‘Mickey, Donald en Goofy: De Drie Musketiers’ terug op Disney Plus

mickey, donald, goofy the three musketeers, disney plus

We hebben weer een leuke en typische Disney-film terug in het assortiment van Disney Plus. Mickey, Donald en Goofy: De Drie Musketiers is zojuist weer toegevoegd aan de bibliotheek van de streamingservice.

De film werd vorige maand zonder aankondiging van Disney Plus afgehaald.

Verhaal

Mickey, Donald en Goofy: De Drie Musketiers is een leuke familiefilm uit 2004, die het verhaal vertelt over Mickey, Donald en Goofy die dolgraag musketiers willen worden. Hun levens worden echter overhoop gehaald als Boris Boef, de leider van de musketiers, en zijn boosaardige luitenant Clarabelle hen gebruiken voor een complot om het koninkrijk van prinses Minnie te ontdoen, de enige muis die tussen Boris Boef en de troon staat.

Mickey, Donald en Goofy zien er misschien niet uit als helden, maar ze hebben wel een verrassing in petto voor Boris Boef. Gesterkt door teamwerk en vriendschap leren ze al snel dat ze alles kunnen bereiken door samen te werken. Een spannende film voor het hele gezin met zes opzwepende liedjes en vermakelijke humor.

Klik hier om de film direct te bekijken of check hieronder de trailer.

Meer weten over wat Disney Plus allemaal te bieden heeft? Bekijk hier het volledige aanbod, hier de beste films en series en zie hier alle nieuwe titels die onderweg zijn naar Disney Plus. Alle films op Disney Plus die je in 4K kan bekijken vind je hier.