Update app live commentaar Olav Mol Formule 1 nu beschikbaar

max 16 maart 2022

De update voor de Grand Prix Radio app om het live commentaar van Olav Mol te kunnen ontvangen tijdens de Formule 1-races is nu live. Verrassing! Ook Jack Plooij zal te horen zijn in zijn nieuwe rol als media-reporter tijdens het raceweekend. 

Wil jij aanstaand weekend de oude vertrouwde stem van Olav Mol horen in Bahrein? Zorg dan dat je de update voor de Grand Prix Radio app download. Deze is nu beschikbaar. Met de update heb je de mogelijkheid om door middel van een slider het commentaar van de oud Ziggo-commentator de syncen met je beeld. Het maakt daarbij niet uit of je via Viaplay of F1 TV naar de Formule 1 kijkt.

Viaplay heeft op dit moment een nieuwe tijdelijke actie lopen. Tot 1 augustus betaal je namelijk maar 9,99 euro per maand. Vanaf 1 augustus ga je dan pas het reguliere bedrag van 13,99 euro per maand betalen. Je kan op elk gewenst moment opzeggen. Klik HIER om naar de aanbieding te gaan op de Viaplay website of klik op onderstaande banner.

viaplay banner maart 2022-

Slider

Als je de app opent en onderin op het televisie icoontje klikt zie je onder de witte play knop ‘live commentaar syncen?’ staan. Als je hierop klikt wordt vervolgens de web player geopend. Hier heb je de mogelijkheid om het commentaar te syncen. Dit is een kwestie van een beetje mee spelen tot het gelijk loopt.

Zie hieronder de afbeeldingen uit de app.

olav mol app update2

 

olav mol app update1

Complete audio

Je hoeft je geen zorgen te maken dat je bepaalde geluiden mist. De complete audio wordt geleverd, dus zowel de boordradio’s als de geluiden op de baan. Het advies van Grand Prix Radio is “om gebruik te maken van een bluetooth-speaker die je neer kan zetten bij de televisie. Deze kan je aan een device (smartphone/tablet) verbinden en zal gegarandeerd zorgen voor een nóg betere beleving van de race in combinatie met het commentaar van Olav Mol.”

Jack Plooij

Als extra kers op de taart zal niemand minder dan Jack ‘De Tandarts’ Plooij ook te horen zijn tijdens het raceweekend. Hij krijgt de rol van media-reporter. Wat dat precies inhoud zullen we even af moeten wachten, maar leuk is het nu al.

Het vertrouwde race-commentaar van Mol zal te horen zijn op zaterdagen tijdens de (sprint) kwalificatie en tijdens de race.

Heb je de Grand Prix Radio app nog niet? Deze kan je hier vinden voor iPhone/iPad en hier voor Android-toestellen.

Commentaar F1 TV

Op social media doen er op dit moment vragen de ronde of het commentaar van Mol vanaf juni te horen zal zijn op F1 TV. Grand Prix Radio zegt hierover in het nieuwsbericht: “Hier is ons momenteel nog niks van bekend.” Eerder zei de oud Ziggo-commentator op Twitter al dat hij niet te horen zal zijn in de F1 TV app.