Waar kan je The Super Mario Bros. Movie (2023) online kijken in Nederland?

©Universal Pictures / Nintendo

Veel streamingliefhebbers vragen zich af hoe ze de Mario-film “The Super Mario Bros. Movie” online kunnen kijken. Staat de film op Netflix, Disney Plus, of een andere streamingdienst?

The Super Mario Bros. Movie is de eerste film gemaakt over de populaire Mario-franchise. De Mario-film was vanaf 5 april op het witte doek te bewonderen en nu ook eindelijk beschikbaar om online te streamen!

The Super Mario Bros. Movie vloeit uit een samenwerking tussen Nintendo en Illumination. Nintendo kennen we uiteraard van hun legandarische gameconsoles en populaire franchises zoals Mario. Illumination is dan weer bekend van films zoals “Despicable Me” (Verschrikkelijke Ikke) en “Minions”.

Waar kan ik “The Super Mario Bros. Movie” online kijken?

The Super Mario Bros. Movie was sinds 5 april 2023 te bekijken in de bioscoop en de film was een enorm succes. Nu de film ook online te bekijken is, blijft de vraag: waar kan ik “The Super Mario Bros. Movie” online kijken? Dat kan enkel bij SkyShowTime en Pathé Thuis.

Bekijk nu via SkyShowTime (Nu beschikbaar op SkyShowTime)
Bekijk nu via Pathé Thuis (Nu beschikbaar op Pathé Thuis)

SkyShowTime

SkyShowTime biedt films en series aan van o.a. Universal Pictures, DreamWorks Nickelodeon en meer. “The Super Mario Bros. Movie” wordt gedistribueerd door Universal Pictures. Het is dan ook geen verassing dat de film op SkyShowTime beschikbaar zal zijn.

“The Super Mario Bros. Movie” is vanaf 21 oktober 2023 te bekijken zijn op SkyShowTime. Meld je nu aan bij SkyShowTime en kijk 7 dagen gratis!

Ga naar SkyShowTime

Pathé Thuis

Sinds woensdag 7 juni 2023 is het mogelijk om The Super Mario Bros. Movie te bekijken via Pathé Thuis. Meld je hier aan en bekijk je eerste film met een fikse korting.

Een account aanmaken op Pathé Thuis is volledig gratis.

Kijk nu via Pathé Thuis

Disney Plus

The Super Mario Bros. Movie staat momenteel niet op Disney Plus. Vaak associëren streamingliefhebbers animatiefilms nog steeds met Disney, waardoor ze verwachten dat animatiefilms op Disney+ beschikbaar zullen zijn, maar dat is niet altijd zo. “The Super Mario Bros. Movie” wordt verdeeld door Universal Pictures, wat betekent dat ze de film aan verschillende streamingdiensten kunnen verkopen of ervoor kunnen kiezen om de film exclusief online te streamen via hun eigen platform, SkyShowtime. Hoe dan ook, Disney+ heeft nog steeds veel andere leuke geanimeerde films om van te genieten.

Bekijk hier het volledige aanbod van Disney Plus

Netflix

Op dit moment biedt Netflix in Nederland een diverse selectie aan leuke animatiefilms aan, maar “The Super Mario Bros. Movie staat niet op Netflix. Het is nog niet bekend of Netflix de uitzendrechten voor The Super Mario Bros. Movie uit 2023 zal verwerven.

Trailer en verhaal

Wanneer loodgieters Mario (gespeeld door Chris Pratt) en zijn broer Luigi (gespeeld door Charlie Day) een ondergrondse waterleiding in Brooklyn moeten repareren, belanden ze via een mysterieuze buis in een betoverende nieuwe wereld. In deze vreemde wereld raken ze gescheiden en begint Mario aan een groots avontuur om zijn broer Luigi te herenigen. Met de hulp van Toad (gespeeld door Keegan-Michael Key), een inwoner van het Paddenstoelenrijk, en na een training van de vastberaden heerseres van het Paddenstoelenrijk, Prinses Peach (gespeeld door Anya Taylor-Joy), ontdekt Mario zijn eigen bijzondere krachten.

Start nu met kijken op SkyShowTime of Pathé Thuis!