HBO Max wordt ‘Max’: dit kan je verwachten

Hbo Max wordt max

HBO Max gaat binnenkort door het leven als ‘Max’, en dat brengt ook andere wijzigingen met zich mee.

HBO Max zal de welbekende ‘HBO’ uit zijn naam weglaten en verdergaan als gewoon Max. Er komen nieuwe exclusieve films en series, maar voert ook nieuwe abonnementen en prijswijzigingen door.

HBO Max wordt Max

HBO Max kondigde deze naamsverandering aan via Twitter, samen met de introductie van diverse nieuwe series en films. De naamsverandering zal eerst in de Verenigde Staten plaatsvinden, op 23 mei 2023. In 2024 zal de naamswijziging ook in meerdere landen geïntroduceerd worden, waaronder Nederland.

Nieuwe series en films

Op Max zal het huidige HBO Max aanbod terug te vinden zijn, gecombineerd met series van Discovery.

HBO Max (of Max) kondigde ook al heel wat grote nieuwe titels aan, zoals een langverwachte Harry Potter-serie, een nieuwe thrillerserie ‘The Sympathizer’, een Game of Thrones spin-off, en nog heel wat leuks om naar uit te kijken.

Neem nu een abonnement op HBO Max

Prijzen en abonnementen

De naamswijziging brengt ook nieuwe prijzen en abonnementen met zich mee. ‘Max’ zal in Nederland pas beschikbaar zijn in 2024, maar in de Verenigde Staten zien ze de wijziging volgende maand al verschijnen. Er zijn nu 3 verschillende abonnementen bekend die in de Verenigde Staten beschikbaar zullen zijn:

  • Max Ad-Lite: 10 dollar per maand of 100 dollar per jaar
  • Max Ad Free: 16 dollar per maand of 150 dollar per jaar
  • Max Ultimate Ad Free: 20 dollar per maand of 200 dollar per jaar

Het is niet onbelangrijk om te weten dat dit dus de Amerikaanse prijzen (en abonnementen) zijn en geeft dus geen garantie dat dit in Nederland hetzelfde zal zijn.

Eens de naamswijziging doorgevoerd is, zal je 6 maanden tijd hebben om je HBO Max-abonnement over te zetten naar een Max-abonnement. Al je gegevens zoals profielinstellingen en kijkgeschiedenis zullen gewoon mee overgezet worden.

HBO Max is beschikbaar vanaf 7.99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of vanaf 59.99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren.