Is Viaplay de moeite waard in 2024?

Is Viaplay de moeite waard
© Viaplay

Inmiddels draait Viaplay al bijna twee jaar mee in Nederland, en rijst de vraag: is Viaplay de moeite waard in 2024? Is Viaplay nog steeds de ideale keuze voor sportliefhebbers en entertainmentverslaafden? Ontdek of deze streamingdienst ook dit jaar een plekje verdient in jouw kijkrepertoire.

Neem nu een abonnement op Viaplay en kijk naar live topsport, films, series en meer. (Krijg gratis toegang tot F1 TV Pro en ontvang 20% korting bij een jaarabonnement)

Formule 1 bij Viaplay

Formule 1 is waarschijnlijk voor velen waarom ze in de eerste plaats een abonnement namen op Viaplay. Het goede nieuws is dat je in 2024 nog steeds live Formule 1 kan kijken bij Viaplay. Echter kan dat niet enkel bij Viaplay, maar ook bij F1 TV Pro, wat iets goedkoper is. In 2024 krijg je echter gratis toegang tot F1 TV Pro als je een abonnement hebt op Viaplay.

Lees: Viaplay vs F1 TV Pro: waar Formule 1 kijken in 2024?

Het zou zomaar het laatste jaar kunnen zijn dat je live Formule 1 zal kunnen kijken bij Viaplay. Viaplay zit in financiële problemen en de rechten voor Formule 1 zijn niet bepaald goedkoop.

Het walhalla voor sportfans

Naast Formule 1 kan je bij Viaplay ook Engels voetbal (Premier League) en darts kijken, maar vergeet ook zeker de Bundesliga en andere sporten zoals golf en hockey niet.

Ben jij een fervente sportliefhebber? Dan is er eigenlijk geen betere plek dan Viaplay om aan je trekken te komen. Zeker als je een liefhebber bent van Formule 1 en ook graag af en toe een voetbalwedstrijd meepikt.

Films, series, documentaires

Als we kijken naar het Viaplay aanbod van films en series, is er verrassend veel terug te vinden. Je vind er films en series van STARZPLAY, DreamWorks Animation en Hayu. Denk hierbij aan bijvoorbeeld ‘Keeping up with the Kardashians’, ‘The Croods’ of ‘Peter Rabbit’ om maar wat te noemen. Je vind er ook enkele Nederlandstalige films en series zoals ‘Het Diner’ of ‘Soof 2’.

De documentaires op Viaplay zullen ongetwijfeld de sportfans bekoren. Met Viaplay krijg je toegang tot heel wat documentaires over Max Verstappen zoals ‘Lion Unleashed’, of ‘Anatomy of a Champion’. Daarnaast kijk je ook naar ‘Cody Gakpo: Psalm 20:4’, ‘Take Us Home: Leeds United’ en nog veel meer.

Viaplay biedt een breed scala aan content, maar als je geen sportliefhebber bent, zijn er wellicht betere en goedkopere alternatieven beschikbaar.

Voor abonnees die Viaplay vooral gebruiken om live topsport te bekijken, zijn de films, series en documentaires een aangename extra.

Dus, is Viaplay de moeite waard in 2024?

Is Viaplay de moeite waard? Dat ligt eraan waar je interesses liggen. Voor sportfans is Viaplay absoluut nog steeds de moeite waard. Je kijkt niet alleen naar live Formule 1-races, maar je geniet ook van live Premier League voetbal, darts en andere topsport. Daarnaast krijg je in 2024 gratis toegang tot F1 TV Pro met een Viaplay-abonnement.

Ben je enkel geïnteresseerd in Formule 1? Dan ben je beter af bij een andere streamingdienst zoals F1 TV Pro. Ook als je enkel uit bent op films en series zijn er betere opties beschikbaar zoals Disney Plus of SkyShowTime.

Ga naar Viaplay

Viaplay kost 15,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 13,79 euro per maand bij een jaarabonnement. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Viaplay banners.