Is Disney Plus via de app bij KPN op de Experia Box te bekijken?

Image:Ⓒ Disney

Wil jij graag weten of je Disney Plus kan kijken via je Experia Box van KPN en of er een speciaal televisiekanaal voor Disney Plus bestaat bij KPN? Dan ben je op de juiste plek belandt. We zullen deze vragen voor je beantwoorden. Lees je mee?

Abonnement op Disney Plus

Om al je favoriete films en series op Disney Plus te kunnen streamen dien je je natuurlijk eerst te abonneren op de streamingdienst. Mocht je dit nog niet gedaan hebben, dan kan je op de link hieronder klikken om dit te doen.

Disney Plus kost 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Disney-banners. 

Disney Plus kijken via de app van Disney Plus

Om Disney Plus nu te kunnen kijken heb je natuurlijk de app van Disney Plus nodig. Deze kan je downloaden in de Google Play Store of in de App Store van Apple op je apparaat naar keuze. Vervolgens kan je Disney Plus kijken op je telefoon, tablet en laptop/desktop. Het is zelfs mogelijk om Disney Plus te kijken op je Playstation 4 en 5 en de Xbox One en Xbox series S en X.

Disney Plus app op de Experia Box van KPN?

Veel mensen vragen zich af of de Disney Plus app op de Experia Box van KPN te vinden is en of de streamingdienst van het Huis van de Muis (net zoals Ziggo dat nu heeft) een eigen televisiekanaal heeft. Dus net zoals Netflix dit heeft. Het antwoord op deze vraag is helaas ‘nee’. Disney Plus heeft ook (nog) geen eigen televisiekanaal bij KPN.

Komt de app nog op de mediabox bij KPN? Als we de verhalen mogen geloven zou de app in het eerste kwartaal van 2023 naar de Experia Box komen, maar KPN heeft niets officieels bekendgemaakt of bevestigd. Zodra wij hier meer over horen of weten lees je dit natuurlijk direct.

Disney Plus kijken op een Chromecast

Het is uiteraard ook mogelijk om Disney Plus op je televisie te kijken met Google’s Chromecast. De Chromecast, die slechts een paar tientjes kost, is eigenlijk een kleine mediaspeler die je in je HDMI-poort van je televisie stopt. De Chromecast is de makkelijkste manier om muziek en films van je telefoon, tablet of laptop naar je tv te streamen. Lees hier hoe je Disney Plus kijkt met een Google Chromecast.

Je haalt een Chromecast snel in huis en hij werkt dus met elke tv die een HDMI-poort heeft. Hieronder bestel je ze direct op bol.com:

Kan je Disney Plus ook zonder app kijken?

Ja zeker. Je kan Disney Plus kijken zonder app als je dit doet in een browser (bijvoorbeeld Google Chrome of Safari) op een desktop of laptop of. Als je Disney Plus wilt kijken op een mobiele telefoon, tablet, smart-tv of gameconsole heb je de Disney Plus app wel nodig.

Voor alle bovengenoemde opties voor het kijken naar Disney Plus heb je een Disney Plus-abonnement nodig. Klik hier om je direct te abonneren voor 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar.