Bevestigd: ‘Thor: Love and Thunder’ aangekondigd voor Disney Plus Day

thor love and thunder, disney plus, disney+, marvel

‘Thor: Love and Thunder’ is door Disney aangekondigd voor Disney Plus Day. De Marvel-film zal dus vanaf donderdag 8 september te zien zijn op de streamingdienst van de huismuis. 

Disney Plus kost 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Disney-banners.

Eerder schreven wij al dat het een kwestie van tijd was eer ‘Thor: Love and Thunder’ aangekondigd zou gaan worden en dat een release op Disney Plus Day tot de mogelijkheden behoorde. Dezelfde dag nog werd dit door Disney bevestigd: donderdag 8 september. Ook is vanaf deze dag de making off van de Marvel-film te zien in de vorm van een nieuwe aflevering van Assembled.

Klik hier voor het volledige overzicht van wat er op Disney Plus Day allemaal op Disney Plus verschijnt.

Verhaal

In ‘Thor: Love and Thunder’ maakt Thor (Chris Hemsworth) een reis zoals hij die nog nooit heeft gemaakt: een reis naar innerlijke vrede. Zijn rust wordt echter verstoord door een galactische moordenaar: Gorr the God Butcher (Christian Bale), wiens doel het is alle Goden te laten uitsterven.

Om de dreiging tegen te gaan, roept Thor de hulp in van King Valkyrie (Tessa Thompson), Korg (Taika Waititi) en zijn ex-vriendin Jane Foster (Natalie Portman). Tot Thor’s verbazing, hanteert Jane op onverklaarbare wijze zijn magische hamer, Mjolnir, als de Mighty Thor. Samen beginnen ze aan een kosmisch avontuur om het mysterie van de wraak van de God Butcher te ontrafelen en hem te stoppen voordat het te laat is.

Zie hieronder de trailer van Thor!