Viaplay-abonnement via Ziggo en KPN wellicht goedkoper

ziggo, viaplay, formule 1 okt 20

Vandaag maakte Viaplay de abonnementsprijs bekend voor zijn nieuwe streamingdienst Viaplay: € 13,99 per maand. De dienst kan ook direct bij Ziggo en KPN afgenomen worden. Maar het ziet er naar uit dat beiden televisieaanbieders de service goedkoper gaan aanbieden aan hun klanten.

[mc4wp_form id=”496″]

Dit valt te lezen op de websites van beiden bedrijven.

Ziggo

“Viaplay heeft bekend gemaakt dat het streamingabonnement €13,99 gaat kosten. De prijs van dit abonnement voor Ziggo-klanten is op dit moment nog niet bekend. Zodra we meer details hebben zullen we dit uiteraard met onze klanten delen.”

Vooral de laatste zin suggereert dat Ziggo nog met een scherpere prijs gaat komen voor zijn klanten voor Viaplay. Het bedrijf komt binnenkort met meer informatie.

KPN

Met Viaplay bij KPN wordt het nog leuker om entertainment op een voordelige manier te combineren. Daarover vertellen we binnenkort meer.”

Bij KPN krijg je € 5 entertainmentkorting op extra tv-pakketten, zoals Netflix, ESPN, Film1 en Spotify. Er is dus een reële kans dat Viaplay hier ook onder gaat vallen en je dus € 8,99 gaat betalen voor een abonnement op de streamingdienst. Vereiste is wel dat je dan ook internet en mobiel bij de provider afneemt. We zullen het even af moeten wachten. KPN zal snel met meer informatie naar buiten komen.

We houden je op de hoogte!