Waar kun je Oppenheimer (2023) online kijken in Nederland?

©Universal Studios / Oppenheimer (2023)

Veel streamingliefhebbers vragen zich af hoe ze de Oscar-winnende film Oppenheimer online kunnen kijken.

“Oppenheimer” (2023) is een film geregisseerd door Christopher Nolan, een gerenommeerde filmmaker bekend van films zoals “Inception”, “The Dark Knight” en “Interstellar”. De film richt zich op het leven en werk van J. Robert Oppenheimer, een Amerikaanse natuurkundige die een sleutelrol speelde bij de ontwikkeling van de atoombom tijdens de tweede Wereldoorlog.

Waar kun je de film Oppenheimer (2023) online kijken?

Oppenheimer is sinds 20 juli te bekijken zijn in de bioscoop, maar is de film ook online te streamen?

De Oscar-winnende film Oppenheimer is een echte must-watch voor iedere filmliefhebber. Je kan de film makkelijk online streamen via SkyShowTime, of je kan de film huren via Pathé Thuis.

✅ SkyShowTimeOppenheimer is sinds 21 maart te bekijken via SkyShowTime. Ga nu naar SkyShowTime
✅ Pathé ThuisJe kan Oppenheimer sinds 22 november huren bij Pathé Thuis. Ga nu naar Pathé Thuis
⛔ Andere StreamingdienstenJe kan Oppenheimer enkel bekijken via SkyShowTime of Pathé Thuis. Andere streamingdiensten hebben helaas de rechten niet om de film in hun aanbod op te nemen.

Trailer en verhaal van ‘Oppenheimer’ (2023)

Oppenheimer is een biografische thrillerfilm geschreven, geproduceerd en geregisseerd door Christopher Nolan, gebaseerd op het boek American Prometheus van Kai Bird en Martin J. Sherwin uit 2005. De film gaat over J. Robert Oppenheimer, de theoretische natuurkundige die hielp bij de ontwikkeling van de eerste kernwapens.

De film heeft Cillian Murphy (bekend van o.a. Peaky Blinders) als de hoofdrolspeler, met een ensemblecast van Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr., Florence Pugh, Josh Hartnett, Casey Affleck, Rami Malek en Kenneth Branagh.

Leuk om te weten: de film is gedraaid met IMAX-camera’s. Zo beleef je de film op de meest spectaculaire manier.