Zo kijk je aflevering 5 van ‘The Boys’ seizoen 4 in Nederland

The Boys seizoen 4 op Prime Video
Image: Ⓒ Amazon MGM Studios & Sony Pictures Television

Wil je aflevering 5 van The Boys seizoen 4 kijken in Nederland? Wij leggen je hieronder uit hoe je deze streamt.

In de vierde aflevering van het vierde seizoen van The Boys zagen we Homelander terugkeren naar het laboratorium waar hij is opgegroeid, werd een groot geheim van Annie/Starlight met de wereld gedeeld en kwam Hughie voor een belangrijke keuze te staan.

Aflevering 4 is tot nu toe duidelijk het beste ontvangen van alle afleveringen van dit seizoen. Hij heeft op IMDB een score van 9.1 (en dat bij de meeste gebruikersreviews tot nu toe voor dit seizoen). De Tomatometer op Rotten Tomatoes staat voor seizoen 4 ook nog steeds op 95%.

De vorige aflevering was weer lekker schokkend en met nog vier afleveringen te gaan is er nog meer dan genoeg ruimte voor leuke verrassingen.

Neem nu een proefabonnement op Amazon Prime en kijk 30 dagen gratis

Hieronder vind je onze samenvatting van aflevering 4, klik verder naar het volgende kopje om spoilers te vermijden!

Klik hier voor onze samenvattingen van aflevering 1, 2 & 3

‘The Boys’ seizoen 4 aflevering 4 recap

Wisdom of the Ages

In Wisdom of the Ages zien we Homelander (Antony Starr) arriveren bij het laboratorium waar hij in gevangenschap is opgegroeid. Hij confronteert de medewerkers (waarvan hij er een aantal nog kent) en heeft een taart meegenomen. Hij wil geen John, maar Homelander genoemd worden. Alleen de baas, Barbara (Nancy Lenehan) is niet aanwezig, dus hij vraagt of zij ook kan worden opgeroepen.

Butcher (Karl Urban) gaat onderuit in de douche en zijn ziekte lijkt dus ook steeds slechter te worden. Ook met Hughie’s vader (Simon Pegg) gaat het niet goed, want hij wordt hersendood verklaard. Hughie’s moeder (Rosemarie DeWitt) besluit om hem daarom maar rustig te laten sterven. Hughie (Jack Quaid) kan dit echter niet accepteren en hij krijgt een idee als hij naar een infuus kijkt.

Annie komt erachter dat Firecracker (Valorie Curry) tegenover haar kliniek een evenement aan het organiseren is om Annie weer aan te vallen op tv. Dat is allemaal onderdeel van het plan van Sister Sage (Susan Heyward). Sage is ineens ook niet meer zo gecharmeerd van The Deep (Chace Crawford) in tegenstelling tot aan het einde van de vorige aflevering. Ze geeft Firecracker ook nog een troefkaart om tegen Annie in te zetten.

MM (Laz Alonso) kondigt aan dat Butcher weer onderdeel van The Boys is, ook al is duidelijk niet iedereen daar blij mee. Butcher en MM gaan op pad om informatie te vinden die ze tegen Firecracker kunnen gebruiken.

Hughie neemt Kimiko (Karen Fukuhara) als back-up mee naar een meeting met A-Train (Jessie T. Usher) om hem te vragen om Compound V voor hem te stelen, zodat hij daar zijn vader hopelijk mee kan redden. Hij zegt dat hij A-Train daarna zal vergeven voor het vermoorden van zijn vriendin. A-Train stemt uiteindelijk in, maar Kimiko is duidelijk niet blij met het plan van Hughie. Ze worden nadat A-Train vertrekt echter ineens aangevallen door de Shining Light.

Butcher vraagt aan MM om Ryan (Cameron Crovetti) te helpen als hij het niet op tijd voor elkaar krijgt om hem van Homelander te redden. Ze komen Firecracker tegen en proberen haar te chanteren om de plannen van Sage te onthullen. Ze zijn erachter gekomen dat Sage ooit is opgepakt voor seks met een minderjarige en dreigen dit te onthullen, maar ze besluit dat gewoon zelf te doen en haar publiek ervan te overtuigen dat dit haar grootste levensles ooit was en dat het haar op het juiste pad heeft gezet.

A-Train steelt de Compound V voor Hughie en Frenchie (Tomer Capone) moet inbreken in de trailer van Firecracker om de informatie op die manier te vinden. Ondertussen heeft Homelander wraak genomen op een aantal medewerkers die hem slecht hebben behandeld als kind. Frenchie wordt geconfronteerd door Ezekiel (Shaun Benson) die hem bijna weet te vermoorden, totdat Butcher ingrijpt en hem tijdens een vreemde black-out weet te vermoorden.

Ondertussen vertelt Firecracker tegen haar enorm christelijke publiek dat Annie een abortus heeft laten plegen. Ze heeft haar medische gegevens namelijk in handen gekregen en dat was de troefkaart van Sage. Annie wordt enorm boos en slaat Firecracker op tv in elkaar, wat de situatie nog erger maakt en waardoor presidentskandidaat Robert Singer (Jim Beaver) ook zijn band met haar wil verbreken.

Barbara vertelt tegen Homelander dat ze hem allemaal zo slecht behandelden, omdat ze bang voor hem waren en dat ze hem ook zo hebben behandeld om hem gehoorzaam te maken. Hij besluit iedereen in het lab voor haar ogen te vermoorden.

Ondertussen zegt Frenchie eindelijk tegen Colin (Elliot Knight) dat hij degene was die zijn familie heeft vermoord. Colin vermoord hem bijna, maar zegt uiteindelijk gewoon dat hij hem nooit meer wil zien en hem anders alsnog zal vermoorden.

Sage legt uit aan The Deep dat ze soms even af wil van haar intelligentie en daarom tussendoor af en toe een lobotomie op zichzelf uitvoert, want haar hersenen groeien weer terug. Ze vraagt hem om het dit keer te doen en in ruil daarvoor mag hij doen met haar wat hij wil.

Hughie krijgt de Compound V van A-Train en vergeeft hem eindelijk. Hij besluit de V uiteindelijk toch niet te gebruiken nadat Butcher het hem afraadt. Zijn moeder ziet echter hoe zwaar het voor hem is en heeft blijkbaar ook toegang tot V, want zij geeft het aan Hughie’s vader, waardoor hij weer wakker wordt.

Waar kijk je ‘The Boys’ seizoen 4 aflevering 5 in Nederland?

The Boys is een serie van Amazon MGM Studios en Sony Pictures Television en wordt dus ook exclusief via Amazon’s streamingdienst, Prime Video, aangeboden in Nederland. De eerste drie seizoenen zijn na hun streamingrelease op een gegeven moment echter ook op DVD en Blu-Ray uitgekomen, dus je kan ze ook toevoegen aan je fysieke collectie. Om seizoen 4 te streamen heb je echter wel een Prime Video-abonnement (oftewel een Amazon Prime-abonnement) nodig. Hieronder vind je een link die je direct naar de pagina voor het vierde seizoen brengt.

Wanneer verschijnt aflevering 5 van seizoen 4 van ‘The Boys’ op Prime Video?

Aflevering 5 van The Boys seizoen 4 verschijnt op donderdag 27 juni op Prime Video. Vervolgens verschijnt er elke donderdag weer een nieuwe aflevering tot het seizoen is afgelopen. Onder het volgende kopje vind je de namen en releasedata van alle afleveringen.

Hieronder zie je de voorspelling van de bekende leaker @Cryptic4KQual over de mogelijke speelduur van de laatste (en daaronder de eerste) vier afleveringen van dit seizoen. Tot nu toe week alleen de voorspelling van de speelduur van aflevering 3 een beetje af. De rest was perfect voorspeld. We verwachten dus dat de onderstaande voorspellingen voor de laatste vier afleveringen ook redelijk accuraat zullen zijn.

Releasedatum per aflevering van ‘The Boys’ seizoen 4 in Nederland

The Boys seizoen 4 is vanaf donderdag 13 juni te streamen op Prime Video en zal in totaal bestaan uit 8 afleveringen. De eerste drie afleveringen zullen tegelijkertijd op de streamingdienst verschijnen en vervolgens komt er elke week een nieuwe aflevering online te staan. Hieronder vind je het volledige releaseschema.

  • Aflevering 1 – “Department of Dirty Tricks”: Donderdag 13 juni
  • Aflevering 2 – “Life Among the Septics”: Donderdag 13 juni
  • Aflevering 3 – “We’ll Keep the Red Flag Flying”: Donderdag 13 juni
  • Aflevering 4 – “Wisdom of the Ages”: Donderdag 20 juni
  • Aflevering 5 – “Beware of the Jabberwock, My Son”: Donderdag 27 juni
  • Aflevering 6 – “Dirty Business”: Donderdag 4 juli
  • Aflevering 7 – “The Insider”: Donderdag 11 juli
  • Aflevering 8 – “Assassination Run”: Donderdag 18 juli

Wil je volledig voorbereid zijn op The Boys seizoen 4? Kijk dan niet alleen eerste de eerste drie seizoenen van deze serie, maar ook seizoen 1 van de spin-off genaamd Gen V. We zagen in de trailer voor seizoen 4 namelijk al personages uit deze spin-off terugkeren.

Neem nu een proefabonnement op Amazon Prime en kijk 30 dagen gratisVervolgens betaal je 4,99 euro per maand voor dit abonnement.