Zo kijk je aflevering 4 van ‘The Boys’ seizoen 4 in Nederland

The Boys seizoen 4 op Prime Video
Image: Ⓒ Amazon MGM Studios & Sony Pictures Television

Wil je aflevering 4 van The Boys seizoen 4 kijken in Nederland? Wij leggen je hieronder uit hoe je deze streamt.

The Boys is eindelijk teruggekeerd met het vierde seizoen en we zijn in de eerste instantie dan ook meteen getrakteerd op drie afleveringen. In deze afleveringen zagen we alvast hoe het gaat met Butcher, Ryan, The Boys en natuurlijk Homelander en wat er over is van The Seven. Ook hebben we alvast kennis kunnen maken met een aantal nieuwe personages en leuke cameo’s.

De eerste drie afleveringen van seizoen 4, genaamd Department of Dirty TricksLife Among the Septics en We’ll Keep the Red Flag Flying zijn tot nu toe redelijk goed ontvangen als we naar hun respectievelijke IMDB-scores van 7.87.4 en 7.8 kijken. Toch is dat wel iets lager dan de gemiddelde scores van de eerste drie seizoenen die vaak boven de 8 en soms boven de 9 zaten. De Tomatometer op Rotten Tomatoes staat echter nog wel op een indrukwekkende 93% (95% voor alleen seizoen 4). 

We zijn erg benieuwd wat voor verrassingen ons nog te wachten staan in de rest van afleveringen van seizoen 4, zeker nu we weten dat er langzamerhand naar een einde toe wordt gewerkt, omdat seizoen 5 het laatste seizoen wordt.

Neem nu een proefabonnement op Amazon Prime en kijk 30 dagen gratis

Hieronder vind je onze samenvattingen van aflevering 1, 2 en 3, klik verder naar het volgende kopje om spoilers te vermijden!

Klik hier voor ons algemene artikel over hoe je The Boys seizoen 4 streamt in Nederland.

‘The Boys’ seizoen 4 aflevering 1, 2 & 3 recap

Department of Dirty Tricks

In Department of Dirty Tricks zien we als eerste dat het erg goed gaat met de campagne van presidentskandidaat Robert Singer (Jim Beaver) en zijn vicepresidentskandidaat Victoria Neuman (Claudia Doumit). The Boys, onder leiding van Mother’s Milk (Laz Alonso) hebben campagne-evenement geïnfiltreerd om een poging te doen om Neuman uit te schakelen met een middeltje van Frenchie (Tomer Capone).

Ze zien echter ineens dat Homelander (Antony Starr) en Ryan (Cameron Crovetti) aanwezig zijn en dat compliceert de situatie een beetje, onder andere voor Butcher (Karl Urban) die zich nog schuldig voelt over wat hij vorig seizoen tegen Ryan zei. Nu Ryan bij Homelander is, probeert zijn vader hem ook allerlei verkeerde lessen te leren.

Butcher confronteert Ryan, die hij samen met Neuman’s dochter Zoe (Olivia Morandin) in de keuken aantreft en daar komt Ryan te weten dat Butcher nog maar ongeveer zes maanden te leven heeft, nadat Homelander binnentreedt en Butcher’s tumor detecteert. Zoe ontdekt Frenchie en Kimiko (Karen Fukuhara) in de hotelkamer van haar moeder en valt ze aan met haar krachten, waardoor ze moeten vluchten.

Hughie (Jack Quaid) wordt geconfronteerd door Neuman en probeert Frenchie’s middel op haar te gebruiken, maar ze lijkt onkwetsbaar te zijn, ook voor een kogel van Butcher door haar hoofd. 

Homelander ontdekt steeds meer wit schaamhaar op zijn lichaam en is duidelijk bang om ouder te worden. Hij wordt ook helemaal gek van alle jaknikkers in The Seven en besluit de slimste persoon in de wereld, Sister Sage (Susan Heyward) te rekruteren om hem te helpen weer populair te worden nu hij onder vuur ligt vanwege een moordzaak.

Sage bedenkt een plan voor hem en hij geeft A-Train (Jessie T. Usher), The Deep (Chace Crawford) en de nieuwe Black Noir (Nathan Mitchell) de opdracht om drie van zijn superfans (waaronder Todd (Matthew Gorman), de ex-stiefvader van MM’s dochter) met knuppels te vermoorden. Sage zorgt er na de “ontschuldig”-uitslag voor dat er een rel ontstaat buiten de rechtszaal tussen de Homelander- en Starlight-aanhangers en A-Train moet de lijken van de Homelander-fans daar dumpen om de Starlight-aanhangers de schuld te geven.

Hughie komt erachter dat zijn vader (Simon Pegg) een beroerte heeft gehad en nu in een coma in het ziekenhuis ligt. Hij voelt zich erg schuldig, omdat hij eerder een telefoontje van zijn vader negeerde en besluit meteen op bezoek te gaan. In het ziekenhuis staat hem echter een grote verrassing te wachten, want hij treft daar zijn moeder (Rosemarie DeWitt) aan, die hem en zijn vader toen hij klein was heeft verlaten.

Life Among the Septics

In Life Among the Septics zien we als eerste A-Train op de set van de film Training A-Train, samen met Will Ferrell (als zichzelf) als zijn coach. De nieuwe Black Noir laat weten aan A-Train dat hij nog nooit iemand vermoord had, voordat Homelander hen de opdracht gaf in de vorige aflevering. A-Train geeft Black Noir het advies om gewoon stil te blijven, net als zijn voorganger.

Starlight/Annie (Erin Moriarty) is op bezoek bij een werknemer van haar stichting die tijdens de rel van de vorige aflevering gewond is geraakt en hoort op tv dat zogenaamde volgers van haar de moorden op de Homelander-fans zouden hebben gepleegd. Hughie zoekt tegelijkertijd in het ziekenhuis bij zijn vader ruzie met zijn moeder, omdat hij nog steeds boos is dat ze hem heeft verlaten, ze voor Vought werkt en zij controle heeft over wat er met zijn vader gaat gebeuren als hij niet beter wordt.

Kimiko zit bij een therapeut, omdat ze nog steeds haar mutisme wil overkomen en het waarschijnlijk een psychologisch probleem is. De therapeut vertelt haar dat ze haar verleden moet confronteren. 

Butcher vertelt eindelijk aan The Boys dat hij ziek is en niet lang meer te leven heeft. MM ontslaat hem van The Boys vanwege alle leugens.

Homelander en Sister Sage bereiden Ryan voor op zijn eerste (gearrangeerde) missie als superheld. Homelander is echter wel bang dat Ryan hem gaat vervangen. 

The Boys beginnen de dood van de Homelander-fans te onderzoeken en beginnen zich ook af te vragen waarom Sister Sage ineens bij The Seven betrokken is. 

Frenchie, MM en Kimiko gaan naar ‘TruthCon’ om erachter te komen wat Sage daar van plan is, maar komen hier Butcher ook tegen. Uiteindelijk komen ze erachter dat Sage hier is op de alt-right superheld Firecracker te rekruteren. Ze willen stiekem de verdere plannen ontdekken, maar worden gesnapt door Firecracker en haar vriend/hulpje Splinter, die zichzelf kan splitsen om meerdere versies van zichzelf te creëren. Er breekt vervolgens een gevecht uit.

The Boys weten Splinter’s hoofdversie te vermoorden, waardoor alle versies doodgaan, maar Firecracker weet te ontsnappen (en Sage was eerder al vertrokken). 

Hughie en Annie waren ondertussen A-Train aan het achtervolgen, maar besloten hem niet te confronteren met zijn familie erbij. Dit stelde hij blijkbaar op prijs, want hij confronteert ze later bij de schuilplaats van The Boys en geeft ze bewijs dat de Homelander-fans niet door de beschuldigde Starlight-aanhangers zijn vermoord.

Tijdens Ryan’s eerste missie verschijnt Homelander ineens om de spotlight met hem te delen en hij forceert Ryan om zijn superkracht te gebruiken om een stuntman die een crimineel speelt overtuigend weg te duwen. Ryan duwt hem echter te hard, waardoor hij op gruwelijke wijze overlijdt. Ryan voelt zich enorm schuldig.

Frenchie vertelt in een videogesprek aan Cherie (Jordana Lajoie) dat hij eigenlijk per ongeluk een soort (casual) relatie is begonnen met iemand genaamd Colin (Elliot Knight) die hij tijdens een AA-meeting heeft leren kennen en het blijkt dat Frenchie verantwoordelijk is voor de dood van Colin’s familie.

Hughie confronteert in het ziekenhuis zijn moeder weer met het feit dat ze hem verlaten heeft en Kimiko komt erachter dat er nog Shining Light-terroristen in New York actief zijn (dezelfde groep terroristen die haar gevangen hielden in seizoen 1).

Butcher gaat weer naar de schuilplaats van The Boys om aan MM te vragen om zijn baan terug te krijgen, maar MM vindt het allemaal “too little, too late”.

We’ll Keep the Red Flag Flying

In We’ll Keep the Red Flag Flying zien we eerst een ceremonie waarbij Homelander aankondigt dat Sister Sage en Firecracker officieel nieuwe leden van The Seven zijn. Hij noemt hier ook zijn zoon als een mogelijke zevende lid in de toekomst.

Butcher probeert met hulp van een oude bekende van hem (van een of andere geheime dienst) genaamd Joe Kessler (Jeffrey Dean Morgan) om Ryan zo ver te krijgen om hem te bezoeken, zodat hij hem kan drogeren en in veiligheid kan brengen. Hij wil alleen niet dat Joe Ryan gaat trainen om voor de overheid te vechten.

Sage legt uit aan Homelander dat ze Firecracker heeft gerekruteerd, omdat zij Starlight mogelijk kapot kan maken (via de media). 

Presidentskandidaat Robert Singer geeft in een gesprek met zijn vicepresidentskandidaat Victoria Neuman heel duidelijk aan dat hij superhelden wil verbannen uit het leger en elke andere overheidsinstantie en ze alleen nog maar als entertainers in stand wil houden. 

Kimiko neemt Frenchie mee om haar verleden te confronteren door de Shining Light-terroristen een bezoekje te brengen. Tegelijkertijd vertelt MM tegen Annie en Hughie dat hij A-Train wil rekruteren voor The Boys, maar daar is vooral Hughie niet zo blij mee (wat erg logisch is als je aflevering 1 van seizoen 1 hebt gezien).

Butcher weet met Ryan te communiceren via een game en nodigt hem uit voor een gesprek en in Vought Tower besluit Homelander om Ashley alleen nog maar in naam als CEO te houden. Sister Sage neemt al haar andere taken over. 

Butcher bereidt koekjes met een verdovingsmiddel voor die hij aan Ryan kan geven, want Ryan heeft besloten om toch te komen praten. Ze praten wat, spelen tafelvoetbal en uiteindelijk besluit Butcher om de koekjes in de prullenbak te gooien en Ryan ook weer te laten gaan, omdat hij merkt dat Ryan wel een schuldgevoel heeft.

MM doet A-Train het aanbod om voor The Boys te werken en hij lijkt dit wel te overwegen. Tegelijkertijd zijn Frenchie en Kimiko bij de schuilplaats van de Shining Light. Frenchie is echter enorm high en hallucineert over de familie van Colin en alle andere mensen die hij heeft vermoord. Kimiko komt een oude bekende tegen die ze laat ontsnappen en waar ze niets over kwijt wil.

Homelander vermoord de zogenaamde mol binnen Vought die de informatie over de moord op de Homelander-fans heeft gelekt, ook al was dat eigenlijk dus A-Train en Annie besluit Firecracker te confronteren in Vought Tower. Ze komt erachter dat ze vroeger tijdens een missverkiezing leugens over Firecracker had verspreid en dat ze daarom zo’n hekel heeft aan Starlight. 

Hughie en MM infiltreren een afspraak tussen Homelander, Sage en Neuman bij de ijsbaan waar er voor ‘Vought On Ice’ wordt gerepeteerd. Sage en Homelander zullen afrekenen met Robert Singer nadat hij als president is verkozen, zodat Neuman president kan worden en in ruil daarvoor moet zij superhelden totale vrijheid geven (zonder supervisie). Hughie wordt ontdekt door Homelander, maar weet wel te ontsnappen met hulp van A-Train, terwijl Homelander een chaos creëert waardoor bijna alle schaatsers komen te overlijden.

Hughie’s moeder legt eindelijk uit waarom ze vertrokken is toen hij klein was. Ze was namelijk zwaar depressief en heeft zelfs geprobeerd om zelfmoord te plegen. Ze heeft later wel pogingen gedaan om weer contact te zoeken, maar dat vond Hughie’s vader geen goed idee.

Kessler is teleurgesteld in Butcher, omdat hij Ryan niet heeft gedrogeerd en hij zegt dat ze erachter moeten komen hoe ze Ryan kunnen trainen om voor hen te werken óf erachter moeten komen hoe ze hem kunnen vermoorden.

In Vought Tower beginnen The Deep en Sister Sage interesse in elkaar te krijgen, maar Sage lijkt zichzelf ook te hebben verwond (om misschien haar superintelligentie kwijt te raken?).

Homelander wordt boos op Ryan, omdat hij Butcher heeft bezocht en heeft een soort mentale inzinking, waarbij hij verschillende versies van zichzelf tegen hem ziet praten in een gebroken spiegel. Hij besluit dat hij terug moet gaan naar waar hij is opgegroeid (in een lab).

Waar kijk je ‘The Boys’ seizoen 4 aflevering 4 in Nederland?

The Boys is een serie van Amazon MGM Studios en Sony Pictures Television en wordt dus ook exclusief via Amazon’s streamingdienst, Prime Video, aangeboden in Nederland. De eerste drie seizoenen zijn na hun streamingrelease op een gegeven moment echter ook op DVD en Blu-Ray uitgekomen, dus je kan ze ook toevoegen aan je fysieke collectie. Om seizoen 4 te streamen heb je echter wel een Prime Video-abonnement (oftewel een Amazon Prime-abonnement) nodig. Hieronder vind je een link die je direct naar de pagina voor het vierde seizoen brengt.

Klik hier om The Boys te streamen op Prime Video

Wanneer verschijnt aflevering 4 van seizoen 4 van ‘The Boys’ op Prime Video?

Aflevering 4 van The Boys seizoen 4 verschijnt op donderdag 20 juni op Prime Video. Vervolgens verschijnt er elke donderdag weer een nieuwe aflevering tot het seizoen is afgelopen. Onder het volgende kopje vind je de namen en releasedata van alle afleveringen.

Hieronder zie je een voorspelling van de bekende leaker @Cryptic4KQual over de mogelijke speelduur van de eerste vier afleveringen van dit seizoen. Deze leaker deelt vaak accurate informatie over de speelduur van verschillende series (en films) op verschillende platforms en de voorspellingen voor de eerste twee afleveringen waren precies goed (de derde klopt ook ongeveer als je de aftiteling van de verschillende vertalingen niet meerekent. We verwachten in ieder geval dat aflevering vier dus ook weer ongeveer een uur zal duren.

Releasedatum per aflevering van ‘The Boys’ seizoen 4 in Nederland

The Boys seizoen 4 is vanaf donderdag 13 juni te streamen op Prime Video en zal in totaal bestaan uit 8 afleveringen. De eerste drie afleveringen zullen tegelijkertijd op de streamingdienst verschijnen en vervolgens komt er elke week een nieuwe aflevering online te staan. Hieronder vind je het volledige releaseschema.

  • Aflevering 1 – “Department of Dirty Tricks”: Donderdag 13 juni
  • Aflevering 2 – “Life Among the Septics”: Donderdag 13 juni
  • Aflevering 3 – “We’ll Keep the Red Flag Flying”: Donderdag 13 juni
  • Aflevering 4 – “Wisdom of the Ages”: Donderdag 20 juni
  • Aflevering 5 – “Beware of the Jabberwock, My Son”: Donderdag 27 juni
  • Aflevering 6 – “Dirty Business”: Donderdag 4 juli
  • Aflevering 7 – “The Insider”: Donderdag 11 juli
  • Aflevering 8 – “Assassination Run”: Donderdag 18 juli

Wil je volledig voorbereid zijn op The Boys seizoen 4? Kijk dan niet alleen eerste de eerste drie seizoenen van deze serie, maar ook seizoen 1 van de spin-off genaamd Gen V. We zagen in de trailer voor seizoen 4 namelijk al personages uit deze spin-off terugkeren.

Neem nu een proefabonnement op Amazon Prime en kijk 30 dagen gratisVervolgens betaal je 4,99 euro per maand voor dit abonnement.