Nieuw op Disney Plus in november 2023: de beste films en series om te streamen

disney plus in november 2023
Image: Ⓒ Disney

Ben je op zoek naar nieuwe films en series om te streamen op Disney Plus in november 2023? Dan ben je op de goede plek: we hebben hieronder alle nieuwe content van Disney Plus die beschikbaar wordt in november 2023 voor je verzameld.

Disney Plus blijft ons verrassen met nieuwe en exclusieve content die je nergens anders kunt vinden. Elke maand voegt Disney Plus nieuwe films en series toe aan het aanbod, zodat je altijd iets nieuws kunt ontdekken.

In november 2023 kun je onder meer kijken naar de comedy Quiz Lady, thriller Culprits en de kerstfilm Dashing Through the Snow. In dit artikel zetten we de beste nieuwe films en series op Disney Plus in november 2023 voor je op een rijtje.

Wil je meteen beginnen met streamen? Abonneer dan hier direct.

Nieuw op Disney Plus in november 2023: de toppers uitgelicht

We verzamelen hieronder de absolute toppers van nieuwe films en series op Disney Plus in november 2023. Je ziet daarbij de trailer en een korte samenvatting. Zoek je de volledige lijst? Die vind je verderop in dit artikel.

1. Quiz Lady (film) – 3 november

Quiz Lady is een komische film over twee zussen, Anne en Jenny, die hun moeders’ gokschulden moeten afbetalen door Anne om te toveren tot een spelshowkampioen. Onderweg ontmoeten ze een mysterieuze man in een rood pak, Nick, die meer blijkt te zijn dan hij lijkt. De film is geregisseerd door Jessica Yu en heeft Ludacris, Sandra Oh en Lil Rel Howery in de hoofdrollen.

Klik hier om te streamen

2. Culprits (serie, seizoen 1) – 8 november

Culprits is een misdaadthriller serie over een groep elitecriminelen die na een overval hun eigen weg zijn gegaan. Maar dan worden ze een voor een opgejaagd door een meedogenloze moordenaar. Wie zit er achter de chaos en waarom? En kunnen ze elkaar op tijd vinden om zichzelf en hun geliefden te beschermen? De serie is gemaakt door Will Packer en heeft Kirby, Ned Dennehy en Nathan Stewart-Jarrett in de hoofdrollen.

Klik hier om te streamen

3. Dashing Through the Snow (film) – 17 november

Dashing Through the Snow is een kerstfantasie film over Eddie, een maatschappelijk werker die Kerstmis heeft afgezworen vanwege een traumatische jeugdervaring. Hij neemt zijn 9-jarige dochter Charlotte mee om op kerstavond met hem samen te werken, waar ze een mysterieuze man ontmoeten in een rood pak genaamd Nick. Eddie denkt dat de man waanvoorstellingen heeft en professionele hulp nodig heeft, maar dan worden hij en zijn dochter meegenomen op een magisch avontuur dat zijn geloof in de wereld wel eens zou kunnen herstellen. De film is geregisseerd door Tim Story en heeft Ludacris, Teyonah Parris en Lil Rel Howery in de hoofdrollen.

Klik hier om te streamen

Nieuw op Disney Plus in november 2023: alle nieuwe films en series

Hieronder vind je de volledige lijst van films en series die in november 2023 verschijnen op Disney Plus. Het kan zijn dat er nog wijzingen plaatsvinden in onderstaande lijst, omdat Disney niet altijd alles een maand op voorhand aankondigt. Hou onderstaande lijst dus zeker in de gaten.

Titel Seizoen Datum
Quiz Lady Film 3 november
Culprits Seizoen 1 8 november
Vigilante Seizoen 1 8 november
The Santa Clauses Seizoen 2 8 november
Dashing Through the Snow Film 17 november

 

Verder verschijnen er ook afleveringen van deze series doorheen november 2023. De afleveringen verschijnen altijd voor 9 uur ’s ochtends op de dag die hieronder staat weergegeven.

Titel Seizoen Weekdag
American Horror Story Seizoen 12 Woensdag
The Santa Clauses
Seizoen 2 Woensdag
The Kardashians Seizoen 4 Donderdag
Goosebumps Seizoen 1 Vrijdag
Loki Seizoen 2 Vrijdag

Aanbiedingen en korting Disney Plus

Disney+ kost 10,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 109,90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven- of onderstaande Disney-banners.

Zoek je een Disney Plus abonnement met korting? Je leest hier hoe je Disney voor een bepaalde periode zelfs gratis kan kijken.