Viaplay van start met introductiekorting voor Nederlanders

viaplay, televisie

Viaplay is vandaag in Nederland van start gegaan. De Zweedse streamingdienst komt vandaag met een tijdelijke aanbieding van geen 13,99 euro maar 9,99 euro per maand. 

Viaplay is vannacht live gegaan in Nederland. De nieuwe streamingdienst komt met de Formule 1, het darten, de Bundesliga en de Premier League het streaminglandschap onveilig maken.

Ook is alle content van grote streamingdiensten zoals STARZPLAY (Lionsgate) en hayu (NBCUniversal) beschikbaar voor Viaplay-abonnees. Vanaf het voorjaar wordt worden er ook films en series van DreamWorks Animation toegevoegd aan de service.

In dit artikel:

Nederland

Daarnaast krijgen we ook Nederlandse televisieprogramma’s op Viaplay, zoals ‘Dragons Den’ en ‘Celebrity MasterChef’. Ook series staan op de agenda voor de service. De duistere komedie ‘Something Stupid’ van Saskia Noort en het misdaaddrama ‘The Guilty’ (‘De Schuldige’) van Liesbeth Strik (‘Hoe mijn keurige ouders in de bak belandden’ en ‘Mijn Kleine Grote Broer’) zijn op dit moment in productie.

Aanbieding

De aanbieding voor het jaarabonnement van 99 euro is inmiddels verlopen, maar Viaplay komt vandaag met een nieuwe tijdelijke actie. Tot 1 augustus betaal je namelijk maar 9,99 euro per maand voor Viaplay. Vanaf 1 augustus ga je dan pas het reguliere bedrag van 13,99 euro per maand betalen.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan op de Viaplay website.

Klik hier voor het volledige lanceringsaanbod aanbod van Viaplay in Nederland. Klik hier om te lezen wat je allemaal kan met een Viaplay-abonnement. Klik hier voor alle algemene informatie over de nieuwe streamingdienst.