Olav Mol en Jack Plooij naar Viaplay? Radio538 start petitie

formule 1 19-11

Formule 1 commentator Olav Mol en pitreporter Jack Plooij zijn nog steeds niet gebeld door Viaplay, de nieuwe streamingdienst van NENT die de Formule 1 rechten vanaf volgend jaar in bezit heeft. Het duurde Radio538-dj Frank Dane te lang en heeft daarom een petitie in het leven geroepen om beiden mannen bij streamingdienst onder te brengen. 

Viaplay maakte maandag bekend dat Amber Brantsen de NOS gaat verlaten en het nieuwe gezicht van de Formule 1 op de service gaat worden. Een dag later meldde sportmarketeer Chris Woerts dat ook Robert Doornbos als analist de overstap naar de Viaplay gaat maken. Doornbos ontkent dit zelf en zegt vandaag op de radio bij Qmusic dat hij NENT zelf gebeld heeft en volgende week met ze om de tafel zit.

Zelf bellen

Dat zelf bellen kan dus wel eens een hele goede tip van de Rotterdammer zijn voor Mol en Plooij, die blijkbaar nog steeds thuis op de bank naast de telefoon zitten te wachten op een belletje uit Zweden.

Radio538-dj Frank Dane schiet de de heren nu in ieder geval te hulp en lanceert een petitie bij de radiozender om Mol en Plooij en zetel bij Viaplay te verschaffen. Wil jij de petitie tekenen? Klik dan .