Releasedatum Toy Story 4 op Disney Plus onthuld

toy story 4, disney plus, release

We kunnen uitkijken naar een nieuwe topfilm op Disney Plus. Ow My Disney heeft namelijk een video (zie onder) gedeeld waarin de releasedatum van Toy Story 4 bekend is gemaakt. Dit is een titel waar heel veel mensen op zitten te wachten.

Op zondag 2 februari moet het vierde deel van de avonturen van Woody, Buzz Lightyear en co op de streamingsdienst verschijnen. We moeten hier wel even ‘onder voorbehoud’ bij vermelden, want dit betreft een Amerikaanse video. Maar wij gaan er in dit geval vanuit dat de film ook op deze datum in Nederland te zien is.

Verhaal

Woody heeft altijd vertrouwen gehad in zijn plek op deze wereld. Zijn grootste prioriteit is de zorg voor Andy en Bonnie. Wanneer Bonnie met tegenzin een nieuw stuk speelgoed, genaamd ‘Forky’, toevoegt aan haar kamer, ontdekt Woody tijdens een avontuurlijke rondreis met oude én nieuwe vrienden, hoe groot de wereld van speelgoed werkelijk kan zijn.

De film is geregisseerd door Josh Cooley (“Riley’s First Date?”) en geproduceerd door Jonas Rivera (“Inside Out”, “Up”) en Mark Nielsen (associate producer “Inside Out”).

 

Lamp Life

Een week voor Toy Story 4, op 31 januari, krijgen we ook nog Lamp Life voorgeschoteld. In deze korte film, waarin Bo Peep, de hoofdrol speelt, krijgen we eindelijk antwoord op de vraag waarom zij schitterde van afwezigheid in Toy Story 3.
lamp life, disney plus, pixar

 

Verwijderd

In de video van Ow My Disney, die vreemd genoeg alweer is verwijderd, worden naast Toy Story 4 ook de serie Diary of a Femake/Future President (17 januari) en het zevende en laatste seizoen van Star Wars: The Clone Wars (17 februari) aangekondigd.

Zie hieronder de inmiddels verwijderde video.

Meer weten over wat Disney Plus allemaal te bieden heeft? Bekijk hier het volledige aanbod, hier de beste films en series en zie hier alle nieuwe titels die onderweg zijn naar Disney Plus. Alle films op Disney Plus die je in 4K kan bekijken vind je hier.