The Mandalorian seizoen 3 trailer en releasedatum bekend: 1 maart 2023 exclusief op Disney Plus

Star Wars The Mandalorian seizoen 3 op Disney Plus
Image:ⓒ Disney

The Mandalorian, de populaire spin-offserie van de legendarische Star Wars-reeks, krijgt er een nieuw seizoen bij. The Mandalorian seizoen 3 is vanaf woensdag 1 maart 2023 exclusief te zien op Disney Plus. Benieuwd naar de nieuwe trailer? 

The Mandalorian seizoen 3: Trailer

De trailer voor seizoen 3 van The Mandalorian is er dan eindelijk en het nieuwe seizoen belooft heel wat. Opnieuw krijgen we Pedro Pascal te zien, die op ietwat onbehulpzame wijze een vader wordt voor de jonge Grogu, beter bekend als Baby Yoda.

Bekijk hieronder de officiële trailer.

 

The Mandalorian seizoen 3: Het verhaal

Het derde seizoen van The Mandalorian bestaat uit 8 afleveringen waarbij er elke week een nieuwe aflevering beschikbaar komt. Opnieuw volgen we de Mandalorian en Baby Yoda naar de verste uithoeken van het heelal. Dit derde seizoen staat grotendeels in het teken van de reis naar Mandalore, waar de Mandalorian bepaalde overtredingen moet gaan uitleggen. Wie zich het vorige seizoen van The Mandalorian nog kan herinneren krabt zich waarschijnlijk achter de oren, Baby Yoda en The Mandalorian, samen? Zonder al te veel te verklappen: eenmaal je The Book of Boba Fett gekeken hebt vallen de puzzelstukjes in elkaar.

Profiteer nu met korting op een Disney Plus abonnement

Het Star Wars-universum

Wil je echt alles over het Star Wars-universum weten? Dan zijn er ook mooie series zoals Andor, Obi-Wan Kenobi en The Bad Batch die zeker de moeite waard zijn om te kijken. Wellicht wil je ook weten hoe je nu alle Star Wars films in chronologische volgorde moet kijken, dat leggen we je in dit artikel uit.

Disney Plus kost 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Disney-banners.