Actie: Win een voucher met 4 maanden gratis Viaplay

viaplay voucher

Wil jij kans maken op een voucher met 4 maanden gratis Viaplay ter waarde van 55,96 euro? Goed nieuws! Want dat kan door nu mee te doen aan de GoStreaming Viaplay actie.

Op 1 maart gaat Viaplay van start in Nederland. Naast de Formule 1, het darten, de Bundesliga en de Premier League komt de Zweedse streamingdienst met een hoop interessante entertainment naar ons kikkerlandje. Recent werd namelijk bekend dat naast de sterke Viaplay Originals ook series van DreamWorks Animation en alle content van STARZPLAY op Viaplay te zien zal zijn. Genoeg interessante content dus om de komende maanden eens even lekker in de duiken vanaf je luie stoel.

Viaplay voucher

Wil jij kans maken op een Viaplay voucher met 4 maanden gratis Viaplay? Doe dan nu mee met onze Viaplay actie. De handeling is simpel, maar om de Viaplay voucher werkelijk in bezit te krijgen is meer moeite vereist. Stuur een email naar viaplayraffle@gmail.com en vertel ons waarom juist jij die voucher wil hebben of verdiend. De leukste, origineelste of mooiste vissen wij eruit.

De winnaar ontvangt op zondag 27 februari voor 00:00 uur een email.

De Viaplay voucher is geldig van 1 maart tot en met 30 april en is te verzilveren via . Heb je al een Viaplay account? Zorg dan dat je tijdens het activeren van je voucher het email adres gebruikt zoals deze ook bij Viaplay bekend is.

Ready?

Viaplay aanbieding

En abonnement op Viaplay kost tot en met 28 februari 99 euro per jaar (8,25 euro per maand). Dit is goedkoper dan een jaarabonnement op Viaplay via Ziggo en KPN. Klik HIER om gebruik te maken van deze aanbieding of klik op onderstaande actiebanner. 

Viaplay, banner, formule 1