Jos Verstappen voegt zich bij F1-analisten team Viaplay

viaplay, formule 1, max verstappen

Jos Verstappen zal deel gaan uitmaken van het team van Formule 1-analisten op de nieuwe streamingdienst Viaplay. De vader van zoon Max zal geregeld te horen zijn vanuit de paddock bij de races. 

[mc4wp_form id=”496″]

Hiermee voegt Verstappen zich bij het rijtje van andere internationale experts David Coulthard, Mika Häkkinen en Tom Kristensen die eveneens vanuit de paddock hun visie op de races zullen gaan geven. Stéphane Kox is bij de live uitzendingen de pitreporter op locatie voor Viaplay.

Christijan Albers, Giedo van der Garde en Tom Coronel zullen de races van analyses voorzien vanuit de hypermoderne studio in Hilversum (zie foto onder). Voormalig NOS-nieuwslezeres Amber Brantsen zal deze uitzendingen presenteren.

Viaplay in Nederland

Viaplay wordt op 1 maart 2022 in Nederland gelanceerd en een abonnement kost € 13,99 per maand. Dit is inclusief alle sporten (Formule 1, Bundesliga, darten en de Premier League vanaf augustus) en het entertainmentaanbod van films en series en content voor kinderen. Er is dus maar een abonnementsvorm beschikbaar.

App

Viaplay zal een eigen app lanceren waarop je kan inloggen en de Formule 1 kan kijken via je pc, laptop, mobiele telefoon, tablet, gameconsole of Smart TV. Uiteraard wordt de Google Chromecast, Apple TV en Airplay ook ondersteunt. KPN en Ziggo-klanten kunnen Viaplay met korting gaan toevoegen aan hun abonnement. Hoe dit in zijn werk gaat is nog niet duidelijk.

viaplay, studio, 16-12
Impressie van de Viaplay Formule 1-studio in Nederland.