Jaarabonnement Viaplay goedkoper dan KPN en Ziggo

viaplay, televisie

Vorige week maakte zowel KPN als Ziggo hun prijzen voor een Viaplay-abonnement bekend. Nu blijkt dat een jaarabonnement direct via de streamingdienst zelf goedkoper is dan de prijzen van beiden Nederlandse providers. 

UPDATE, 2 FEBRUARI 2022

Je kan je vanaf nu aanmelden voor een jaarabonnement bij Viaplay voor 99 euro per jaar. Dit komt neer op 8,25 euro per maand. Het jaarabonnement is daarmee goedkoper dan bij KPN (147,88 euro) en Ziggo (127,92 euro). Klik HIER om direct gebruik te maken van deze aanbieding. De actie verloopt op 28 februari.

Nieuwe klant bij KPN

Het moge duidelijk zijn: Het goedkoopste ben je uit als een nieuwe abonnement bij KPN neemt. Je krijgt Viaplay dan 9 maanden gratis. Het Formule 1-seizoen duurt van maart tot en met november (9 maanden). Mocht je de nieuwe streamingdienst dus alleen nemen om Max en co te zien rijden, dan is dit dus absoluut de goedkoopste optie. Na de laatste race kan je het Viaplay-pakket dan uitzetten in je account en klaar is kees.

Bestaande klanten bij KPN

De introductieprijs voor bestaande klanten is 9,99 euro per maand. Dit is echter tot 1 augustus. Vanaf augustus betaal je bij de groene provider weer het volledige bedrag van 13,99 euro.

Als je dus alleen de Formule 1 op Viaplay wil kijken, van maart tot en met november, dan betaal je als bestaande klant bij KPN 105,91 euro. Daarna zet je het pakket uit. Volg je ook graag het darten, de Bundesliga, de Premier League (vanaf augustus), KSW Mixed Martial Arts, Matchroom snooker en pool en de serie A voetbal vrouwen? Dan ben je voor een jaarabonnement van Viaplay bij KPN 147,88 euro kwijt.

Klanten die internet thuis, Viaplay en mobiel combineren krijgen 5 euro entertainmentkorting per maand. Voor een Viaplay-abonnement betaal je dan tot 1 augustus 2022 4,99 euro per maand. Daarna wordt dit maandelijks met de korting 8,99 euro. Hou er rekening mee dat de entertainmentkorting maar één keer toegepast kan worden. Dus als je deze korting nu al krijgt omdat je bijvoorbeeld ESPN in je pakket hebt dan krijg je geen 5 euro korting meer.

Ziggo

Bij Ziggo betaal je de eerste 4 maanden (maart, april, mei en juni) 20 euro voor Viaplay. Dit komt dus neer op 5 euro per maand. De overige maand (juli) betaal je 9,99 euro. Vanaf augustus betaal je, net zoals bij KPN, het volledige bedrag van 13,99 euro. Dit geldt voor zowel nieuwe als betalende klanten. Wil je overstappen op Ziggo? Klik dan hier.

Als je dus alleen de Formule 1 op Viaplay wil kijken, van maart tot en met november, dan betaal je als Ziggo-klant 85,95 euro. Vervolgens schakel je het pakket uit. Volg je ook graag het darten, de Bundesliga, de Premier League (vanaf augustus), KSW Mixed Martial Arts, Matchroom snooker en pool en de serie A voetbal vrouwen? Dan ben je voor een jaarabonnement van Viaplay bij Ziggo 127,92 euro kwijt.

Viaplay direct

Viaplay komt zelf ook met een aanbieding om de streamingdienst in de Nederlandse markt te zetten. Er wordt alleen een jaarabonnent aangeboden en deze zal 99 euro gaan kosten. Dit komt neer op 8,25 euro per maand. Dit is een korting van totaal 68 euro.  Na een jaar wordt het abonnement omgezet in een maandabonnement, of je zegt het op.

Zo is een jaarabonnement direct bij Viaplay bijna 49 euro goedkoper dan KPN en bijna 29 euro goedkoper dan bij Ziggo. De aanbieding van Viaplay is HIER te vinden en verloopt op 28 februari.

De Viaplay app is vanaf 1 maart beschikbaar op de Mediabox Next van Ziggo. Heb je deze niet, neem dan even contact op met Ziggo voor het wisselen van je Mediabox.

Klik hier voor het volledige aanbod van Viaplay in Nederland vanaf 1 maart. Klik hier om te zien wat alle mogelijkheden van Viaplay zijn.