Zo kijk je aflevering 6 van ‘The Boys’ seizoen 4 in Nederland

The Boys seizoen 4 op Prime Video
Image: Ⓒ Amazon MGM Studios & Sony Pictures Television

Wil je aflevering 6 van The Boys seizoen 4 kijken in Nederland? Wij leggen je hieronder uit hoe je deze streamt.

In aflevering 5 van The Boys seizoen 4 zagen we wat voor effect de Compound V had op Hughie’s vader en hoe de Boys tegen hun zin in moesten samenwerken met Victoria Neuman.

Aflevering 5 is iets minder goed ontvangen dan aflevering 4, maar nog steeds beter dan de eerste drie afleveringen. Hij heeft een IMDB-score van 8.4 en de Tomatometer op Rotten Tomatoes staat voor seizoen 4 nu op 94%.

Neem nu een proefabonnement op Amazon Prime en kijk 30 dagen gratis

Hieronder vind je onze samenvatting van aflevering 5, klik verder naar het volgende kopje om spoilers te vermijden!

Klik hier voor onze samenvattingen van aflevering 1, 2 & 3
Klik hier voor onze samenvatting van aflevering 4

‘The Boys’ seizoen 4 aflevering 5 recap

Beware of the Jabberwock, My Son

In Beware of the Jabberwock, My Son zien we tijdens de V52-expo dat Homelander (Antony Starr) achter de schermen flashbacks krijgt van zijn verschrikkelijke jeugd. Als laatste ziet hij ook het gezicht van zijn zoon Ryan (Cameron Crovetti). Hij wil niet dat zijn zoon net zo’n jeugd heeft als hij had.

In het ziekenhuis is Hughie’s vader (Simon Pegg) weer wakker na de dosis Compound V te hebben ontvangen en hij zegt zich geweldig te voelen. Hughie’s moeder (Rosemarie DeWitt) biecht op tegen Hughie (Jack Quaid) dat zij zijn vader de dosis heeft gegeven die Hughie had gekregen van A-Train (Jessie T. Usher). Ze zag hoe erg Hughie het vond om zijn vader te verliezen. Hughie is echter bang voor de gevolgen.

Butcher (Karl Urban) vertelt aan de Boys dat hij niet weet hoe hij Ezekiel (Shaun Benson) heeft weten te vermoorden. Hij vertelt ze echter ook eindelijk dat hij afweet van het bestaan van een virus dat Supes kan vermoorden (het virus uit de serie Gen V). Neuman (Claudia Doumit) heeft het virus, dus ze moeten het van haar stelen.

Sister Sage (Susan Heyward) lijkt tijdens de expo door te laten schemeren dat ze weet dat A-Train het lek binnen Vought was.

Butcher en MM (Laz Alonso) bezoeken Stan Edgar (Giancarlo Esposito) in de gevangenis en bieden hem een optie om vrij te komen aan. Als hij ze helpt om het virus van Neuman te stelen, mag hij uit de gevangenis. Eerst wil hij Neuman niet verraden, maar dan vertelt Butcher hem dan Neuman haar dochter (zijn pseudo-kleindochter) ook met V geïnjecteerd heeft.

Hughie en zijn ouders lijken even gewoon weer een normaal gezin te worden, maar Hughie merkt dat zijn vader een beetje vergeetachtig is. Zijn vader legt ook uit waarom hij zijn moeder had gekozen als de persoon die mocht beslissen of hij nog verzorgd moest blijven worden of niet. Hij dacht niet dat Hughie het in hem zou hebben om hem te laten sterven en dat hij daardoor onnodig zou moeten lijden.

Edgar brengt de Boys naar een boerderij die eigenlijk van hem is, maar waar Neuman waarschijnlijk naartoe zou zijn gegaan met het virus. Ze treffen hier een lab aan met proefdieren en een hele hoop bloed. Het virus vinden ze niet, maar wel worden ze geconfronteerd door Neuman en een paar van haar handlangers.

Niemand heeft een idee wat er precies gebeurd is bij de boerderij, dus ze besluiten allemaal maar even samen te werken om het virus en Sameer (Omid Abtahi) te vinden. Sameer is de wetenschapper die het virus aan het testen was voor Neuman en de vader van haar dochter.

Ryan krijgt een pitch te horen voor zijn eerste televisieserie, maar hij lijkt niet heel enthousiast te zijn. Homelander heeft dit door en probeert hem te steunen door Ryan te vragen wat hij wil. Hij legt uit dat hij Ryan niet wil manipuleren zoals hij gemanipuleerd werd. Hij moedigt zijn zoon wel aan om de regisseur van de serie te vernederen, omdat hij een assistent intimideert. Ryan lijkt dit wel leuk te vinden.

Bij de boerderij leren de Boys en Neuman dat verschillende boerderijdieren Compound V hebben binnengekregen en moeten ze schuilen voor deze dieren met superkrachten.

Hughie en zijn moeder vinden zijn vader ineens in een soort trance met het hart van een andere patiënt in zijn hand. Hij heeft gedeeltelijk zijn geheugen verloren en kan door vaste objecten heen bewegen, dus bijvoorbeeld door muren, maar ook door mensen. Hij wordt enorm boos op de moeder van Hughie en gaat achter haar aan terwijl de beveiliging achter hem aanzit vanwege het vermoorden van meerdere patiënten.

De Boys weten Sameer te vinden en besluiten uiteindelijk om een lichaam van een dode handlanger van Neuman te injecteren met het enige beetje van het virus dat Sameer nog had. Ze gooien het lichaam naar buiten, zodat alle dieren met superkrachten besmet raken en doodgaan.

Hughie weet door te dringen tot zijn vader en besluit hem uiteindelijk op een pijnloze manier uit zijn lijden te verlossen.

Bij de boerderij lijkt Sameer niet levend te zijn ontsnapt aan de dieren die iedereen achterna zaten voor ze zelf doodgingen. Later komen we er echter achter dat Butcher gewoon zijn been eraf heeft gehakt en hem met Kessler (Jeffrey Dean Morgan) heeft opgepakt om het virus opnieuw te ontwikkelen. Edgar wordt weer naar de gevangenis gestuurd, want hij heeft de Boys uiteindelijk niet het virus bezorgd. Neuman onderschept zijn transport echter en neemt hem met haar mee.

In Vought Tower zorgt Ashley (Colby Minifie) ervoor dat Cameron Coleman (Matthew Edison) wordt beschuldigd als het lek in plaats van A-Train. De leden van de Seven maken hem samen af terwijl Homelander trots toekijkt.

Frenchie (Tomer Capone) lijkt niet meer te kunnen leven met zijn schuldgevoel over alle mensen die hij heeft vermoord en geeft zich aan bij de politie.

Waar kijk je ‘The Boys’ seizoen 4 aflevering 6 in Nederland?

The Boys is een serie van Amazon MGM Studios en Sony Pictures Television en wordt dus ook exclusief via Amazon’s streamingdienst, Prime Video, aangeboden in Nederland. De eerste drie seizoenen zijn na hun streamingrelease op een gegeven moment echter ook op DVD en Blu-Ray uitgekomen, dus je kan ze ook toevoegen aan je fysieke collectie. Om seizoen 4 te streamen heb je echter wel een Prime Video-abonnement (oftewel een Amazon Prime-abonnement) nodig. Hieronder vind je een link die je direct naar de pagina voor het vierde seizoen brengt.

Klik hier om The Boys te streamen op Prime Video

Wanneer verschijnt aflevering 6 van seizoen 4 van ‘The Boys’ op Prime Video?

Aflevering 6 van The Boys seizoen 4 verschijnt op donderdag 4 juli op Prime Video. Vervolgens verschijnt er elke donderdag weer een nieuwe aflevering tot het seizoen is afgelopen. Onder het volgende kopje vind je de namen en releasedata van alle afleveringen.

Hieronder zie je de voorspelling van de bekende leaker @Cryptic4KQual over de mogelijke speelduur van de laatste (en daaronder de eerste) vier afleveringen van dit seizoen. Tot nu toe weken alleen de voorspellingen van de speelduur van aflevering 3 en 5 een heel klein beetje af. De rest was perfect voorspeld. We verwachten dus dat de onderstaande voorspellingen voor de laatste drie afleveringen ook redelijk accuraat zullen zijn.

Releasedatum per aflevering van ‘The Boys’ seizoen 4 in Nederland

The Boys seizoen 4 is vanaf donderdag 13 juni te streamen op Prime Video en zal in totaal bestaan uit 8 afleveringen. De eerste drie afleveringen zullen tegelijkertijd op de streamingdienst verschijnen en vervolgens komt er elke week een nieuwe aflevering online te staan. Hieronder vind je het volledige releaseschema.

  • Aflevering 1 – “Department of Dirty Tricks”: Donderdag 13 juni
  • Aflevering 2 – “Life Among the Septics”: Donderdag 13 juni
  • Aflevering 3 – “We’ll Keep the Red Flag Flying”: Donderdag 13 juni
  • Aflevering 4 – “Wisdom of the Ages”: Donderdag 20 juni
  • Aflevering 5 – “Beware of the Jabberwock, My Son”: Donderdag 27 juni
  • Aflevering 6 – “Dirty Business”: Donderdag 4 juli
  • Aflevering 7 – “The Insider”: Donderdag 11 juli
  • Aflevering 8 – “Assassination Run”: Donderdag 18 juli

Wil je volledig voorbereid zijn op The Boys seizoen 4? Kijk dan niet alleen eerste de eerste drie seizoenen van deze serie, maar ook seizoen 1 van de spin-off genaamd Gen V. We zagen in de trailer voor seizoen 4 namelijk al personages uit deze spin-off terugkeren.

Neem nu een proefabonnement op Amazon Prime en kijk 30 dagen gratisVervolgens betaal je 4,99 euro per maand voor dit abonnement.