Viaplay aanbiedingen: zo pak je korting op Viaplay in 2024

Viaplay aanbiedingen
© Canva / Viaplay

Wil jij live Formule 1, voetbal, darts en andere content van Viaplay streamen met korting? Lees dan hieronder hoe je kan profiteren van de huidige Viaplay aanbiedingen.

Viaplay is de beste streamingdienst in Nederland om als sportfan aan je trekken te komen. Je kijkt naar Formule 1, voetbal, Darts en nog andere sporten. Daarnaast kan je ook naar enkele exclusieve documentaires kijken en zijn er ook films en series beschikbaar. Lees hieronder hoe je de beste Viaplay deal pakt.

Met deze Viaplay aanbieding pak je de grootste korting

Wil je gewoon snel de beste deal pakken en heb je geen tijd om alle abonnementsvormen te vergelijken? Dat ben je hier op de juiste plaats. Wij hebben namelijk al het zoekwerk al gedaan en hebben hier de beste Viaplay aanbieding voor je gevonden.

De beste Viaplay aanbieding in 2024:

Viaplay proefperiode in 2024:

Dit is momenteel de beste Viaplay aanbieding, die je dus het meeste korting geeft. Zodra er een betere deal is, updaten we dit artikel uiteraard. Zo ben je altijd zeker van de beste Viaplay-deal.

Welke Viaplay aanbiedingen zijn er in 2024?

Op dit moment is er slechts één Viaplay aanbieding beschikbaar. Je krijgt nu namelijk 20% korting en krijgt kosteloos toegang tot F1 TV Pro:

  • Ga naar viaplay.com
  • Maak een account aan en klik op “Naar aankoop”
  • Doorloop het aankoopproces
  • Je hebt nu een Viaplay-abonnement met 20% korting met daarbovenop gratis toegang tot F1 TV Pro!

Welke voucher is er beschikbaar voor Viaplay?

Er zijn op dit moment geen vouchers beschikbaar voor Viaplay. Zodra er nieuwe vouchers beschikbaar komen updaten we dit artikel. Blijf op de hoogte door je in te schrijven op onze nieuwsbrief of de Facebook-groep Viaplay Nederland te volgen.

Hoe kijk ik gratis naar Viaplay?

Het is op dit moment niet mogelijk om, naast de proefperiode, écht gratis Viaplay te kijken. Gelukkig kan je wel een flinke korting krijgen door een jaarabonnement te nemen op Viaplay. Je krijgt 20% korting en betaalt dan slechts €12,79 euro per maand.

Is er een gratis proefperiode beschikbaar voor Viaplay?

Ja! De proefperiode van Viaplay is terug van weggeweest. Je kan vanaf nu de streamingdienst weer 7 dagen volledig gratis uitproberen.

Let wel dat je na je proefperiode automatisch overgezet wordt naar een maandabonnement. Heb je dit liever niet, dan zeg je jouw abonnement meteen op na het nemen van je proefperiode.

→ Kijk via deze link 7 dagen gratis naar Viaplay


Viaplay kost 15,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 13,79 euro per maand bij een jaarabonnement. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Viaplay banners.