NENT kondigt Viaplay persconferentie aan in Nederland

viaplay, persconferentie nederland

De Zweedse Nordic Entertainment Group (NENT) heeft voor zijn streamingservice Viaplay op 8 december een persconferentie aangekondigd. Dit laat het bedrijf aan GoStreaming weten. De service wordt in maart 2022 in Nederland gelanceerd.

Op 8 december zal NENT-CEO Anders Jensen en Chief Content Officer Filippa Wallestam tijdens een persconferentie de plannen voor Viaplay in Nederland uit de doeken doen en de streamingdienst aan Nederland gaan introduceren. We zullen op deze dag alles over de service te weten komen, zoals de abonnementsprijzen en de beschikbare content.

In dit artikel:

Nederland

Voor Nederland zal de van RTL overgekomen Marco Zwaneveld, Head of Sports bij NENT, het woord voeren. Ook Amber Brantsma, die de live uitzendingen van de Formule 1 gaat presenteren, is een van de sprekers van het evenement. Zij zal wellicht meer duidelijkheid gaan geven over de volledige line-up van analisten tijdens de Formule 1 uitzendingen en hoe deze aangekleed zullen gaan worden. Wij gaan er vanuit dat in ieder geval Robert Doornbos over zal komen van Ziggo.

Lancering

In maart 2022 zal Viaplay officieel gelanceerd gaan worden in Nederland. De eerste Formule 1-race van het nieuwe seizoen staat op 20 maart in Bahrein op de agenda. NENT bevestigt dat deze direct uitgezonden zal gaan worden met een gekoppelde liveshow vanuit de Viaplay Studio in Nederland.

Het Zweedse mediabedrijf geeft aan dat er ‘spoedig’ meer informatie zal volgen. Markeer woensdag 8 december dus in je agenda.

[mc4wp_form id=”496″]