‘Strange World’ vanaf nu exclusief te zien op Disney Plus

Strange World nu te zien op Disney Plus
Image:Ⓒ Disney

Strange World, de nieuwe Disney-film, is vanaf nu te zien op Disney Plus en dat terwijl hij nog in de bioscoop draait. 

Strange World nu te zien op Disney Plus

Strange World is de nieuwste Disney-film van Walt Disney Animation Studios en gaat over de legendarische familie Clades, een groep ontdekkingsreizigers die een onbekende mysterieuze wereld probeert te ontdekken. Tijdens hun ontdekkingsreis ontstaat er een familieruzie, waar de familie zich uit moet zien te werken om hun laatste en belangrijkste missie te volbrengen. De pater familias wordt in deze film vertolkt door niemand minder dan Jake Gyllenhaal.

Hoewel de film pas sinds 23 november 2022 in de bioscoop te zien is, maakt de producent nu bekend dat deze ook op het streamingplatform Disney Plus te zien is. Dat gebeurt slechts een maand na de aanvankelijke release van de film, waardoor Strange World nu al online te zien is.

Naar de exacte reden voor een vroege release op Disney Plus blijft het momenteel gissen, maar de kans is groot dat de film minder commercieel succes kent dan vooraf werd gedacht. Van het budget dat tussen de 135 en 185 miljoen dollar lag, zou Disney slechts 42,3 miljoen dollar hebben terugverdiend. Het is overigens niet de eerste keer dat Disney een film vroegtijdig naar zijn streamingplatform haalt. Vorig jaar gebeurde precies hetzelfde met de film Encanto: die verscheen ook online terwijl hij nog in de bioscoopzalen te zien was.

Iedereen met een Disney Plus abonnement kan vanaf 23 december de nieuwste Disneyfilm Strange World in ieder geval kijken. Kan je niet zo lang wachten? Dan kan je nu al naar de bioscoop om de film te gaan kijken.

Bekijk hieronder de officiële trailer van Strange World.

Wil je weten wat er allemaal nog meer te zien is op Disney Plus? Check dan hier het volledige aanbod.

Disney Plus kost 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar. Bij een jaarabonnement krijg je dus twee maanden gratis. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Disney-banners.