Köln vs Bayern livestream: live kijken naar de Bundesliga wedstrijd in Nederland

Zoek jij een livestream om de Bundesliga wedstrijd Köln vs Bayern live te kijken in Nederland? In dit artikel leest u hoe je deze wedstrijd live kan kijken in Nederland.

Köln vs Bayern

Bayern moet deze wedstrijd winnen om nog kans te maken op de titel. Ze spelen kampioen als Borussia Dortmund hun laatste wedstrijd tegen Mainz verliest en Bayern hun laatste wedstrijd dan wint tegen Köln.

Kijk hier Köln vs Bayern met Viaplay!

Het is maar beter dat Bayern de laatste wedstrijd van het seizoen wint anders maken ze geen kans op de titel in de Bundesliga.

Kijk nu naar de livestream!

Köln vs Bayern opstellingen

Köln

Vermoedelijke opstelling: Schwabe; Schmitz, Hubers, Chabot, Hector; Skhiri, Martel, Ljubicic, Kainz, Maina; Tigges

Bayern

Vermoedelijke opstelling: Sommer; Mazraoui, Pavard, de Ligt, Cancelo; Kimmich, Goretzka, Coman, Musiala, Gnabry; Müller

Hoe kan ik Köln vs Bayern live kijken in Nederland?

In Nederland heeft Viaplay sinds seizoen 2022/2023 de rechten op alle Bundesliga wedstrijden. De wedstrijden zijn live te bekijken via bijvoorbeeld de app, browser en het Viaplay tv-kanaal. Köln vs Bayern is in Nederland live te streamen via Viaplay.

Heb je nog geen Viaplay-abonnement? Lees dan hier hoe je de beste deal pakt en zelfs enkele maanden gratis naar Viaplay kijkt.

Viaplay kost 15,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 13,99 euro per maand (12,5% korting bij een jaarabonnement). Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Viaplay banners.

Köln vs Bayern: wat zijn de standen in de Bundesliga?

Bayern staat momenteel tweede in de Bundesliga. Ze staan 2 punten achter Borussia Dortmund die leider zijn in de Bundesliga. Bayern kan enkel nog kampioen spelen als ze hun laatste wedstrijd tegen Köln winnen en als Borussia Dortmund hun laatste wedstrijd tegen Mainz verliest.