Nieuw op Disney Plus: indrukwekkende korte films van Disney-medewerkers

disney plus, short circuit

Vandaag heeft Disney het eerste seizoen van ‘Short Circuit’ toegevoegd op Disney Plus. ‘Short Circuit’ is volgens Disney een experimenteel en innovatief programma, waarbij medewerkers van de Walt Disney Animation Studios een idee kunnen pitchen en geselecteerd kunnen worden om een eigen korte film te maken.

Seizoen 1 bestaat uit 14 korte animatiefilms (5 a 7 minuten). Elke film begint met het voorstellen van de regisseur en wat het idee en de inspiratie achter de short is geweest. Het wordt al snel duidelijk hoeveel talent er rondloopt bij de Huismuis.

De titels die op ons vooral indruk maakte zijn ‘Cicles/Thuis’, ‘Jing Hua/Bloem in de Spiegel’, ‘Elephant in de Room/Olifant in de Kamer’ en ‘Fetch/Zoek!’ (zie foto onder). De laatstgenoemde zou zo een trailer van een nieuwe Pixar-film kunnen zijn.

Klik hier om de ‘Shirt Circuit’ direct op Disney Plus te bekijken. Wij wensen je heel veel plezier!

Meer weten over wat Disney Plus allemaal te bieden heeft? Bekijk hier het volledige aanbod, hier de beste films en series en zie hier alle nieuwe titels die onderweg zijn naar Disney Plus. Alle films op Disney Plus die je in 4K kan bekijken vind je hier.

disney plus, short circuit