Dit ga je bij Ziggo betalen voor een Viaplay-abonnement

ziggo, viaplay, formule 1 okt 20

Na KPN heeft ook Ziggo zijn prijzen voor een Viaplay-abonnement bekendgemaakt. Viaplay, de streamingdienst van de Zweedse Nordic Entertainment Group (NENT), wordt op 1 maart gelanceerd in Nederland. 

[mc4wp_form id=”496″]

Bij Ziggo betaal je de eerste 4 maanden (maart, april, mei en juni) 20 euro voor Viaplay. Dit komt dus neer op 5 euro per maand. De overige maand (juli) betaal je 9,99 euro. Vanaf 2 augustus betaal je het volledige bedrag van 13,99 euro. Dit geldt voor zowel nieuwe als betalende klanten. Je voegt het Viaplay-abonnement vanaf 1 maart eenvoudig toe via Mijn Ziggo. Deze aanbieding geldt van 1 maart t/m 30 april.

KPN

Nieuwe KPN-klanten krijgen bij het afsluiten van een (eenjarig) tv- en internet abonnement Viaplay volledig gratis. Deze actie loopt van 26 januari 2022 tot en met 28 februari 2022.

Bij KPN betaal je als bestaande klant 9,99 per maand, maar dit is ook tot en met 1 augustus. Vanaf 2 augustus betaal je bij de groene provider weer het volledige bedrag van 13,99 euro. Viaplay is vanaf 1 maart via de MijnKPN app te activeren.

Klanten die internet thuis, mobiel en Viaplay combineren krijgen 5 euro entertainmentkorting per maand. Voor een Viaplay-abonnement betaal je dan tot en met 1 augustus 2022 4,99 euro per maand. Daarna wordt dit maandelijks 8,99 euro. Hou er rekening mee dat de entertainmentkorting maar één keer toegepast kan worden. Dus als je deze korting nu al krijgt omdat je bijvoorbeeld ESPN in je pakket hebt dan krijg je geen 5 euro korting meer.

Zowel Delta Fiber (Caiway en Delta) als T-Mobile zijn nog in gesprek met de Nordic Entertainment Group (NENT) over een mogelijke samenwerking voor de doorgifte van Viaplay.

Viaplay in Nederland

Op 1 maart 2022 wordt Viaplay in Nederland gelanceerd. De streamingdienst van Nordic Entertainment Group (NENT) brengt een uniek aanbod van premium live sport, Viaplay Originals, internationale films en series, en content voor kinderen. Naast Formule 1 zal de dienst de Nederlandse thuisbasis zijn van BundesligaPDC darts en de Premier League vanaf augustus.

Op 20 maart start het nieuwe Formule 1-seizoen met de race in Bahrein. De Grand Prix van Nederland staat voor 4 september op de agenda. De race op Zandvoort zal door de NOS worden uitgezonden.

Wil je weten wat je allemaal wel en niet kan doen met een Viaplay-abonnement? Klik dan hier. Het volledige aanbod van Viaplay in Nederland vind je hier.