SkyShowtime in Nederland kijken: dit moet je zeker allemaal weten

Wanneer is SkyShowtime in Nederland beschikbaar?

Vanaf 25 oktober 2022 is SkyShowtime in Nederland beschikbaar. Vanaf dan kun je mooie en iconische films en series op SkyShowtime in Nederland kijken. SkyShowtime is een gezamenlijke dienst van de bedrijven Comcast Corporation en Paramount Global (voorheen ViacomCBS). De nieuwe streamingdienst is vanaf nu al beschikbaar in Denemarken, Finland, Noorwegen en Zweden en wordt op 25 oktober 2022 in Nederland en Portugal gelanceerd. SkyShowtime zal de komende maanden verder worden uitgerold in Spanje, Andorra en Centraal- en Oost-Europa. Uiteindelijk zal de dienst in meer dan 20 Europese landen en in meer dan 90 miljoen woningen beschikbaar zijn.

Geniet van 33% korting bij het afsluiten van een jaarabonnement

Wat is SkyShowtime?

SkyShowtime is een nieuwe streamingdienst van het Amerikaanse Comcast Corporation en Paramount Global. SkyShowtime brengt het beste entertainment van de grootste studio’s en verhalenvertellers samen. In de VS hebben de bedrijven allebei een eigen dienst, Paramount+ en Peacock. Via een joint venture wordt dat aanbod nu samengevoegd tot SkyShowtime. De twee partijen hebben de joint venture opgericht om dit video on demand-platform in meer dan 20 Europese landen te introduceren. Content van beide partijen zal op de streamingdienst in Nederland te zien zijn waaronder originele en iconische titels van DreamWorks, Nickelodeon, Paramount Pictures, Paramount+, Peacock, Showtime, Sky Studios en Universal Pictures.

De streamingoorlog is in volle gang

We hebben er dit jaar dus weer een nieuwe grote speler in het streaminglandschap bij met SkyShowtime. Eerder dit jaar mochten we Viaplay en HBO Max al verwelkomen. De strijd om de kijker is in volle gang. De streamingdiensten zullen er alles aan doen om een interessant offert te bieden met goede en kwalitatieve content voor een zeer interessante prijs.

Wat is het content aanbod van SkyShowtime in Nederland?

Doordat de twee bedrijven Comcast Corporation en Paramount Global beiden hun content op SkyShowtime aanbieden is er maar liefst meer dan 10.000 uur aan films en series beschikbaar! Dit is allemaal en voor iedereen toegankelijk als je een abonnement neemt op SkyShowtime.

Nieuwe en bestaande titels op SkyShowtime in Nederland

Het aanbod van SkyShowtime in Nederland bestaat onder andere uit recente top films als Top Gun: Maverick, Jurassic World Dominion, Minions: The Rise of Gru.

De officiële trailer van de blockbuster film Top Gun: Maverick. Wie wil deze niet in zijn thuisbioscoop zien!

 

Andere blockbusters die op SkyShowtime in Nederland te zien zullen zijn: The Northman, Sing 2, Sonic The Hedgehog 2, The Lost City, Downtown Abbey: A New Era, Nope, Belfast, Ambulance en The Bad Guys. Deze films zijn nu nog niet beschikbaar bij andere streamingdiensten in Nederland.

Nog meer te zien op SkyShowtime in Nederland

SkyShowtime biedt ook content voor kinderen en gezinnen. Daarnaast biedt de streamingdienst films en series van Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, Showtime, Sky Studios en Peacock. Het gaat dan naast bestaand materiaal ook om nieuw materiaal dat speciaal voor de dienst is gemaakt, zoals titels als American Gigolo, The Rising en Yellowjackets.

Het volledige aanbod van SkyShowtime vind je hier.

Wat kost SkyShowtime in Nederland?

Vanaf 25 oktober kun je SkyShowtime in Nederland kijken. Wat de streamingdienst per maand in Nederland gaat kosten is nog niet bekendgemaakt, maar als we kijken naar de prijzen in de Scandinavische landen dan vermoeden we dat de prijs rond de 6,99 euro per maand zal liggen.

Introductiekorting bij lancering SkyShowtime in Nederland

Het kan zomaar zijn dat de streamingdienst wordt aangekondigd met een lagere prijs. HBO Max heeft dit bij de introductie op de Nederlandse markt eerder dit jaar ook gedaan en in Scandinavië is er een levenslange kortingsactie van 50% door SkyShowtime aangeboden voor de snelle beslissers.

Nieuwe streamingdiensten als Viaplay en HBO Max stunten sinds kort met enorme prijsaanbiedingen en introductiekortingen, waaronder 25% korting per jaar en zelfs een levenslange korting van 50% voor de vroege abonnees.

Zoals zoveel streamingdiensten biedt SkyShowtime in Nederland verschillende manieren om jouw favoriete films en series te bekijken.

SkyShowtime in Nederland live streamen op TV

Voor smart tv’s vanaf 2016 is er de mogelijkheid om de app direct op je tv te installeren. Zo kan je zonder tussenkomst van een ander apparaat direct streamen op je tv. Heb je een oudere tv? Dat is geen probleem, maar dan zul je een slim apparaat (zoals bijvoorbeeld een Chromecast) aan je tv moeten verbinden.

SkyShowtime in Nederland live streamen op mobiel

SkyShowtime biedt voor zowel Apple- als Android-toestellen een app. Je kan deze downloaden via respectievelijk de App Store en de Google Play Store. Na het installeren en inloggen kan je daar meteen beginnen met streamen. Je kan via de app ook casten naar bijvoorbeeld je tv (zie ook hierboven).

SkyShowtime in Nederland live streamen op desktop

Uiteraard kan je SkyShowtime ook direct op je computer streamen via de browser. Je gaat hiervoor naar de website van SkyShowtime. Na het inloggen krijg je daar alle films en series te zien, die je direct kan streamen.

SkyShowtime in Nederland live streamen op consoles

Het is momenteel nog niet bekend of SkyShowtime ook beschikbaar gaat zijn via de PlayStation 4 en 5, en via de Xbox One en Xbox Series X/S.

Hoe kan ik me aanmelden voor SkyShowtime in Nederland?

Aanmelden voor SkyShowtime is heel eenvoudig: je kan je registeren door op deze link te klikken.

Je maandabonnement is telkens maandelijks opzegbaar en je jaarabonnement is telkens jaarlijks opzegbaar.

SkyShowtime gaat account delen toestaan

Het delen van een SkyShowtime account met meerdere mensen is uiteraard aantrekkelijk. Andere streamingdiensten zoals Netflix staan dit niet toe, maar SkyShowtime zal dit dus wel toestaan. Je kunt met een abonnement op de nieuwe streamingdienst op maar liefst drie schermen tegelijkertijd kijken. Voorwaarde is wel dat deze mensen onderdeel zijn van hetzelfde huishouden. Dat is altijd zo in de algemene voorwaarden opgenomen van streamingdiensten.

Onbeperkte downloads

Een ander voordeel van SkyShowtime is dat je zoveel films en series kunt downloaden als je wilt. Als je de film of serie niet bekijkt dan wordt deze na 30 dagen automatisch verwijderd.

25 oktober is de dag waarop SkyShowtime live gaat in Nederland, dus nog een paar dagen wachten. Je kunt in onderstaande lijsten alvast gaan bekijken welke films en series je wilt gaan kijken:

  • Top 100 beste films op SkyShowtime
  • Top 100 beste series op SkyShowtime

Europese expansie SkyShowtime

SkyShowtime zal uiteindelijk beschikbaar zijn in meer dan 20 Europese landen en in meer dan 90 miljoen huishoudens. Uiteindelijk zal de streamingdienst worden aangeboden in Albanië, Andorra, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Finland, Hongarije, Kosovo, Montenegro, Nederland, Noord-Macedonië, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië, Servië, Slowakije, Slovenië , Spanje en Zweden.

Alles over de nieuwe streamingdienst SkyShowtime in Nederland

SkyShowtime zal dus op 25 oktober 2022 live gaan, helaas is de prijs van een abonnement momenteel nog niet bekend. We houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent de nieuwe streamingdienst SkyShowtime. Verder vind je op onze website, de social media-kanalen van Gostreaming en via de Gostreaming newsletter altijd het laatste nieuws terug.

Heb je de officiêle trailer van SkyShowtime al gezien?