Formule 1 livestream 2024: tijden vrije training, kwalificatie en F1 GP van Japan

formule 1

Op zondag 7 april ontwaakt de Formule 1-wereld voor de Grand Prix van Japan. De grote vraag is: kan iemand Max Verstappen uitdagen in Suzuka, of zullen de mogelijke stormachtige weersomstandigheden voor verrassingen zorgen op dit legendarische circuit?

Hoe kijk ik de 2024 Formule 1 livestream op tv en online: F1 GP van Japan?

Na een spectaculaire start van het seizoen 2024, waarbij Max Verstappen zijn suprematie in de Formule 1 wereld wederom bewees, neemt het F1-circus nu de sprong naar Azië voor de Grand Prix van Japan. Dit weekend staat de Suzuka International Racing Course op het programma, een circuit dat beroemd is om zijn uitdagende lay-out en rijke geschiedenis in de motorsport. De race, die zich over 53 ronden van de 5.807 kilometer lange baan uitstrekt, belooft een ware krachtmeting te worden op zondag 7 april.

Dit jaar brengt de Grand Prix van Japan echter een extra laag spanning met zich mee. De weersvoorspelling wijst op mogelijk hevige regenval, wat de raceomstandigheden onvoorspelbaar maakt.

De druk op Verstappen is dit weekend misschien wel groter dan ooit. Voor het eerst sinds de Grand Prix van Australië in 2022 heeft de drievoudig wereldkampioen een DNF (Did Not Finish) achter zijn naam staan, waardoor de concurrentie voelt dat er kansen liggen. Deze onverwachte wending heeft de strijd om het kampioenschap weer helemaal opengegooid.

Met de Formule 1 livestream 2024 van Viaplay en F1 TV kan je alle vrije trainingen, kwalificatiesessies en de race live bekijken op zowel tv als online. Met F1 TV heb je zelfs toegang tot on-board camera’s van de auto’s.

Klik hier om de F1 livestream 2024 te bekijken via Viaplay

Formule 1 livestream 2024: wanneer begint de vrije training, kwalificatie en race van de F1 GP van Japan?

Voor de Formule 1 Grand Prix van Japan kunnen fans zich opmaken voor een weekend vol actie, maar net als bij de Australische Grand Prix moet je de wekker al vroeg zetten.

De actie op het circuit begint op vrijdag met de eerste vrije training die van start gaat om 04:30 uur Nederlandse tijd. Dit geeft teams en coureurs de eerste kans om zich aan te passen aan de unieke uitdagingen van Suzuka. De tweede vrije training volgt op dezelfde dag om 08:00 uur, waarin teams de data zullen verfijnen en hun setups zullen optimaliseren. Zaterdag begint de derde vrije training om 04:30 uur en de kwalificatie start later die ochtend om 08:00 uur.

De climax van het weekend, de Formule 1 Grand Prix van Japan, vindt plaats op zondag om 07:00 uur. De race belooft, zoals altijd in Suzuka, een spannend spektakel te worden.

Je kan de race live kijken via Viaplay, maar daar heb je wel een abonnement voor nodig. Alles over Viaplay en de goedkoopste manier om een abonnement af te sluiten, vind je hier!

Je kan ook kiezen voor F1 TV, we hebben alles wat je moet weten over deze nieuwe streamingdienst voor je uitgelegd.

Viaplay proefperiode: zo kijk je 7 dagen gratis naar Viaplay

Formule 1 livestream 2024: Grand Prix van Japan in Nederland kijken

Viaplay

Viaplay vs F1 TV Pro
Viaplay
F1 TV Pro
Aanbod
Gratis toegang tot F1 TV Pro + Formule 1, Premier League, Bundesliga, Darts, Films & series en meer
Formule 1, Formule 2, Formule 3, Porsche supercup, F1 documentaires en meer
Live Formule 1 kijken?
Ja
Ja
Camerastandpunt zelf kiezen?
Ja, via F1 TV Pro
Ja
Teamradio zelf kiezen?
Ja, via F1 TV Pro
Ja
Commentaar
Nederlands of Engels via F1 TV Pro
Nederlands of Engels
Prijs maandabonnement
€15,99
€11,90
Prijs jaarabonnement
€153,48 (€12,79/maand)
€94,99 (€7,92/maand)
Abonneren