Dit zijn de nieuwe Disney Plus (Star) titels voor april 2021 (overzicht)

criminal mind, disney plus

Disney heeft voor april weer een leuke lading nieuwe content om te streamen op Disney Plus. In verband met de te behalen Europese quota krijgen we veel Nederlandse films voorgeschoteld. Zeker voor kinderen is dit een erg leuke maand. Maar ook andere mooie grote titels, zoals ‘Nomadland’, ‘Big Shot’, de nieuwe National Geographic documentaire ‘Secrets Of The Whales’ en de CBS hit ‘Criminal Minds’.

Wil je direct naar het volledige aanbod van Disney Plus? Klik dan hier.

Wil je direct naar het volledige aanbod van Disney Plus Star? Klik dan hier.

In dit artikel:

2 april

‘Abeltje’ (1998)

Abeltje gaat werken als liftbediende in een groot warenhuis dat in zijn dorp geopend is. Hij is een dromer en vraagt zich af waar de groene knop bovenin de lift voor is. Met de mensen in zijn lift, een meisje dat hij kent, een zanglerares en een vertegenwoordiger in mottenballen wordt hij gelanceerd door het dak van het warenhuis zonder dat ze controle hebben over de lift of weten waar ze terecht zullen komen.

‘Gek van Oranje’ (2018)

Abeltje gaat werken als liftbediende in een groot warenhuis dat in zijn dorp geopend is. Hij is een dromer en vraagt zich af waar de groene knop bovenin de lift voor is. Met de mensen in zijn lift, een meisje dat hij kent, een zanglerares en een vertegenwoordiger in mottenballen wordt hij gelanceerd door het dak van het warenhuis zonder dat ze controle hebben over de lift of weten waar ze terecht zullen komen.

‘Het geheim’ (2010)

Het achtjarige jongetje Ben Stikker (Thor Braun) leert goochelen en is gefascineerd door de grote verdwijntruc. Wanneer zijn vriendinnetje Sylvie verdwijnt, sleurt hij zichzelf en zijn familie mee in een groot avontuur. Ben moet onderscheid zien te maken tussen illusie en realiteit.

‘In Oranje’ (2004)

Remco is 12 jaar. Hij is een getalenteerd en fanatiek voetballertje met maar één droom: te mogen spelen in het Nederlands Elftal. Zelfs de tekst van het Wilhelmus kent hij al uit zijn hoofd. Zijn vader Erik is minstens net zo fanatiek in het coachen van Remco. Hij weet altijd alles beter en heeft altijd overal commentaar op. Remco’s moeder Sylvia is altijd lief en zorgt ervoor dat haar ‘mannen’ en dochtertje Suzan niks te kort komen. Als zijn vader plotseling sterft, stort Remco’s wereld in. Hij heeft zelfs geen zin meer om te voetballen. Zijn Surinaamse voetbalvriendje Winston vraagt zijn oma om hulp. Zij weet namelijk een manier om in contact te komen met Remco’s overleden vader. Dan raakt Remco geblesseerd. Van de dokter mag hij nooit meer voetballen, omdat zijn enkelbanden heel erg zijn opgerekt. Samen met zijn vriendinnetje Anneke verzint hij een plannetje om toch mee te doen aan de selectiewedstrijd. Zal het hem lukken zijn droom te verwezenlijken?

‘Ja Zuster, Nee Zuster’ (2002)

Het is een gezellige bedrijvigheid in rusthuis “Klivia”. De Ingenieur is druk bezig met uitvinden. Jet is lekkere hapjes aan het klaarmaken en zuster Klivia zelf kibbelt met huurbaas Buurman Boordevol door de telefoon over overlast. Een ontploffing in de kelder van het rusthuis maakt een drastisch einde aan dit gesprek: de strijd tussen Buurman Boordevol en zuster Klivia is in volle hevigheid losgebarsten. Een strijd die behoorlijk uit de hand dreigt te lopen als Gerrit de inbreker van zuster Klivia ook nog in het rusthuis mag blijven nu hij haar beloofd heeft zijn leven te beteren.

‘Kidnep’ (2015)

Bo, enig kind van rijke ouders, wordt ontvoerd. Zijn beschermde en rijke wereldje komt op z’n kop te staan. Tussen Bo en zijn ontvoerder Fred ontstaat tegen beider verwachtingen in een band. Bo ontdekt in Fred de vader die hij mist en leert voor zichzelf op te komen. Fred ziet in waar hij al z’n leven lang voor vlucht en leert vader te zijn.

‘Minoes’ (2001)

Tibbe, beginnend journalist bij de Killendoornse Courant, staat op het punt om ontslagen te worden. Eigenlijk is hij te verlegen om en goede journalist te zijn, maar de hoofdredactrice geeft hem nog een kans. Terwijl Tibbe tobt waar hij een goed verhaal over kan schrijven, ontmoet hij de merkwaardige juffrouw Minoes. Zij is, naar zeggen, vroeger een kat geweest, en ze gedraagt zich inderdaad nogal katachtig: ze spint, ze geeft kopjes, ze slaapt bij voorkeur opgerold in een doos en kan met katten communiceren. Tibbe heeft eerst zo zijn twijfels over juffrouw Minoes, maar als zij hem, dankzij haar kattencontacten, aan het exclusieve nieuws helpt waarmee hij zijn baan kan behouden, besluit Tibbe haar als assistente aan te nemen.

‘Pluk van de Petteflet’ (2004)

Op een mooie dag komt een klein rood kraanwagentje onder de poort van de Petteflet doorrijden met aan het stuur een jongetje van een jaar of acht. Het is Pluk en hij is op zoek naar een huisje om in te wonen. Dollie de duif vertelt hem dat het torenkamertje bovenop de Petteflet leegstaat. In de Petteflet leert Pluk een aantal flatbewoners en hun problemen kennen. Zoals mevrouw Helderder met haar dochter Aagje, meneer Pen van het winkeltje onder in de flat en vader Stamper met zijn vijf zoontjes. Pluk ontdekt dat de Torteltuin vernietigd gaat worden, waardoor alle huisjes van de dieren ook zullen verdwijnen. Pluk bedenkt een plan om de Torteltuin te redden, maar lukt dit hem ook?

‘Ventoux’ (2015)

Vier mannen, vrienden van weleer, beklimmen op hun racefiets de Mont Ventoux, zoals ze dat 30 jaar geleden ook deden. En ze doen wat mannen zo goed kunnen: loodzware ernst en slap ouwehoeren moeiteloos afwisselen. Totdat hun jeugdvriendin, de prachtige Laura zich meldt en de “spoken” uit het verleden zich aandienen. In een hedendaagse en herkenbare mix van hilariteit en weemoed overwint de vriendschap, die juist door dat verleden een vriendschap voor het leven blijkt.

‘Wiplala’ (2014)

De zevenjarige Johannes Blom doet de ontdekking van zijn leven als hij achter de pot pindakaas in de keukenkast een klein mannetje vindt dat Wiplala heet en kan toveren. Als Wiplala de familie Blom per ongeluk net zo klein maakt als hijzelf, is dat het begin van een heel groot avontuur. Zullen ze ooit weer normaal worden?

‘High Fidelity’ (2020)

High Fidelity is een nieuwe versie gebaseerd op de roman van Nick Hornby uit 1995. We volgen Rob, gespeeld door Zoë Kravitz, een vrouwelijke eigenaar van een platenwinkel die oude relaties ophaalt door muziek en popcultuur.

‘Cesar Milan: The Real Story’ (National Geographic, 2012)

Cesar Millan was niet altijd de ‘leader of the pack’. Deze special volgt zijn ongelooflijke reis van illegale immigrant tot hondentrainer voor beroemdheden. Camera’s volgen Millan op zijn wereldwijde tournee, tijdens het filmen van zijn nieuwe serie ‘Leader of the Pack’ en we zien hoe hij een mars van duizenden honden en eigenaren leidt om aandacht te vestigen op hondenadoptie. Ondertussen blikt Millan terug op het begin van zijn reis in Mexico, zijn illegale binnenkomst in de Verenigde Staten en hoe hij moest vechten om een nieuw leven op te bouwen. Hij vertelt hoe zijn gave met honden leidde tot zijn beroemde status als ‘dog whisperer’, de impact die zijn drukke reisschema had op zijn gezinsleven en hoe hij een nieuwe liefde en een balans in zijn leven vond. Neem een kijkje in het leven van Cesar Millan en doe inspiratie op om zelf roedelleider te worden!

‘Cinderella Man’ (2005)

Het verhaal van bokser en volksheld Jim Braddock, die na een reeks verliespartijen gedwongen werd te stoppen. Als de Grote Depressie aanbreekt accepteert Joe diverse beroerde baantjes om zijn vrouw Mae en hun kinderen te onderhouden, maar hij blijft dromen van de boksring. Per toeval krijgt hij een nieuwe kans om zich te bewijzen als bokser.

9 april

‘Solar Opposites’ (seizoen 2 / 2021)

Solar Opposites draait om een familie van buitenaardse wezens: Korvo, Terry en hun kindreplica’s Yumyulack en Jesse, van de planeet Shlorp. Ze storten op aarde neer en moeten hun toevlucht nemen in Midden-Amerika. Ze zijn het er niet over eens of dit vreselijk of geweldig is.

‘Can you ever forgive me?’ (2018)

Can you forgive me? Is een Americaans biografische dramafilm gebaseerd op de memoire van Lee Israel. Het vertelt het verhaal van Lee Israel (Melissa McCarthy) doe om de Jaren ’70 en ’80 haar geld verdiende met het schrijven van de levensverhalen van Katharine Hepburn, Tallulah Bankhead, Estee Lauder en de journaliste Dorothy Kilgallen. Als het werk van Lee niet meer wordt gepubliceerd, omdat ze niet langer “in de mode” is, schroomt ze niet om via list en bedrog haar doel te bereiken. Dit met de hulp van haar trouwe vriend Jack (Richard E. Grant).

‘Drain to Bermuda Triangle’ (2014)

Een National Geographic-serie. Ontdek wat er onder het zeeoppervlak schuilgaat in de mysterieuze Bermudadriehoek, met behulp van geavanceerde sonarapparatuur.

‘Gnomeo & Juliet’ (2011)

Het wereldberoemde verhaal van ‘Romeo and Juliet’ van William Shakespeare’s toneelstuk. Dit keer verteld aan de hand van binnen- en buiten-kabouters. Wanneer de mensen (bewoners) van hun huizen weg zijn, is het voor twee rivaliserende kaboutergroepen elke keer weer een kans om tegen elkaar te strijden. Twee geliefden, genaamd Gnomeo en Juliet durven de liefde voor elkaar niet uit te dragen uit angst voor wat er met de eeuwig rivaliserende kaboutergroepen gebeurt.

‘I think I love my wife’ (2007)

Richard Cooper (Chris Rock) is een wat burgerlijke man die getrouwd is met Brenda, een vrouw die haar tijd vooral besteed aan haar carrière en het opvoeden van de twee kinderen. Voor Richard blijft er weinig over wat te dagdromen over andere vrouwen, maar wanneer de vrijzinnige Nikki zich aandient in Richard’s leven, wordt zijn trouw pas echt op de proef gesteld.

‘Prometheus’ (2012)

Een team van ontdekkingsreizigers gaat zoek gaat naar de oorsprong van de mens op Aarde en reist af naar de donkerste uithoeken van het heelal. Daar ontdekken ze dat ze niet alleen zijn.

16 april

‘Big Shot’ (Disney / 2021) Première!

Big Shot volgt coach Korn (John Stamos) die, nadat hij uit de NCAA is gezet, een kans krijgt om zijn leven op te pakken door als coach aan de slag te gaan op een particuliere middelbare school. Hij ontdekt al snel dat de tienerspelers empathie en kwetsbaarheid nodig hebben om te kunnen scoren, niet echt bekende eigenschappen voor deze stoïcijnse coach. Door te leren hoe hij contact kan maken met zijn spelers, begint Marvyn te groeien tot de liefdevolle persoon die hij altijd hoopte te zijn.

‘Criminal Minds’ (seizoenen 1 t/m 10 / Star / 2005-2020)

Criminal Minds draait om een team FBI-profilers die de zwaarst gestoorde criminelen analyseren, inspelend op hun volgende zet voordat ze weer zullen toeslaan. De meest ervaren agent van de Behavioral Analysis Unit is David Rossi, mede-oprichter van de BAU. Bij het oplossen van nieuwe zaken is hij van cruciaal belang. Het team wordt geleid door FBI-agent Aaron Hotchner, een uitstekende profiler die zoveel vertrouwen wekt dat mensen hun geheimen met hem willen delen. FBI-agent Derek Morgan is een expert op het gebied van obsessief gedrag en criminaliteit; dr Spencer Reid, een genie dat steevast verkeerd wordt begrepen, heeft een EQ zo laag als z’n IQ hoog is; Jennifer ‘JJ’ Jareau, vroeger verantwoordelijk voor communicatie en logistiek, is nu ook profiler; Penelope Garcia, de onmisbare computerwizard van het team, doet met haar unieke charme research bij elke zaak; voormalig universitair docent Alex Blake is terug bij de FBI en versterkt de BAU met haar linguïstische kennis.

‘The Big Year’ (2011)

Het verhaal volgt drie mannen die geobsedeerd zijn door het vogelspotten. Ze beginnen aan een ware queeste om elkaar de loef af te steken door zoveel mogelijk verschillende soorten vogels in Noord-Amerika te vinden. Op hun zoektocht, die symbool staat voor de vele uitdagingen die ze moeten aangaan in hun levens, worden ze niet alleen geplaagd door zee- en hoogteziekte, insecten en schulden, maar zullen ze ook met elkaar moeten afrekenen.

 

National Geographic: Earth Moods (2021)

Ontsnap even uit de hectische wereld en ontspan met deze muzikale en visuele ervaring rond de wereld.

‘Joy’ (2015)

Film over het leven van Joy Mangano. Mangano (Jennifer Lawrence) is een bescheiden moeder van twee kinderen die van de een op de andere dag schatrijk wordt met opmerkelijke en eenvoudige uitvindingen zoals de “Miracle Mop” en de “Huggable Hangers”. Met haar optredens in teleshoppingzenders wordt ze een bekende persoonlijkheid en groeit ze uit tot een zeer succesvolle onderneemster in de Verenigde Staten.

‘Holland: natuur in de delta’ (2015)

Holland: Natuur in de Delta is een Nederlandse natuurfilm, geregisseerd door Mark Verkerk. In de film worden beelden vertoond van de Nederlandse wateren, waaronder het gehele Nederlandse zee- en rivierengebied. De scènes die het leven van de dieren in Nederland laten zien, tonen onder meer de bever, haas, ooievaar, ringslang, snoekbaars, stekelbaars, zeearend en het pimpernelblauwtje, een vlinder die bijna was uitgestorven.

22 april

‘Secrets of the Whales’ (2021) Premiere! 

‘Secrets of the Whales’ dompelt kijkers onder in de walviscultuur. We zien de communicatievaardigheden en sociale structuren van vijf verschillende walvissoorten: orka’s, bultruggen, beloega’s, narwallen en potvissen. Na drie jaar lang filmen op 24 locaties, komen we er tijdens deze epische reis achter dat walvissen veel complexer zijn en veel meer op ons lijken dan we ooit dachten.

23 april

‘9-1-1’ (seizoen 4 / Star / 2021)

Ryan Murphy, Brad Falchuk en Tim Minear blazen het politiedrama nieuw leven in met 9-1-1. In de serie laten ze stressvolle belevenissen zien van hulpverleners – waaronder politie, brandweer en medewerkers van de alarmcentrale – die in de meest beangstigende, choquerende en bloedstollende situaties terechtkomen. De hulpverleners moeten de balans zien te vinden tussen het redden van hulpbehoevende mensen en het oplossen van hun persoonlijke problemen. De show is geïnspireerd door waargebeurde voorvallen van hulpverleners die regelmatig te maken krijgen met bloedstollende situaties die vaak onvoorspelbaar, intens en hartverwarmend tegelijk zijn.

 

‘9-1-1: Lone Star’ (seizoen 2 / Star / 2021 )

Owen Strand was tijdens de aanval van 9/11, bijna 20 jaar geleden, de enige overlevende brandweerman van zijn kazerne in Manhattan. In de nasleep van de ramp kreeg Owen de zware taak om de kazerne opnieuw op te bouwen. Als er in Austin een soortgelijke ramp plaatsvindt, gaat Owen samen met zijn zoon TK, die ook brandweerman is en zijn eigen problemen heeft, naar Texas. Met zijn progressieve ideeën over het leven en de brandweer helpt Owen om de kazerne opnieuw op te bouwen. Aan de buitenkant is Owen een stadsjongen met een grote mond, maar van binnen worstelt hij met een geheim – een geheim dat weleens zijn dood kan worden.

‘Apocalypse: Hitler’/’Dawn of the Nazis’ (2011)

‘Apocalypse: Hitler’, ook wel bekend als ‘Dawn of the Nazi’s’ is een Franse tweedelige televisieserie over de opkomst van Adolf Hitler en de geboorte van de nazi-ideologie.

‘Dodeball: a true underdog story’ (2004)

Peter La Fleur heeft een sportschool, maar hij zit in de financiële problemen. White Goodman wil graag z’n sportschool overnemen, maar Peter voelt daar niets voor. Hij heeft nog een maand de tijd om 50.000 dollar
bij elkaar te schrapen. Het lijkt een onmogelijke opgave, totdat hij z’n oog laat vallen op een trefbal competitie.

‘Drain the ocean: WW II’ (2016)

Tijdens de Tweede Wereldoorlog gingen er veel schepen en levens verloren op zee. Nu laten nieuwe onderzeese onderzoeken en 3-D imaging het water laten ‘wegspoelen’ om deze gezonken wrakken tot in detail te onderzoeken. Van de USS Arizona in Pearl Harbor tot het Nazi superschip Bismarck 3, tot het landings- en troepenschip Leopoldville, de lang verborgen geheimen uit het diepe worden onthuld.

‘Foeksia de miniheks’ (2010)

Tovenaar Kwark vindt in het Heksenbos een ei, waar een klein meisje uit komt. Het is een miniheksje, dat hij Foeksia noemt. Foeksia gaat naar de Heksenschool om toveren te leren. De school wordt geleid door Juf Minuul, die een oogje heeft op Kwark. Foeksia geeft vader Kwark veel kopzorgen, omdat ze nieuwsgierig is naar de mensenwereld. Als Foeksia in het bos jongetje Tommie ziet, wint haar nieuwsgierigheid en zoekt ze Tommie op in de mensenstad. Daar komt ze erachter dat Tommie’s oom Bob het Heksenbos wil platgooien om een snelweg aan te leggen. Foeksia zal samen met Tommie het Heksenbos moeten redden. Verfilming van het gelijknamige boek van Paul van Loon.

‘Fresh off the boat’ (2015-2020)

Een Taiwanees-Chinees gezin verhuist in de jaren ’90 naar een buitenwijk in Orlando. Vader Louis Huang runt met zijn vriendelijke, optimistische levenshouding een typisch Amerikaans steak-restaurant. Moeder Jessica Huang oogt van buiten als een ‘Asian tiger mom’: perfectionistisch, competitief, gierig en kritisch naar haar omgeving. Tegelijkertijd is zij óók een humoristische vrouw met hart voor haar gezin. Eddie Huang is een hiphop liefhebbende puber, die gevoelens krijgt naar het andere geslacht. Dan zijn er nog Emery Huang en Evan Huang. Goed gedrild door de hardvochtige opvoeding van hun moeder, zijn zij leergierige jongens die goed bezig zijn om aan hun toekomstige carrière te werken. Zij konden niet meer verschillen van hun chaotische oudere broer Eddie.

‘Hitler Youth’ (documentaire / 2017)

In 1930 richten de nazi’s de Hitlerjugend op. Ze creëren een leger van meedogenloze kindsoldaten die hun land tot op het einde verdedigen.

‘Hitler’s last year’ (miniserie / 2015)

Deze film vertelt het verhaal van het laatste jaar van de oorlog in Europa, van de D-day landingen in Normandië in juni 1944 tot de tweevoudige overgave van Duitsland, eerst in Reims en daarna in Berlijn, in mei 1945. Elf maanden van ongekende strijd.

‘My name is Earl’ (seizoen 1 t/m 4 / 2005-2009)

De besnorde aso Earl heeft iets te vaak verkeerde beslissingen genomen in zijn leven. Als hij karma ontdekt, besluit hij een beter leven voor zichzelf af te dwingen door al zijn fouten uit het verleden recht te zetten.

‘The Savages’ (2007)

De enorm uit elkaar gegroeide broer (Seymour Hoffman) en zus (Linney) moeten plots de zorg dragen voor hun zieke vader, van wie ze in de loop der jaren erg vervreemd zijn. Plots weggeplukt uit hun eigen drukke leven, krijgen ze de tijd die ze nodig hebben om over zichzelf en al het andere in het leven na te denken. Pijnlijke momenten uit het verleden moeten worden uitgepraat, waarna het als een afgesloten episode in hun gedachten blijft bestaan. Maar dat blijkt niet zo simpel en er is veel tijd en geduld nodig om nader tot elkaar te komen.

‘Morgan’ (2016)

In een afgelegen laboratorium bevindt zich een kunstmatig gecreëerde levensvorm die zich snel lijkt te ontwikkelen. Een bedrijfsadviseuse (Kate Mara) wordt ingeschakeld om het wezen te evalueren. Het is aan haar om te bepalen of deze moet worden vernietigd.

30 april

‘Nomadland’ (2020)

Na de economische ondergang van haar bedrijf op het platteland van Nevada gaat Fern (Frances McDormand) met een bus op pad om de wereld te verkennen als een moderne nomade. In Nomadland, de derde speelfilm van Chloé Zhao, spelen echte nomaden Linda May, Swankie en Bob Wells de mentoren en vrienden die Fern steunen tijdens haar ontdekking van het Amerikaanse westen.

’22 vs Earth’ (nieuwe Pixar short / 2021)

Nog geen verdere info beschikbaar.

‘Glee: The 3D concert movie’ (2011)

Na twee succesvolle seizoenen en tournees zijn de sterren van Glee nu voor het eerst te zien in hun eigen film. De Glee-cast werd op de voet gevolgd tijdens het beleven van hun tweede wereldwijde tournee en Glee: The 3D Concert Movie is daarvan het resultaat. Niet alleen backstage footage zal hierbij getoond worden maar ook volledige muziekoptredens zullen verwerkt zijn in de film. Hierbij worden bekende Glee-songs zoals “Don’t Stop Believin'”, “Loser Like Me” en “Empire State of Mind” niet achterwege gelaten. Ook bevat de film drie verschillende fanverhalen over hoe Glee hun leven heeft beïnvloedt. De gehele cast, bestaande uit onder andere Rachel (Lea Michele), Finn (Cory Monteith), Quinn (Dianna Agron) en Puck (Mark Salling), zijn klaar om hun ultieme droom opnieuw te delen met het wereldwijde publiek in Glee: The 3D Concert Movie.

‘Dolfje Weerwolfje’ (2011)

Als de zachtaardige Dolfje op de nacht van zijn zevende verjaardag plotseling verandert in een wit pluizig weerwolfje, weet hij niet wat hem overkomt. Dolfje worstelt met zichzelf omdat het onbevangen wolfje ’s nachts tot heel andere dingen in staat is dan de verlegen jongen overdag. Zal het hem lukken zichzelf te accepteren zoals hij is? Gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Paul van Loon.

‘Father of the bride’ (1991)

Als Annie haar ouders vertelt dat ze gaat trouwen, slaat dit bij vader George in als een bom. Hij kan maar niet accepteren dat hij zijn kleine meid gaat verliezen aan een andere man. Annie en haar moeder gaan dolblij beginnen met de voorbereidingen voor deze heugelijke dag. Maar George is allesbehalve blij als de kosten behoorlijk hoog uitvallen en de rest ook niet gesmeerd loopt.

‘Father of the bride’ II (1995)

Vader (Steve Martin) belandt regelrecht in een midlifecrisis als hij, net een beetje bijgekomen van het huwelijk van zijn dochter, verneemt dat hij niet alleen opa maar ook weer vader wordt.

‘Running Wild with Bear Grylls’ (National Geographic)

De wereldberoemde survivalist Bear Grylls keert terug naar het wild met de meest geliefde beroemdheden van Hollywood voor een reis zonder beperkingen, door zeer extreme gebieden die moeder natuur te bieden heeft.

Fosse/Verdon (seizoen 1 / 2019)

Bob Fosse is een invloedrijke choreograaf. De film- en theatermaker heeft zowel een professionele als romantische relatie met de getalenteerde Broadway-danseres Gwen Verdon. Gedurende de jaren 1960 en ’70 werken ze aan succesvolle producties als ‘Cabaret’ en ‘All That Jazz’, maar ontrouw en verschil in succes, status en erkenning zorgen ervoor dat hun relatie meermaals ontspoort.