Nieuw op Disney Plus in september 2023: de beste films en series om te streamen

nieuw op disney plus in september 2023
© Disney

Ben je op zoek naar nieuwe films en series om te streamen op Disney Plus in september 2023? Dan ben je op de goede plek: we hebben hieronder alle nieuwe content van Disney Plus die beschikbaar wordt in september 2023 voor je verzameld.

Disney Plus blijft ons verrassen met nieuwe en exclusieve content die je nergens anders kunt vinden. In september kun je genieten van spannende actie, magische avonturen, hilarische komedie en ontroerende drama. Of je nu fan bent van Marvel, Star Wars, Pixar, Disney of National Geographic, er is voor ieder wat wils. In dit artikel zetten we de beste films en series op een rij die nieuw zijn op Disney+ in september 2023.

Wil je meteen beginnen met streamen? Abonneer dan hier direct.

Nieuw op Disney Plus in september 2023: de toppers uitgelicht

We verzamelen hieronder de absolute toppers van nieuwe films en series op Disney Plus in september 2023. Je ziet daarbij de trailer en een korte samenvatting. Zoek je de volledige lijst? Die vind je verderop in dit artikel.

1. The Little Mermaid (film, 2023) – 6 september

Een van de meest geliefde Disney-klassiekers is nu te zien op Disney Plus: The Little Mermaid. Deze animatiefilm uit 1989 vertelt het verhaal van Ariel, een zeemeermin die verliefd wordt op een mensenprins. Om bij hem te kunnen zijn, sluit ze een deal met de gemene zeeheks Ursula, die haar stem afneemt in ruil voor benen. Maar Ursula heeft snode plannen om de macht over te nemen van Ariels vader, koning Triton. The Little Mermaid is een betoverende film vol prachtige muziek, kleurrijke personages en romantiek.

Klik hier om te streamen

2. I Am Groot (serie, seizoen 2) – 6 september

Als je fan bent van Guardians of the Galaxy, dan mag je I Am Groot niet missen. Dit is een reeks korte filmpjes met in de hoofdrol Groot, de schattige boomachtige alien die alleen maar “I am Groot” kan zeggen. In deze filmpjes zien we hoe Groot allerlei avonturen beleeft in de ruimte, samen met zijn vrienden Rocket, Star-Lord, Gamora, Drax en Mantis. I Am Groot is een leuke en grappige serie voor jong en oud.

Klik hier om te streamen

3. Justified: City Primeval (serie, 2023) – 6 september

Ben je klaar voor een nieuwe dosis western actie? Dan is Justified: City Primeval iets voor jou. Deze serie is het vervolg op de populaire serie Justified, die van 2010 tot 2015 te zien was. We volgen opnieuw de avonturen van Raylan Givens, een U.S. Marshal die bekend staat om zijn onorthodoxe methoden en zijn cowboyhoed. In deze serie verhuist hij van Kentucky naar Miami, waar hij te maken krijgt met een gevaarlijke crimineel genaamd Clement Mansell, ook wel The Oklahoma Wildman. Deze serie belooft weer veel spanning, humor en scherpe dialogen. Je kunt alle afleveringen bingen op Disney Plus vanaf 6 september.

Klik hier om te streamen

Nieuw op Disney Plus in september 2023: alle nieuwe films en series

Hieronder vind je de volledige lijst van films en series die in september 2023 verschijnen op Disney Plus. Het kan zijn dat er nog wijzingen plaatsvinden in onderstaande lijst, omdat Disney niet altijd alles een maand op voorhand aankondigt. Hou onderstaande lijst dus zeker in de gaten.

Titel Seizoen Datum
The Little Mermaid Film 6 september
I Am Groot Seizoen 2 6 september
Justified: City Primeval Seizoen 1 6 september
Elemental Film 13 september
The Other Black Girl Seizoen 1 13 september

 

Verder verschijnen er ook afleveringen van deze series doorheen september 2023. De afleveringen verschijnen altijd voor 9 uur ’s ochtends op de dag die hieronder staat weergegeven.

Titel Seizoen Weekdag
Bleach: Thousand-Year Blood War Seizoen 2 Zondag
Ahsoka Seizoen 1 Woensdag
Futurama Seizoen 11 Maandag
Only Murders in the Building Seizoen 3 Dinsdag
Synduality Noir Seizoen 1 Dinsdag
Moving Seizoen 1 Woensdag

 

Aanbiedingen en korting Disney Plus

Disney+ kost 10,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 109,90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven- of onderstaande Disney-banners.

Zoek je een Disney Plus abonnement met korting? Je leest hier hoe je Disney voor een bepaalde periode zelfs gratis kan kijken.