Ed Sheeran documentaire ‘The Sum of It All’ vanaf 3 mei te zien op Disney Plus

The Sum of It All op Disney Plus
Image: ⓒ Disney

Wil je meer te weten komen over het leven van Ed Sheeran? Kijk dan de docuserie ‘The Sum of It All.’

The Sum of It All

Jarenlang hield de zanger zijn privéleven verborgen voor de buitenwereld. Uiteraard zijn goed recht, maar nu heeft de zanger een aanbod van Disney Plus geaccepteerd om zijn persoonlijke leven in beeld te brengen in de docuserie ‘The Sum of It All’.

Profiteer nu met korting op een Disney Plus abonnement

In de trailer vertelt de zanger over de moeilijke momenten in zijn leven, zoals het moment waarop zijn vrouw (Cherry Seaborn) te horen kreeg dat er een tumor was gevonden en het verlies van zijn beste vriend Jamal Edwards. Sheeran spreekt ook openlijk over zijn lastige jeugd, waarin hij vooral bekend stond om zijn stotteren. Het is niet de eerste keer dat de zanger zijn levensverhaal deelt. In 2018 verscheen de documentaire ‘Ed Sheeran: Songwriter’, waarin de nadruk lag op zijn muzikale carrière.

Bekijk hieronder de officiële trailer van The Sum of It All.

Waarom opent de zanger nu plotseling de deur naar zijn persoonlijke leven? “Het voelde als het juiste moment om de deur te openen en mensen binnen te laten”, zegt Sheeran. De zanger hoopt dat zijn fans van het verhaal kunnen genieten. Disney Plus zal alle vier de afleveringen van ‘The Sum of It All’ op 3 mei streamen.

Lees in dit artikel hoe je korting kunt krijgen op Disney Plus.

Disney Plus kost 10,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 109,90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven- of onderstaande Disney-banners.