Ontbrekende aflevering ‘Agents of SHIELD’ weer toegevoegd

agents of shield, seizoen 5, disney plus, marvel

Het was een veelgehoorde klacht op social media, het ontbreken van aflevering 9 van seizoen 5 van Marvel’s Agents of SHIELD. Goed nieuws! Want de aflevering staat inmiddels weer op zijn plek.

Dat betekend dat je weer lekker door kan kijken. Tenzij je er niet op hebt gewacht en gewoon bent doorgegaan. In dat geval raad ik je toch aan om hem even te checken. Aflevering 9, genaamd ‘Best Laid Plans’, kost je 41 minuten en 43 seconden van je leven. Klik hier om direct naar de aflevering te gaan, of lees eerst even verder (seizoen 7 komt eraan).

In dit artikel:

Best bekeken

Seizoen 5 van Agents of SHIELD werd geproduceerd door ABC Studios, Marvel Television en Mutant Enemy Production en ging op 1 december 2017 in première op de Amerikaanse televisiezender ABC.

De serie was tot voor de lancering op 12 november al te zien op Disney Plus in Nederland, maar verdween plots van de radar nadat de service van start ging. Waarom is niet duidelijk. Agents of SHIELD werd door Nederlanders tijdens de testperiode van Disney Plus na Avengers: Infinity War het meest bekeken.

Seizoen 7

Wanneer Disney seizoen 6 van de Marvel-serie toevoegt aan de de bibliotheek van Disney Plus, is onduidelijk. Inmiddels zijn de opnames van seizoen 7 ook al afgerond. Dit 13 afleveringen tellende seizoen zal aankomende zomer uitgezonden worden op ABC.

Meer weten over wat Disney Plus allemaal te bieden heeft? Bekijk hier het volledige aanbod, hier de beste films en series en zie hier alle nieuwe titels die onderweg zijn naar Disney Plus. Alle films op Disney Plus die je in 4K kan bekijken vind je hier.