NENT annuleert persconferentie Viaplay in Amsterdam

viaplay-persconferentie-nederland 6 dec

De persconferentie van de Nordic Entertainment Group (NENT) omtrent de streamingdienst Viaplay die op woensdag 8 december in Amsterdam zou plaatsvinden is geannuleerd door het plotseling overlijden van een werknemer. Dat laat het Zweedse mediabedrijf aan GoStreaming weten. 

[mc4wp_form id=”496″]

“Het programma van de persconferentie voor aanstaande woensdag 8 december wordt gewijzigd door het onverwacht overlijden van Gabriel Catrina, CFO van Viaplay/NENT Group. We zijn diep bedroefd door dit nieuws en willen vriendelijk vragen om hier op de meest respectvolle manier mee om te gaan. Wij hopen dat je begrijpt dat wij besloten hebben dat de persconferentie, zoals deze stond, in deze omstandigheden niet plaats kan vinden”, aldus NENT in het bericht.

8 december

Het bedrijf geeft journalisten op de geplande 8 december wel de mogelijkheid om fysiek vragen te stellen aan leden van het Nederlandse Viaplay-team, zoals presentatrice Amber Brantsen en Marco Zwaneveld, Head of Sports. Dit zal echter in een andere vorm plaatsvinden. NENT zal zelf woensdag alle belangrijke informatie, zoals de abonnementsprijzen, beschikbare pakketten en de opzet van de Formule 1 in Nederland, bekend maken.

Formule 1- team Nederland

Gisteren meldde de Telegraaf dat Stéphane Kox Jack Plooij zal gaan vervangen als pitreporter. Ook werden er namen genoemd van mensen die als analist regelmatig aan zouden gaan schuiven aan tafel bij Brantsen in de studio van Viaplay. Ho-Pin Tung, Giedo van der Garde en Tom Coronel stonden hier ook tussen. Daarnaast zouden er drie internationale namen op locatie verslag gaan doen: Tom Kristensen, David Coulthard en Mika Häkkinen.

NENT heeft deze namen nog niet officieel bevestigd.

GoStreaming wenst iedereen bij NENT, en uiteraard alle familieleden en nabestaanden van Gabriel Catrina heel veel sterkte toe in deze periode.