Zo kijk je gratis Viaplay in 2024

Zo kijk je gratis Viaplay
Image: ⓒ Viaplay

Viaplay is inmiddels een gigantische speler in de televisiewereld en dat is al sinds het voorjaar van 2022 zo. Natuurlijk wil je zo min mogelijk betalen voor een abonnement. In dit artikel leggen we je uit hoe je in 2024 gratis Viaplay streamt.

Viaplay is overal tegenwoordig. Sinds de opkomst van deze streamingdienst in 2022 op de Nederlandse markt is er veel om enthousiast van te worden als je een abonnement hebt. Denk maar eens aan de tientallen races op het drukke Formule 1-kalender of de fantastische documentaire over Max Verstappen.

Maar Viaplay is niet alleen actief in de F1-wereld, want ook de Premier League Darts is weer volop begonnen en net zoals Formule 1 heeft Darts ook een behoorlijk vol kalenderjaar. Je kan natuurlijk ook gewoon kijken naar de Premier League en Bundesliga, en alle PDC-dartstoernooien. Daarnaast staan er inmiddels veel films en series op het platform, en vult Viaplay die elke week aan met zowel lokale als internationale titels.

Dus of je nu geïnteresseerd bent in sport, graag een film kijkt of het liefst hele series bingewatcht: er zijn genoeg redenen om een abonnement op Viaplay af te sluiten.

Vanaf 11 september 2023 was het even niet meer mogelijk om een jaarabonnement af te sluiten bij Viaplay (en dus korting te krijgen). In januari 2024 kwam Viaplay terug op deze beslissing.

Viaplay proefperiode

Gratis Viaplay kijken is iets dat we allemaal wel willen: alle bingewatch-waardige streaming content voor niks. We hebben goed nieuws: de proefperiode van Viaplay is terug! Je kan 7 dagen lang Viaplay gratis uitproberen.

Zo kijk je gratis Viaplay in 2024

Gratis Viaplay kijken is iets dat we allemaal wel willen: alle bingewatch-waardige streaming content voor niks. Het was tot 28 februari nog mogelijk een proefperiode te nemen, en zo dus gratis naar Viaplay te kijken. Dat is helaas niet meer mogelijk, je kan wel nog een flinke korting pakken op je Viaplay abonnement door een jaarabonnement af te sluiten. Zo krijg je 20% korting op je jaarabonnement, en dus eigenlijk 2,4 maanden gratis Viaplay.

Je gaat als volgt te werk om 2,4 maanden gratis Viaplay kijken:

  • Ga via deze link naar viaplay.com.
  • Klik bovenaan de pagina op “ga voor Viaplay”.
  • Kies voor de tijdelijke aanbieding bij het Viaplay jaarabonnement en klik op “meld je nu aan”.
  • Vul vervolgens het e-mailadres in waarmee je wil abonneren en kies een uniek en veilig wachtwoord. Klik op “naar aankoop”.
  • Kies voor betaling via iDeal of credit card. Vul hier je bank- of kaartgegevens in en sluit je abonnement af.

Gefeliciteerd! Je hebt nu een Viaplay afgesloten met 20% korting (2,4 maand gratis Viaplay).

Wat is de beste Viaplay deal in 2024?

Zoek je gewoon de beste Viaplay deal van dit moment en heb je geen zin om alle abonnementen te vergelijken? Dan zit je hier goed, want wij hebben dat werk al voor je gedaan.

De beste Viaplay deal van dit moment:

Dit is momenteel de beste Viaplay deal. Je krijgt dus 20% korting en kijkt daarmee 2,4 maand gratis naar het streamingplatform. Dit komt neer op een omgerekend maandbedrag van €12,79 per maand in plaats van de reguliere €15,99. Uiteraard updaten we dit bericht direct zodra er een andere of betere deal beschikbaar komt. Zo ben je altijd zeker van de beste deal om Viaplay te streamen.

Is er een gratis proefperiode beschikbaar voor Viaplay?

Het is niet meer mogelijk om een proefperiode te starten bij Viaplay. Dit was voor het laatst mogelijk tot en met 28 februari 2024.

Welke vouchercodes zijn er beschikbaar voor Viaplay?

Er zijn momenteel in Nederland geen vouchers beschikbaar voor Viaplay. We weten dat Viaplay in andere landen wel experimenteert met vouchers, maar dat deze in Nederland niet openbaar worden uitgegeven.

Waarom is er dan een optie in Nederland beschikbaar om een voucher in te dienen? Viaplay heeft wel vouchers beschikbaar gesteld voor hun eigen werknemers, klanten en perscontacten. Zo kunnen zij Viaplay gratis kijken. Helaas is dat dus niet voor iedereen weggelegd.

Maar niet getreurd, want je kan dus altijd 20% korting pakken op Viaplay bij het afsluiten van een jaarabonnement. Met deze link kijk je dus 2,4 maanden gratis Viaplay.