Viaplay app nu te downloaden in Play Store en App Store

viaplay, nederland mogelijkheden

De Viaplay app is vanaf nu te downloaden in de Google Play Store en Apple’s App Store. Vanaf morgen (1 maart) gaat de Zweedse streamingdienst live in Nederland. Mocht jij de Viaplay app nog niet zien in de store, dan is dat een kwestie van tijd en moet je nog even geduld hebben. 

UPDATE, 1 maart 2022, 09:22 uur

De aanbieding voor het jaarabonnement van 99 euro is inmiddels verlopen, maar Viaplay komt vandaag met een nieuwe tijdelijke actie. Tot 1 augustus betaal je namelijk maar 9,99 euro per maand. Vanaf 1 augustus ga je dan pas het reguliere bedrag van 13,99 euro per maand betalen.

Klik HIER om naar de aanbieding te gaan op de Viaplay website.

Vanaf 00:00 uur vanavond is Nederland een streamingdienst rijker: Viaplay. Je kan op het moment van dit schrijven nog een abonnement op Viaplay nemen van 99 euro per maand (8,25 euro per maand). Deze actie loopt tot vanavond (28 februari) 00:00 uur. Het jaarabonnement is daarmee goedkoper dan bij KPN (147,88 euro) en Ziggo (127,92 euro). Klik HIER om op de valreep nog gebruik te maken van deze aanbieding.

Mocht jij jij dit al gedaan hebben, dan kan je kijken of je de Viaplay app al kunt downloaden en of je al iets kunt streamen. Hou ik rekening mee dat Viaplay druk bezig is om alles uit te rollen. Het is dus goed mogelijk dat bepaalde functies nog niet of niet goed werken.

viaplay app nederland
De Viaplay app is zojuist gelanceerd in Nederland.

Ziggo of KPN

Ga jij je abonnement via Ziggo of KPN afnemen? Dan kan je vanaf morgen het Viaplay abonnement toevoegen in je account bij beiden providers. Je zal dan per mail meer informatie ontvangen over hoe je Viaplay-abonnement kan activeren via de website van Viaplay. Dit kan je hier doen.

T-Mobile en Caiway/DELTA

Heb jij je Viaplay via T-Mobile of Caiway/DELTA dan heb/zal je een voucher ontvangen die je hier kan verzilveren. Heb je al een Viaplay account? Zorg dan dat je tijdens het activeren van je voucher het email adres gebruikt zoals deze ook bij Viaplay bekend is.

Klik hier voor het volledige lanceringsaanbod aanbod van Viaplay in Nederland. Klik hier om te lezen wat je allemaal kan met een Viaplay-abonnement. Klik hier voor alle algemene informatie over de nieuwe streamingdienst.