Ziggo en KPN maken prijs Viaplay op 26 januari bekend

ziggo, viaplay, formule 1 okt 20

KPN en Ziggo maken op 26 januari bekend wat klanten moeten gaan betalen voor een Viaplay-abonnement. Dit valt te lezen op de website van beiden kabelbedrijven.

[mc4wp_form id=”496″]

De nieuwe streamingdienst Viaplay wordt op 1 maart gelanceerd in Nederland. Eerder maakte de Nordic Entertainment Group (NENT), het bedrijf achter Viaplay, bekend dat een abonnement 13,99 euro per maand zal gaan kosten. Dit is het volledige pakket, inclusief de Formule 1, Bundesliga, Premier League (vanaf augustus), darten en een assortiment films en series. Ook zal er content voor kinderen beschikbaar zijn. Er is dus maar een abonnement wat Viaplay in Nederland gaat aanbieden.

Ziggo en KPN-klanten zullen korting krijgen op een Viaplay-abonnement.

In dit artikel:

Ziggo

Ziggo schrijft op zijn website:

“Als Ziggo klant kun je bij de lancering op 1 maart 2022 eenvoudig een Viaplay-abonnement met korting toevoegen aan je tv- of internetpakket in Mijn Ziggo. De korting maken we bekend op 26 januari.”

KPN

Ook KPN laat weten dat er op deze datum meer duidelijkheid komt omtrent de abonnementsprijs.

“Nog geen klant bij KPN? Dan bestel je Viaplay al vanaf 26 januari bij een nieuw Internet & TV abonnement. Bestaande klanten kunnen de streamingdienst vanaf 1 maart toevoegen via MijnKPN.”

Wil je weten wat je allemaal wel en niet kan doen met een Viaplay-abonnement? Klik dan hier.