Nieuwe Max Verstappen documentaire nu te zien op Viaplay

verstappen lion unleashed, viaplay

Viaplay heeft vandaag tijdens zijn lancering een documentaire over Max Verstappen beschikbaar gemaakt. In de 24 minuten durende ‘Verstappen – Lion Unleashed’ blikt de kampioen terug op het vorig gewonnen seizoen. Ook zijn de eerste twee afleveringen van ‘F1 Talks – Mika, David, Tom’ te zien op de nieuwe streamingdienst. 

Max Verstappen

In een exclusief gesprek met Viaplay kijken Max Verstappen, zijn vader Jos en manager Raymond terug op het zinderende Formula 1-seizoen van 2021 en hoe Max een wereldkampioen werd.

Max Verstappen: “Ik kijk echt uit naar deze samenwerking met Viaplay, zeker omdat onze ambities om de beste in ons vak te zijn overeenkomen. Viaplay is misschien nieuw voor de Nederlandse kijkers, maar de streamingsdienst heeft in het buitenland zijn voetsporen inmiddels verdiend. Het is fantastisch dat we een grote groep fans kunnen trakteren op unieke content die we samen al aan het maken zijn.”

Heb je al een abonnement op Viaplay? Dan kan je ‘Verstappen – Lion Unleashed’ HIER bekijken.

De aanbieding voor het jaarabonnement van 99 euro is inmiddels verlopen, maar Viaplay komt vandaag met een nieuwe tijdelijke actie. Tot 1 augustus betaal je namelijk maar 9,99 euro per maand. Vanaf 1 augustus ga je dan pas het reguliere bedrag van 13,99 euro per maand betalen. Klik HIER om naar de aanbieding te gaan op de Viaplay website.

F1 Talks

Daarnaast zijn ook de eerste twee afleveringen van ‘F1 Talks – Mika, David, Tom’ te streamen. In deze tweedelige Viaplay Original bespreken en analyseren Mika Häkkinen, David Coulthard en Tom Kristensen de coureurs uit het verleden en het heden van de Formula 1. Amber Brantsen presenteert de serie.

Heb je al een abonnement op Viaplay? Dan kan je ‘F1 Talks – Mika, David, Tom’ HIER bekijken.

Start

Viaplay is vannacht (1 maart) live gegaan in Nederland. De nieuwe streamingdienst komt met de Formule 1, het darten, de Bundesliga en de Premier League het streaminglandschap onveilig maken.

Ook is alle content van grote streamingdiensten zoals STARZPLAY (Lionsgate) en hayu (NBCUniversal) beschikbaar voor Viaplay-abonnees. Vanaf het voorjaar wordt worden er ook films en series van DreamWorks Animation toegevoegd aan de service.

Nederland

Daarnaast krijgen we ook Nederlandse televisieprogramma’s op Viaplay, zoals ‘Dragons Den’ en ‘Celebrity MasterChef’. Ook series staan op de agenda voor de service. De duistere komedie ‘Something Stupid’ van Saskia Noort en het misdaaddrama ‘The Guilty’ (‘De Schuldige’) van Liesbeth Strik (‘Hoe mijn keurige ouders in de bak belandden’ en ‘Mijn Kleine Grote Broer’) zijn op dit moment in productie.

Klik hier voor het volledige lanceringsaanbod aanbod van Viaplay in Nederland. Klik hier om te lezen wat je allemaal kan met een Viaplay-abonnement. Klik hier voor alle algemene informatie over de nieuwe streamingdienst.