Korting op SkyShowTime: tijdelijk €13,99 voor drie maanden

SkyShowTime korting
©SkyShowTime

Je krijgt korting op SkyShowTime! Er loopt een aantrekkelijke deal waardoor je drie maanden lang kan genieten van de streamingdienst voor slechts €13,99

Het is tot en met 30 september mogelijk om drie maanden lang een abonnement te nemen op SkyShowTime voor een spotprijs. Door gebruik te maken van deze aanbieding betaal je slechts €13,99 in plaats van de gebruikelijke €20,97 die je zou betalen voor drie maanden.

Maak meteen gebruik van de deal, grijp je korting hier!

Eenmalige betaling

Als je gebruik wilt maken van deze deal is het belangrijk om te weten dat je slechts 1 betaling moet doen van €13,99 in plaats van een maandelijks bedrag. Omgerekend zou je ongeveer €4,66 betalen per maand.

Eens je drie maanden verstreken zijn, zal je abonnement automatisch worden omgezet in een maandelijks SkyShowTime abonnement voor €6,99 per maand. Wil je dit niet, dan moet je voordat de drie maanden verstreken zijn je abonnement opzeggen.

Neem SkyShowTime voor slechts €13,99 voor drie maanden

 

Tijdelijke korting

Houdt er rekening mee dat deze aanbieding slechts voor een beperkte tijd geldig is. Je hebt nog tot en met 30 september de tijd om een voordelig SkyShowTime abonnement af te sluiten. Vanaf 1 oktober betaal je namelijk weer gewoon de volle pot. Niet te lang twijfelen en snel handelen is dus de boodschap.

Het beste van Universal, Dreamworks, Paramount en meer voor een spotprijs

SkyShowTime is de nieuwste streamingdienst die beschikbaar is in Nederland, en het aanbod van SkyShowTime is indrukwekkend te noemen.

In het assortiment van films en series vind je titels van bekende namen zoals Universal Pictures, DreamWorks, Sky Studios, Peacock, Paramount+, Showtime, Paramount Pictures en Nickelodeon. De titels van deze grote namen zijn nu dus tijdelijk beschikbaar aan een spotprijs.

Sluit nu een voordelig abonnement af

Lees ook: Dit zijn de meestgestelde vragen over SkyShowtime