Releasedatum Descendants 3 op Disney Plus in Nederland onthuld

disney, descendants 3
Foto: Disney.

Descendants 3 is een van de meest aangevraagde titels op Disney Plus. Nederland wacht echter nog steeds op de populaire film. Aan dat wachten komt helaas nog geen eind, maar we kunnen jullie nu wel melden wanneer Descendants 3 ook in Nederland op Disney Plus te zien zal zijn.

Descendants 3 zal in Nederland nog dit jaar op Disney Plus verschijnen, op maandag 19 oktober om precies te zien. Deze datum is, weliswaar onder voorbehoud, door Disney zelf bevestigd aan Disneyplusser.

UPDATE 27 maart 2020

Disney heeft op 27 maart bekendgemaakt dat Descendants 3 eerder op Disney Plus te zien zal zijn. De film is vanaf zondag 19 april te zien op de streamingsdienst.

Klik hier om je voor slechts € 6,99 per maand (op ieder moment opzegbaar) of € 69,99 per jaar (2 maanden gratis!) te abonneren op Disney Plus en Descendants 3 direct te bekijken. Je kan hiervoor ook op de onderstaande Disney-banner klikken.

Op 17 maart is overigens ook de kaskraker Frozen 2 toegevoegd aan de service en die kan je dus ook direct kijken.

(tekst gaat verder onder de foto)

Lange zit

Nederland is het laatste land wat op het 3e deel van de Villain Kids en co moet wachten. In de Verenigde Staten en Canada is de Descendants 3 sinds 2 februari te streamen en in Australië en Nieuw-Zeeland is de film al maanden op Disney Plus te vinden.

Première

Descendants 3 ging op 2 augustus 2019 in première op Disney Channel. Op 19 oktober was de film in Nederland op Disney Channel te zien.

Descendants 1 (2015) en Descendants 2 (2017) zijn beiden al op Disney Plus te zien. Under The Sea: A Descendants Short Story (special/2018) is eveneens op de streamingsdienst te bekijken.

Synopsis

In Descendants 3 keren de Villain Kids (VK’s) Mal, Evie, Carlos en Jay terug naar Isle of the Lost om een nieuwe groep schurken te rekruteren om zich bij Auradon Prep aan te sluiten.

Wanneer de barrière breekt en de veiligheid van Auradon in gevaar komt besluit Mal om de barrière permanent te sluiten, uit angst dat nemeses Uma en Hades wraak zullen nemen op het koninkrijk. Ondanks haar beslissing bedreigt een ondoorgrondelijke duistere kracht de mensen van Auradon. Wat volgt is een heftige strijd. Het is de taak aan Mal en de Villain Kids om alles en iedereen in veiligheid te brengen.

Bekijk hieronder de trailer:

Meer weten over wat Disney Plus allemaal te bieden heeft? Bekijk hier het volledige aanbod, hier de beste films en series en zie hier alle nieuwe titels die onderweg zijn naar Disney Plus. Alle films op Disney Plus die je in 4K kan bekijken vind je hier.