Nieuw op Disney Plus in april 2024: de beste films en series om te streamen

disney plus in april 2024
Image: Ⓒ Disney

Ben je op zoek naar nieuwe films en series om te streamen op Disney Plus in april 2024? Dan ben je op de goede plek: we hebben hieronder alle nieuwe content van Disney Plus die beschikbaar wordt in april 2024 voor je verzameld.

Disney Plus blijft ons verrassen met nieuwe en exclusieve content die je nergens anders kunt vinden. Elke maand voegt Disney Plus nieuwe films en series toe aan het aanbod, zodat je altijd iets nieuws kunt ontdekken.

In april 2024 komen onder andere de animatiefilm Wish (2023), de animatieserie Iwájú, de film The Greatest Hits en de docuserie Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story op Disney Plus te staan. Dat is echter niet alles, want daarnaast verschijnen er nog een paar nieuwe series en nieuwe afleveringen van lopende series.

Wil je meteen beginnen met streamen? Abonneer dan hier direct.

Nieuw op Disney Plus in april 2024: de toppers uitgelicht

We verzamelen hieronder de absolute toppers van nieuwe films en series op Disney Plus in april 2024. Je ziet daarbij de trailer en een korte samenvatting. Zoek je de volledige lijst? Die vind je verderop in dit artikel.

1. Wish (animatiefilm) – 3 april

Op 3 april verschijnt eindelijk de film Wish van Walt Disney Animation Studios op Disney Plus. De film is gemaakt door middel van computeranimatie, maar moet qua stijl lijken op traditionele animatiefilms. Het verhaal gaat over een 17-jarig meisje genaamd Asha die in het Rosas-koninkrijk leeft. Asha doet een wens om de omstandigheden van haar volk te verbeteren en vervolgens ontmoet ze een levende, magische gevallen ster. Samen nemen ze het op tegen de kwaadaardige koning Magnifico.

Klik hier om te streamen

2. Iwájú (animatieserie) – 10 april

Iwájú is een animatieserie van Walt Disney Animation Studios in samenwerking met Kugali Media. Dit is de eerste originele animatieserie van Walt Disney Animation Studios en de serie haalt veel inspiratie uit de stad Lagos in Nigeria. Het verhaal speelt zich dan ook af in een futuristische versie van Lagos en gaat in op thema’s zoals klasse, onschuld en het tegen de status qua ingaan. We zien hoe de rijke eilandbewoner Tola en de “gewone” Kole van het vasteland met deze thema’s en de gevaren van hun respectievelijke omgevingen te maken krijgen.

Klik hier om te streamen

3. Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story (docuserie, miniserie) – 26 april

Tegen het einde van de maand kunnen we ook een nieuwe docuserie over de band Bon Jovi bekijken op Disney Plus. Deze serie bestaat uit vier delen die ingaan op de indrukwekkende geschiedenis en de onzekere toekomst van de band en zanger Jon Bon Jovi. Het 40-jarige verhaal van de rock & roll-idolen dreigt namelijk een abrupt einde te krijgen vanwege stemproblemen. De band werd in 2022 voor deze serie gevolgd en daarnaast komen er hier allerlei verhalen, beelden en demo’s uit de 40-jarige geschiedenis van de band naar voren.

Nog geen link beschikbaar

Nieuw op Disney Plus in april 2024: alle nieuwe films en series

Hieronder vind je de volledige lijst van films en series die in april 2024 verschijnen op Disney Plus. Het kan zijn dat er nog wijzingen plaatsvinden in onderstaande lijst, omdat Disney niet altijd alles een maand op voorhand aankondigt. Hou onderstaande lijst dus zeker in de gaten.

Titel Seizoen Datum
Vanderpump Villa Realityserie (eerste drie afleveringen tegelijk) 1 april
Wish Animatiefilm 3 april
Iwájú Animatieserie, miniserie 10 april
Blood Free Serie 10 april
The Greatest Hits Film 12 april
Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story Docuserie, miniserie (alle afleveringen tegelijk?) 26 april

Verder verschijnen er ook nieuwe afleveringen van de volgende series gedurende april 2023. De afleveringen verschijnen (vrijwel) altijd voor 9 uur ’s ochtends op de dag die hieronder staat weergegeven.

Titel Seizoen Weekdag
Shōgun Seizoen 1 Dinsdag
Star Wars: The Bad Batch Seizoen 3 Woensdag
X-Men ’97 Seizoen 1 Woensdag
The Impossible Heir Seizoen 1 Woensdag

Aanbiedingen en korting Disney Plus

Disney Plus kost 10,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 109,90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven- of onderstaande Disney-banners.

Zoek je een Disney Plus abonnement met korting? Je leest hier hoe je Disney voor een bepaalde periode zelfs gratis kan kijken.