F1 TV aanbiedingen: Zo pak je de beste F1 TV aanbiedingen in 2024

Dit zijn de beste F1 TV aanbiedingen in 2023
Image: Ⓒ F1 TV - Dit zijn de beste F1 TV aanbiedingen in 2023

Zoek je F1 TV aanbiedingen? Wil jij alle Formule 1 (en nog veel meer) races live streamen met korting? In dit artikel vind je de beste F1 TV aanbiedingen.

Met F1 TV kijk je naar alle races van de Formule 1, Formule 2, Formule 3 en Porsche Supercup. Met een abonnement op F1 TV Pro kijk je zelfs live naar alle races. Je kiest bovendien je eigen camerastandpunten en taal van het commentaar.

Naast F1 TV Pro kun je ook kiezen voor F1 TV Access. Het belangrijkste verschil tussen de twee is dat je bij F1 TV Access geen toegang krijgt tot de livestreams, en de races alleen later (on demand) terug kan kijken.

F1 TV Pro is in 2024 dus een prima (en goedkoper) alternatief voor Viaplay. In dit artikel lees je wat de beste F1 TV aanbiedingen zijn en hoe je de beste F1 TV deal pakt.

Met deze F1 TV aanbieding pak je de grootste korting

Heb je geen tijd om alle opties tegenover elkaar te zetten en wil je gewoon snel de beste deal pakken en beginnen met streamen? Dan ben je op de goede plaats. Wij hebben namelijk al het speurwerk al gedaan en voor jou de beste F1 TV aanbieding gevonden.

De beste F1 TV Pro aanbieding van 2024:

Dit zijn momenteel de beste F1 TV Pro aanbiedingen. Hiermee kijk je live en on demand naar alle Formule 1 races. Wij updaten dit artikel meteen zodra er een nieuwe deal beschikbaar is. Zo heb je altijd de beste F1 TV Pro aanbieding te pakken!

Welke F1 TV aanbiedingen zijn er in 2024?

Er is op dit moment maar één rechtstreekse F1 TV Pro aanbieding beschikbaar, maar wel meteen een hele goede. Je krijgt nu namelijk maar liefst 3,9 maanden volledig gratis bij het afsluiten van een F1 TV Pro jaarabonnement. Dat is een korting van maar liefst 32%, oftewel €30,89! Om deze aanbieding te claimen ga je als volgt te werk:

  • Ga naar formula1.com,
  • Vink jaarlijks aan en klik op abonneer nu bij het F1 TV Pro abonnement. Belangrijk: door dit te doen krijg je 3,9 maanden gratis (32% korting).
  • Vul je persoonlijke gegevens in, kies een wachtwoord, en klik op registreer
  • Vul je betaalgegevens in en klik op bestelling afronden
  • Je moet de betaling nu afronden via jouw betaalprovider
  • Gefeliciteerd! Je hebt nu een F1 TV Pro abonnement met 4 of 4,5 maanden volledig gratis!

 

Welke kortingscodes zijn er beschikbaar voor F1 TV?

Er zijn momenteel helaas geen kortingscodes beschikbaar voor F1 TV. F1 TV heeft jaarlijks wel verschillende acties waarbij een percentage korting wordt gegeven op een jaarabonnement. Wij houden je hier direct op de hoogte zodra er een kortingscode beschikbaar komt.

Hoe kijk ik gratis naar F1 TV?

Dat je gratis naar F1 TV wil kijken is heel begrijpelijk, of je wil toch op zijn minst een mooie korting pakken. Helaas is het momenteel niet mogelijk om volledig gratis naar F1 TV te kijken.

Je kan wel een flinke korting pakken door direct een jaarabonnement te nemen via deze link. Je krijgt dan tot wel 3,9 maanden gratis, oftewel 32% korting ten opzichte van een maandabonnement.

Is er een gratis proefperiode beschikbaar voor F1 TV?

Als je eerst de kat uit de boom wil kijken kan het handig zijn om F1 TV eerst op proef te nemen en uit te proberen. Er zijn soms acties vanuit F1 TV om een gratis proefabonnement van 7 dagen te nemen. Wanneer deze actie actief is, houden we je uiteraard op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Je kan F1 TV natuurlijk ook uitproberen door een goedkoop maandabonnement te nemen (7,99 per maand). Dit abonnement is maandelijks opzegbaar. Op deze manier kan je F1 TV Pro en F1 TV Access dus voordelig een maand uitproberen.