieuwe Marvel-serie met in de hoofdrollen Anthony Mackie (Sam Wilson/Falcon) en Sebastian Stan (Bucky Barnes/Winter Soldier). De serie speelt zich af na de gebeurtenissen in ‘Avengers: Endgame’.

Emily VanCamp is opnieuw te zien in het Marvel Cinematic Universe als Sharon Carter. De SHIELD-agent zal Sam en Buck te hulp schieten. We zagen Sharon voor het laatste in Civil War en het is onduidelijk was er sindsdien met haar gebeurd is.

‘Amelia’ (Searchlight Pictures / Star / 2000)

Het verhaal van de legendarische Amerikaanse piloot Amelia Earhart (Hilary Swank). Zij verdween in 1937 op mysterieuze wijze boven de Pacifische Oceaan tijdens een poging om rond de wereld te vliegen.

‘Homeland’ (seizoen 1 t/m 8 / Touchstone Television / Star / 2011-2020)

Nadat Carrie Mathison in Irak een illegale operatie heeft uitgevoerd wordt ze geschorst en overgeplaatst naar de afdeling Contraterrorisme van de CIA in Langley, Virginia. Tijdens die illegale operatie in Irak, werd ze gewaarschuwd door een informant dat een Amerikaanse krijgsgevangene was overgelopen naar Al Qaida.

Als ze op een dag voor een spoedzitting naar Langley wordt geroepen, krijgt ze de informatie dat Nicholas Brody, een Amerikaanse Sergeant Marinier, is gered tijdens een Delta Force Operatie in een gebouw van Abu Nazir. Carrie gelooft heilig dat Nicholas de krijgsgevangene is voor wie haar informant haar gewaarschuwd heeft. De Amerikaanse overheid en de CIA zien de marinier echter als een oorlogsheld. Carrie realiseert zich dat het een vrijwel onmogelijke taak is om haar superieuren te overtuigen.

Carrie benadert de enige persoon binnen de CIA die ze kan vertrouwen, Saul Berenson. Zij moeten nu samenwerken om Brody in de gaten te houden en een aankomende terroristische aanslag op Amerikaans grondgebied te voorkomen.

‘Lucy in the Sky’ (Searchlight Pictures / Star / 2019)

Astronaute Lucy Cola (Natalie Portman) keert na een lange ruimtereis terug naar de Aarde, waarna ze een relatie begint met collega Mark Goodwin (Jon Hamm). Door haar transcendente ervaring in de ruimte belandt ze in een neerwaartse spiraal. Ze raakt vervreemd van haar familie en bereikt een dieptepunt wanneer Mark een liefdesaffaire begint met een jongere astronaute.

‘Quantico’ (ABC / seizoen 1 t/m 3 / Star / 2015-2018)

Een gevarieerde groep rekruten komt aan op de FBI-academie in Quantico om getraind te worden. Zij zijn de beste, slimste en best doorgelichte nieuwelingen, dus niemand verwacht dat één van hen wordt verdacht van het beramen van de grootste aanval op New York sinds 11 september 2001.

‘Sideways’ (Searchlight Pictures / Star / 2004)

Het verhaal gaat over twee vrienden, Miles (Paul Giamatti) en Jack (Thomas Haden Church). Ook al gaat de film over twee vrienden, toch wordt het verhaal vanuit de ogen van Miles verteld. Miles is leraar Engels en probeert al jaren een carrière als schrijver op te starten. Hij is gedeprimeerd vanwege zijn huwelijk dat in een scheiding is geëindigd. Jack staat op het punt om te trouwen maar wil voor die tijd nog scoren bij andere vrouwen. De twee mannen, die zich duidelijk in een midlifecrisis bevinden, gaan samen een rondreis langs de wijngaarden van Californië maken.

‘The Hot Chick’ (Touchstone Pictures / Star / 2002)

De hilarische Rob Schneider is gigolo geweest. Hij is een dier geweest. En nu zorgt een vloek ervoor dat hij iets wordt wat hij nog nooit is geweest: een vrouw! Jessica Spencer is het mooiste en populairste meisje op school. Maar ze krijgt een flinke klap te verwerken wanneer ze plotseling wakker wordt in het lichaam van een wat morsige man van een jaar of dertig (Schneider) en ze ontdekt al snel dat het niet meevalt om te leven als meisje dat het moet hebben van haar looks als ze zich iedere dag moet scheren. Hoe kan Jessica haar vrienden (Anna Faris, Matthew Lawrence en Eric Christian Olsen) ooit ervan overtuigen dat zij het echt is? En hoe kan ze zichzelf terug veranderen in een tienermeisje? ‘The Hot Chick’ is een maffe en krankzinnige comedy waar iedereen van zal genieten, of je nou een man bent of een vrouw!

‘Abeltje’ (1998)

De 11-jarige Abeltje Roef wordt na talloze waarschuwingen en ruzies met de schoolmeester, door zijn moeder vroegtijdig van school gehaald. Het lukt haar om hem een baantje te bezorgen als liftboy in het warenhuis Knots. Maar op zijn eerste werkdag gaat er al iets mis. Abeltje drukt op het enige knopje waar hij niet op mag drukken: het groene knopje! Samen et meneer Tump, juffrouw Klaterhoen en Laura, vliegt hij met de lift dwars door het dak van het warenhuis. Dan begint het avontuur. Ze komen in New York en maken een revolutie mee in Perugona.

Het jeugdboek van Annie M.G. Schmidt uit 1953 werd door scenarist Burny Bos voorzien van een modern sausje om de film geschikt te maken voor het beoogde jeugdige publiek. Abeltje kreeg een oorringetje en vindt dingen ‘vet cool’. Het verhaal heeft niet geleden onder de modernisering: Schmidts fantasie en humor blijven markant aanwezig in deze leuke jeugdfilm van Ben Sombogaart. Met o.a. Rick van Gastel, Soraya Smith, Victor Löw, Annet Malherbe en Frits Lambrechts.

‘Ja Zuster, Nee Zuster’ (2002)

Het is een gezellige bedrijvigheid in rusthuis “Klivia”. De Ingenieur is druk bezig met uitvinden. Jet is lekkere hapjes aan het klaarmaken en zuster Klivia zelf kibbelt met huurbaas Buurman Boordevol door de telefoon over overlast. Een ontploffing in de kelder van het rusthuis maakt een drastisch einde aan dit gesprek: de strijd tussen Buurman Boordevol en zuster Klivia is in volle hevigheid losgebarsten. Een strijd die behoorlijk uit de hand dreigt te lopen als Gerrit de inbreker van zuster Klivia ook nog in het rusthuis mag blijven nu hij haar beloofd heeft zijn leven te beteren.

‘Minoes’ (2001)

Poes Minoes uit de Emmalaan snapt niet waarom ze er plots uitziet als een een charmante jongedame (Van Houten). Het is raar, maar het heeft ook voordelen. Bevriende katten vertellen haar bijvoorbeeld mensengeheimen, waarmee ze de sympathieke, stuntelige journalist Tibbe (Maassen) helpt, in ruil voor eten en een slaapplaats. Er zit ook een tip tussen over de onfrisse zaakjes van schurkachtige industrieel en kattenhater Ellemeet (Bokma). Erg leuke verfilming van een scenario van Burny Bos naar het boek van Annie M.G. Schmidt. Gouden Kalveren voor de film en voor Van Houten.

Jeugdfilm van Vincent Bal. Met o.a. Carice van Houten, Theo Maassen, Pierre Bokma, Hans Kesting en Olga Zuiderhoek.

‘Pluk van de Petteflet’ (2004)

De in Nederland innig beminde creatie van Annie M.G. Schmidt, Pluk, kreeg na de succesvolle Schmidt-verfilmingen Minoes en Abeltje ook een eigen film. Het jongetje met het verwaaide haar en pet rijdt met zijn rode kraanwagentje de stad binnen, op zoek naar een huisje. In de Petteflet, waar hij een torenkamertje betrekt ontmoet hij kleurrijke personages: mevrouw Helderder en haar roze dochtertje Aagje, de chaotische Stampertjes, Dollie de duif en de Krullevaar. Het verhaal waarin Pluk helpt de Torteltuin te redden wordt vormgegeven met een inventieve art direction en handpoppetjes.

Familiefilm van Ben Sombogaart en Pieter van Rijn. Met o.a. Janieck van de Polder, Suzanne Zuiderwijk, Jack Wouterse, Arjan Ederveen en Hanneke Riemer.

‘Wiplala’ (2014)

Producent Bos Bros gaat gestaag verder met het verfilmen van het oeuvre van Annie M.G. Schmidt. Haar Wiplala stamt alweer uit 1957 en is behoorlijk gemoderniseerd, zij het minder ingrijpend dan eerder bijvoorbeeld Abeltje. De grote lijnen zijn ongewijzigd: de driekoppige familie Blom wordt door het wezentje Wiplala (Weisz) verkleind tot kabouterlengte en beleeft met hem doldwaze avonturen in Amsterdam. Regisseur Oliehoek (Vet hard, Chez Nous) kan goed uit de voeten met de actie en special effects, maar het drama overtuigt minder. Daardoor ontbreekt het de vermakelijke familiefilm uiteindelijk aan magie.

Familiefilm van Tim Oliehoek. Met o.a. Géza Weisz, Peter Paul Muller, Sasha Mylanus, Kee Ketelaar en Hans Kesting.

‘Het geheim’ (2010)

De achtjarige Ben (Braun) is dol op goochelen. Bens onhandige vader Koos heeft ook goochelaspiraties, en op een dag brengt hij zowaar een truc op de planken waarbij hij Sylvie, een klasgenootje van Ben, laat verdwijnen. Maar dan gaat er, tot ieders grote consternatie, iets vreselijk fout, en zitten Ben en zijn vader diep in de problemen. Leuke en meeslepende jeugdfilm van Lürsen, met goed spel van de jonge acteurs en van Maassen en Janzen als Bens ouders. Daan Schuurmans is erg leuk als illusionist Hans Smid, met lange blonde, wapperende lokken.

Jeugdfilm van Joram Lürsen. Met o.a. Thor Braun, Theo Maassen, Chantal Janzen, Daan Schuurmans en Java Siegertsz.

26 maart

‘Drain The Sunken Pirate City’ (National Geographic / 2017)

Verborgen onder de wateren van Jamaica’s Kingston Harbour liggen de ruïnes van de grootste piratenstad ooit, Port Royal. Op 7 juni 1692 verwoestte een aardbeving gevolgd door een tsunami de stad. Archeoloog Dr. Jon Henderson gebruikt de nieuwste hightech wetenschappelijke onderzoeken om de volledige omvang van de gezonken stad van 13 hectare voor het eerst te onthullen.

‘Mighty Ducks: Game Changers’ (Disney / 2021)

‘The Mighty Ducks’, die 10 afleveringen telt, speelt zich af in het huidige Minnesota. The Mighty Ducks zijn geëvolueerd van scrappy underdogs tot een ultra-competitief en sterk jeugdhockeyteam. Nadat de 12-jarige Evan (Bradly Noon) zonder pardon buitenspel is gezet, gaan hij en zijn moeder Alex (Lauren Graham) op zoek naar een eigen team van buitenbeentjes om de moordende strijd aan te gaan om te winnen. Met de hulp van Gordon Bombay (Emilio Estevez) ontdekken zij de ware liefde voor de sport.

‘The Mighty Ducks: Game Changers’ wordt geproduceerd door ABC Signature, een onderdeel van Disney Television Studios. Steve Brill, de originele bedenker, schrijver en uitvoerend producent van alle drie de eerdere films, die een NHL-franchise voortbrachten, is terug als co-creator en uitvoerend producent van deze nieuwe serie.

‘X-Men Apocalypse’ (20 Century Studios / Star / 2016)

Na het wereldwijde succes van X-Men: Days of Future Past keert regisseur Bryan Singer terug met X-Men: Apocalypse.
Sinds het ontstaan van de beschaving wordt Apocalypse, de eerste en meest krachtige mutant uit het Marvel-universum, aanbeden als een god. Hij vergaart de krachten van een groot aantal andere mutanten en wordt daarmee onsterfelijk en onoverwinnelijk.

Als Apocalypse na duizenden jaren ontwaakt is hij teleurgesteld in de wereld. Hij rekruteert een team van krachtige mutanten, waaronder een ontmoedigde Magneto (Michael Fassbender), om de mensheid te onderwerpen en een nieuwe wereldorde te creëren waar hij over zal regeren. Met het lot van de aarde aan een zijden draadje, moet Raven (Jennifer Lawrence) met de hulp van Professor X (James McAvoy) een groep jonge X-Men leiden om hun grootste vijand te stoppen en de mensheid van de ondergang te redden.

‘Raising Arizona’ (20th Century Studios / Star / 1987)

Een buurtwinkelschurk (Nicolas Cage) wil het rechte pad op en hij vraagt de fotograaf van de politie (Holly Hunter) ten huwelijk. Alles gaat goed, tot ze ontdekken dat ze niet zwanger kan worden en ze worden afgewezen bij elk adoptiebureau in de stad. Het duurt niet lang voordat ze beseffen dat de enige oplossing is om een van de beroemde vijflingen van de stad te ontvoeren en daarna te vluchten.

‘Snowfall’ (seizoen 2 en 3 / FX / Star / 2018-2019)

Snowfall is een drama dat zich afspeelt aan het begin van de crack-epidemie in Los Angeles en gaat over de uiteindelijke impact ervan op de cultuur zoals we die nu kennen. De serie volgt een aantal personages tijdens een gewelddadige, woelige periode, onder wie Franklin Saint – een jonge straatondernemer op zoek naar macht -, Gustavo & ‘El Oso’ Zapata – een Mexicaanse worstelaar die verstrikt raakt in de interne strijd van een misdaadkartel, Teddy McDonald, een CIA-agent met een duister verleden die een geheime operatie begint voor financiering van de Nicaraguaanse Contra’s – en Lucia Villanueva, de eigengereide dochter van een Mexicaanse drugsbaron. In Snowfall draait alles uiteindelijk om geld, macht en invloed in Los Angeles.

‘The Catch’ (seizoen 1 en 2 / ABC / Star / 2016-2017)

Alice Vaughan (Mireille Enos) is een gerenommeerde privédetective in LA die begint aan een persoonlijke missie tot wraakneming. Waar het ook toe leidt of welke geheimen ze ook zal moeten verbergen, Alice laat zich door niets weerhouden.

‘The Hand that Rocks the Cradle’ (Hollywood Pictures / Star / 1992)

Zet je schrap voor een van de meest besproken en bloedstollende thrillers ooit. Annabella Sciorra schittert als Claire Bartel, een drukke echtgenote, moeder en carrièrevrouw. Wanneer zij Peyton Flanders (Rebecca De Mornay) inhuurt, een op het eerste gezicht perfecte oppas met een huiveringwekkende verborgen agenda, loopt haar gezin groot gevaar. Op het moment dat Claire het dodelijke plan van de op wraak beluste Peyton ontdekt, zou het weleens te laat kunnen zijn om zichzelf en haar gezin te redden. Vanaf het eerste aangrijpende moment tot aan de onvergetelijke climax houdt deze sensationale mix van zinderende spanning en onverwachte wendingen je op het puntje van je stoel!