Nieuw op Disney Plus in maart 2024: de beste films en series om te streamen

disney plus in maart 2024
Image: Ⓒ Disney

Ben je op zoek naar nieuwe films en series om te streamen op Disney Plus in maart 2024? Dan ben je op de goede plek: we hebben hieronder alle nieuwe content van Disney Plus die beschikbaar wordt in maart 2024 voor je verzameld.

Disney Plus blijft ons verrassen met nieuwe en exclusieve content die je nergens anders kunt vinden. Elke maand voegt Disney Plus nieuwe films en series toe aan het aanbod, zodat je altijd iets nieuws kunt ontdekken.

In maart 2024 komt de concertfilm Taylor Swift: The Eras Tour (Taylor’s Version) op Disney Plus te staan en daarnaast krijgen we deze maand ook de nieuwe animatieserie van Marvel te zien, namelijk X-Men ’97. Verder kan je ook nog een aantal nieuwe series en nieuwe afleveringen van lopende series verwachten.

Wil je meteen beginnen met streamen? Abonneer dan hier direct.

Nieuw op Disney Plus in maart 2024: de toppers uitgelicht

We verzamelen hieronder de absolute toppers van nieuwe films en series op Disney Plus in maart 2024. Je ziet daarbij de trailer en een korte samenvatting. Zoek je de volledige lijst? Die vind je verderop in dit artikel.

1. Taylor Swift: The Eras Tour (Taylor’s Version) (concertfilm) – 15 maart

Op 15 maart komt de ‘extended’ versie van Taylor Swift’s concertfilm, Taylor Swift: The Eras Tour (Taylor’s Version), naar Disney Plus toe. Voor het eerst zal de concertfilm in zijn geheel te zien zijn, inclusief het nummer ‘cardigan’ en vier extra akoestische nummers. De concertfilm wist al geweldig te presteren in de bioscoop en is daardoor de best verkopende concertfilm aller tijden geworden, maar vanaf halverwege maart kan je hem ook thuis bekijken.

Klik hier om te streamen

2. X-Men ’97 (serie, seizoen 1) – 20 maart

X-Men ’97 is het vervolg op de iconische animatieserie X-Men: The Animated Series uit de jaren 90. Deze nieuwe serie pakt het verhaal weer op waar die oorspronkelijke serie eindigde. De X-Men moeten hun krachten gebruiken om een wereld te beschermen die hen tegelijkertijd haat en bang voor hen is. Ze moeten gevaarlijke, nieuwe uitdagingen aangaan na het verlies van hun leider, Professor X. Meerdere castleden van de originele serie komen ook weer terug voor dit vervolg.

Klik hier om te streamen

3. Extraordinary (serie, seizoen 2) – 6 maart

De superheldenserie Extraordinary komt in maart ook terug met seizoen 2. Het verhaal gaat weer verder waar seizoen 1 stopte. Jen schrijft zich in als een client bij de ‘power clinic’ en komt erachter dat het ontdekken van haar kracht niet zo gemakkelijk is als ze had gehoopt. De rest van haar leven is ook iets gecompliceerder geworden. Haar ex-kat (nu vriendje) krijgt te maken met een onverwachte onthulling over zijn verleden en haar vrienden Kash en Carrie proberen volwassen om te gaan met hun relatiebreuk. Jen en haar vrienden moeten dus leren omgaan met de chaos van hun volwassen problemen.

Klik hier om te streamen

Nieuw op Disney Plus in maart 2024: alle nieuwe films en series

Hieronder vind je de volledige lijst van films en series die in maart 2024 verschijnen op Disney Plus. Het kan zijn dat er nog wijzingen plaatsvinden in onderstaande lijst, omdat Disney niet altijd alles een maand op voorhand aankondigt. Hou onderstaande lijst dus zeker in de gaten.

Titel Seizoen Datum
Death and Other Details Seizoen 1 (alle afleveringen tegelijk?) 5 maart
Queens Docuserie, seizoen 1 (alle afleveringen tegelijk) 5 maart
Extraordinary Seizoen 2 (alle afleveringen tegelijk?) 6 maart
Taylor Swift: The Eras Tour (Taylor’s Version) Concertfilm 15 maart
X-Men ’97 Seizoen 1 20 maart
Madu Documentaire 29 maart
Renegade Nell Seizoen 1 (alle afleveringen tegelijk) 29 maart

Verder verschijnen er ook nieuwe afleveringen van de volgende series gedurende maart 2023. De afleveringen verschijnen (vrijwel) altijd voor 9 uur ’s ochtends op de dag die hieronder staat weergegeven.

Titel Seizoen Weekdag
Shōgun Seizoen 1 Dinsdag
Synduality Noir Seizoen 1 Dinsdag
Ishura Seizoen 1 Woensdag
Star Wars: The Bad Batch Seizoen 3 Woensdag

Aanbiedingen en korting Disney Plus

Disney Plus kost 10,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 109,90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven- of onderstaande Disney-banners.

Zoek je een Disney Plus abonnement met korting? Je leest hier hoe je Disney voor een bepaalde periode zelfs gratis kan kijken.