Viaplay app vanaf 17 maart beschikbaar op Ziggo Mediabox Next

ziggo, viaplay, formule 1 okt 20

De Viaplay app is vanaf 17 maart te downloaden en te gebruiken op de Mediabox Next van Ziggo. Dit schrijft de provider op zijn website

UPDATE 11 maart 11:02 uur.

De Viaplay app krijgt vanaf 17 maart ook een eigen kanaal bij Ziggo. De applicatie is te raadplegen via kanaal 154.

Lancering

De bedoeling was dat de Viaplay app al direct vanaf de lancering van Viaplay op 1 maart beschikbaar was op de Mediabox Next, maar dit is Ziggo niet gelukt. De provider laat nu weten dat de Viapay app vanaf 17 maart beschikbaar komt op het media apparaat.

Met de Viaplay app op je Mediabox Next kan je de streamingdienst makkelijk raadplegen. Sommige mensen vinden dit fijner werken dan de app los te gebruiken. Ook als je Viaplay direct bij de streamingdienst zelf hebt afgesloten kun je met je gegevens gewoon inloggen op de Viaplay app op de Mediabox Next. Je bent immers gewoon een Viaplay-klant.

Naast de Viaplay app op de Mediabox Next kan je de dienst natuurlijk ook gewoon kijken via de app op je telefoon, tablet, laptop/PC. Ook is het mogelijk om Viaplay te casten met Chromecast of Airplay. Lees hier op welke smart-tv’s de Viaplay app beschikbaar is.

Viaplay heeft op dit moment een nieuwe tijdelijke actie lopen. Tot 1 augustus betaal je namelijk maar 9,99 euro per maand. Vanaf 1 augustus ga je dan pas het reguliere bedrag van 13,99 euro per maand betalen. Je kan op elk gewenst moment opzeggen. Klik HIER om naar de aanbieding te gaan op de Viaplay website of klik op onderstaande banner.

viaplay banner maart 2022-

Hoe de Viaplay app te openen?

  1. Zet je televisie en de Mediabox Next aan.
  2. Druk op de  knop van  je afstandsbediening.
  3. Kies voor Apps.
  4. Kies voor App store om een volledig overzicht te krijgen van de apps.
  5. Ga met de pijltjestoetsen naar de Viaplay app en open de app met 

Tip: Je kunt de app ook openen met Voice control.

Klik hier voor het volledige lanceringsaanbod aanbod van Viaplay in Nederland. Klik hier om te lezen wat je allemaal kan met een Viaplay-abonnement. Klik hier voor alle algemene informatie over de nieuwe streamingdienst.