TIP: Disney’s Descendants 3 vanavond op televisie

disney, descendants 3
Foto: Disney.

Vanavond wordt Disney’s Descendants 3 uitgezonden op televisie. De film is om 19:30 uur te zien op Disney Channel. Als je niet weet op welk kanaal Disney Channel bij jou te te vinden is, check dan de website van je televisieprovider. Bij KPN zit hij in ieder geval op 28 en bij Ziggo op 27.

Descendants 3 ging op 2 augustus 2019 in première op Disney Channel.

Descendants 1 (2015) en Descendants 2 (2017) zijn beiden al op Disney Plus te zien. Under The Sea: A Descendants Short Story (special/2018) zal vanaf 12 november, op de dag van de lancering van Disney Plus, te zien zijn op de streamingsdienst. Verwacht mag worden dat Descendants 3 ook op Disney Plus zal verschijnen, met een beetje geluk al op de dag van de lancering.

Synposis

In Descendants 3 keren de schurkenkinderen (VK’s) Mal, Evie, Carlos en Jay terug naar Isle of the Lost om een nieuwe groep schurken te rekruteren om zich bij Auradon Prep aan te sluiten.
Wanneer de barrière breekt en de veiligheid van Auradon in gevaar komt besluit Mal om de barrière permanent te sluiten, uit angst dat nemeses Uma en Hades wraak zullen nemen op het koninkrijk. Ondanks haar beslissing bedreigt een ondoorgrondelijke duistere kracht de mensen van Auradon. Wat volgt is een heftige strijd. Het is de taak aan Mal en de schurkenkinderen om alles en iedereen in veiligheid te brengen.
Meer weten over wat Disney Plus allemaal te bieden heeft? Bekijk het volledige aanbod, de beste films en series, alle nieuwe titels die onderweg zijn en hier vind je alle films en series die je in 4K-kwaliteit op Disney Plus kan streamen.
Bekijk hieronder de trailer.