Oscar-winnende film “Oppenheimer” nu te streamen op SkyShowTime

Oppenheimer streamen
© Universal Pictures

Je kan vanaf nu “Oppenheimer” online kijken op SkyShowTime. De Oscar-winnende film werd op 21 maart toegevoegd aan het aanbod van SkyShowTime.

Al sinds de release van Oppenheimer vroegen fans van Christopher Nolan zich af waar ze Oppenheimer online kunnen kijken.

Het was even wachten, maar Oppenheimer staat ein-de-lijk op SkyShowTime. De film is sinds 20 juli te bewonderen op het witte doek, en eerder kon je de film ook al huren via Pathé Thuis. Vanaf nu kan je Oppenheimer dus ook gewoon streamen via SkyShowTime.

Kijk Oppenheimer nu via SkyShowTime en kijk 7 dagen gratis

Trailer en verhaal van “Oppenheimer”

Oppenheimer is een Oppenheimer is een biografische thrillerfilm geschreven, geproduceerd en geregisseerd door Christopher Nolan, gebaseerd op het boek American Prometheus van Kai Bird en Martin J. Sherwin uit 2005. De film gaat over J. Robert Oppenheimer, de theoretische natuurkundige die hielp bij de ontwikkeling van de eerste kernwapens.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog kreeg natuurkundige J. Robert Oppenheimer de opdracht van luitenant-generaal Leslie Groves Jr. om te werken aan het uiterst geheime Manhattan Project. Oppenheimer en een team wetenschappers besteedden jaren aan het ontwikkelen en ontwerpen van de atoombom. Hun werk werd voltooid op 16 juli 1945, toen ze getuige waren van ’s werelds eerste kernexplosie, die de loop van de geschiedenis voor altijd zou veranderen.

Nu kijken via SkyShowTime

De film heeft Cillian Murphy (bekend van o.a. Peaky Blinders) als de hoofdrolspeler, met een ensemblecast van Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr., Florence Pugh, Josh Hartnett, Casey Affleck, Rami Malek en Kenneth Branagh.

Een geprijsd meesterwerk

Oppenheimer is een soort film die je niet al te vaak tegenkomt. De film heeft maar liefst 7 Oscars gewonnen waaronder die voor beste film.

Meer zin in Oscar-waardige films? Bekijk dan zeker onze lijst van Oscar-genomineerde films die je op Disney Plus kan kijken.