Waar kun je Oppenheimer (2023) online kijken in Nederland?

©Universal Studios / Oppenheimer (2023)

Veel streamingliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Oppenheimer online kunnen kijken.

“Oppenheimer” (2023) is een aankomende film die wordt geregisseerd door Christopher Nolan, een gerenommeerde filmmaker bekend van films zoals “Inception”, “The Dark Knight” en “Interstellar”. De film richt zich op het leven en werk van J. Robert Oppenheimer, een Amerikaanse natuurkundige die een sleutelrol speelde bij de ontwikkeling van de atoombom tijdens de tweede Wereldoorlog.

Waar kun je de film Oppenheimer (2023) online kijken?

Oppenheimer zal vanaf 20 juli te bekijken zijn in de bioscoop, maar zal de film ook online te streamen zijn?

  • Pathé Thuis voegt de nieuwste films vaak als eerste aan hun aanbod toe, maar het is nu nog niet bekend wanneer Oppenheimer daadwerkelijk op Pathé Thuis zal staan.

Een account aanmaken is gratis. Als je nu een account maakt kijk je je eerste film met tot 60% korting.

  • SkyShowTime biedt films aan van o.a. Universal Pictures, het distributiebedrijf van “Oppenheimer”. De kans is dus groot dat de film op deze streamingdienst te bekijken zal zijn.

Je kan 7 dagen lang gratis kijken naar SkyShowTime voordat je moet gaan betalen.

Trailer en verhaal van ‘Oppenheimer’ (2023)

Oppenheimer is een biografische thrillerfilm geschreven, geproduceerd en geregisseerd door Christopher Nolan, gebaseerd op het boek American Prometheus van Kai Bird en Martin J. Sherwin uit 2005. De film gaat over J. Robert Oppenheimer, de theoretische natuurkundige die hielp bij de ontwikkeling van de eerste kernwapens.

De film heeft Cillian Murphy (bekend van o.a. Peaky Blinders) als de hoofdrolspeler, met een ensemblecast van Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr., Florence Pugh, Josh Hartnett, Casey Affleck, Rami Malek en Kenneth Branagh.

Leuk om te weten: de film is gedraaid met IMAX-camera’s. Zo beleef je de film op de meest spectaculaire manier.