KPN gaat Formule 1 met Viaplay gratis aanbieden aan nieuwe klanten

viaplay, kpn 8-12

KPN gaat de Formule 1 met Viaplay gratis aanbieden aan nieuwe klanten. Bestaande klanten krijgen een korting van de provider op de nieuwe streamingdienst. 

[mc4wp_form id=”496″]

Gratis

Nieuwe KPN-klanten krijgen vanaf vandaag (26 januari) Viaplay volledig gratis bij het afsluiten van (eenjarig) tv- en internetabonnement. Dit kan via kpn.com, de klantenservice of in een KPN-winkel. Deze actie loopt van 26 januari 2022 tot en met 28 februari 2022.

Korting

De introductieprijs voor bestaande klanten is 9,99 euro per maand. Vanaf 2 augustus betaal je bij de groene provider weer het volledige bedrag van 13,99 euro. Viaplay is vanaf 1 maart via de MijnKPN app te activeren.

Klanten die internet thuis, mobiel en Viaplay combineren krijgen 5 euro entertainmentkorting per maand. Voor een Viaplay-abonnement betaal je dan tot en met 1 augustus 2022 4,99 euro per maand. Daarna wordt dit maandelijks 8,99 euro. Hou er rekening mee dat de entertainmentkorting maar één keer toegepast kan worden. Dus als je deze korting nu al krijgt omdat je bijvoorbeeld ESPN in je pakket hebt dan krijg je geen 5 euro korting meer.

“Sinds de bekendmaking van het partnership met Viaplay is de belangstelling van zowel bestaande als nieuwe klanten erg groot”, zegt Jochem de Jong, Director Partnerships KPN. “We zijn blij hen te kunnen verwelkomen met een aantrekkelijk aanbod als startschot van het nieuwe F1-seizoen, met nog meer races, spanning en nu ook voordelig kijkplezier met Viaplay.”

Ziggo

Bij Ziggo betaal je de eerste 4 maanden (maart, april, mei en juni) 20 euro voor Viaplay. Dit komt dus neer op 5 euro per maand. De overige maand (juli) betaal je 9,99 euro. Vanaf 2 augustus betaal je het volledige bedrag van 13,99 euro. Dit geldt voor zowel nieuwe als betalende klanten. Je voegt het Viaplay-abonnement vanaf 1 maart eenvoudig toe via Mijn Ziggo. Deze aanbieding geldt van 1 maart t/m 30 april

Zowel Delta Fiber (Caiway en Delta) als T-Mobile zijn nog in gesprek met de Nordic Entertainment Group (NENT) over een mogelijke samenwerking voor de doorgifte van Viaplay.

Viaplay in Nederland

Op 1 maart 2022 wordt Viaplay in Nederland gelanceerd. De streamingdienst van Nordic Entertainment Group (NENT) brengt een uniek aanbod van premium live sport, Viaplay Originals, internationale films en series, en content voor kinderen. Naast Formule 1 zal de dienst de Nederlandse thuisbasis zijn van BundesligaPDC darts en de Premier League vanaf augustus.

Op 20 maart start het nieuwe Formule 1-seizoen met de race in Bahrein. De Grand Prix van Nederland staat voor 4 september op de agenda. De race op Zandvoort zal door de NOS worden uitgezonden.

Wil je weten wat je allemaal wel en niet kan doen met een Viaplay-abonnement? Klik dan hier. Het volledige aanbod van Viaplay in Nederland vind je hier.