Manchester United vs Chelsea livestream: live kijken naar de Premier League wedstrijd in Nederland

Zoek jij een livestream voor de wedstrijd tussen Manchester United en Chelsea? Op donderdag 25/05 om 21:00u spelen ze de inhaalwedstrijd van speeldag 32. 

Manchester United vs Chelsea livestream

 

Voor Manchester United is deze wedstrijd zeer belangrijk. Dit omdat ze strijden voor een Champions League ticket voor volgend jaar. De eerste 4 van de competitie krijgen en ticket voor Champions League voetbal. Manchester United staat momenteel op de 4de plaats.

Kijk hier Manchester United vs Chelsea met ViaPlay

Chelsea staat momenteel op plaats 11 en is bezig aan een minder seizoen. Chelsea zal de wedstrijd moeten winnen als ze niet verder naar beneden willen zakken, maar Manchester United is voor deze wedstrijd wel de topfavoriet.

Kijk nu naar de livestream!

Manchester United vs Chelsea opstelling

Vermoedelijke opstelling: de Gea; Wan-Bissaka, Lindelöf, Varane, Shaw; Casemiro, Eriksen, Antony, Fernandes, Sancho; Martial

Vermoedelijke opstelling: Mendy; Chalobah, Silva, Badiashile, Chillwell; Kanté, Fernandez, Gallagher; Madueke, Havertz, Mudryk

Hoe kan ik Manchester United vs Chelsea live kijken in Nederland?

In Nederland heeft Viaplay sinds seizoen 2022/2023 de rechten op alle Premier League wedstrijden. De wedstrijden zijn live te bekijken via bijvoorbeeld de app, browser en het Viaplay tv-kanaal. Manchester United vs Chelsea is in Nederland live te streamen via Viaplay.

Heb je nog geen Viaplay-abonnement? Lees dan hier hoe je de beste deal pakt en zelfs enkele maanden gratis naar Viaplay kijkt.

Viaplay kost 15,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 13,99 euro per maand (12,5% korting bij een jaarabonnement). Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Viaplay banners.

Manchester United vs Chelsea: hoe staat het ervoor in de Premier League?

Momenteel staat Manchester United op plaats 4 in de Premier League. Dit is net genoeg voor een ticket van de Champions League. In de Premier League stijgt de spanning voor een Champions league ticket omdat de ploegen maar 1 punt van elkaar staan. Op plaat 3 staat Newcastle met 66 punten, op plaats 4 staat Manchester United met 66 punten en op plaats 5 staat Liverpool met 65 punten.

Manchester United kan zich dus gen punten verlies veroorloven in de strijd om een Champions League ticket.