Zo activeer je je Viaplay-abonnement bij jouw provider

Viaplay, paars

Ga jij je op Viaplay abonneren via Ziggo, KPN, Caiway of T-Mobile? Dan dien je je Viaplay-abonnement echter wel te activeren op de website van de nieuwe streamingdienst. Hoe je dat doet lees je hier.

Viaplay heeft op dit moment een nieuwe tijdelijke actie lopen. Tot 1 augustus betaal je namelijk maar 9,99 euro per maand. Vanaf 1 augustus ga je dan pas het reguliere bedrag van 13,99 euro per maand betalen. Je kan op elk gewenst moment opzeggen. Klik HIER om naar de aanbieding te gaan op de Viaplay website of klik op onderstaande banner.

viaplay banner maart 2022-

UPDATE, 1 maart, 15:40 uur.

Wij hebben Viaplay via KPN op de redactie geactiveerd zonder naar de pagina te gaan waar in onderstaande tekst naar gelinkt wordt. Het was bij KPN een kwestie van een link in een ontvangen mail aanklikken en vervolgens op ‘activeren’ drukken op de pagina waar je op uitkwam.

Bij Ziggo zijn de systemen overbelast en kan men de bestellingen niet allemaal verwerken. Er wordt op dit moment hard gewerkt om dit op te lossen.

De aanbieding voor het jaarabonnement van 99 euro is inmiddels verlopen, maar Viaplay heeft een nieuwe tijdelijke actie. Tot 1 augustus betaal je namelijk maar 9,99 euro per maand. Vanaf 1 augustus ga je dan pas het reguliere bedrag van 13,99 euro per maand betalen. Klik HIER om naar de aanbieding te gaan op de Viaplay website.

Vanaf 1 maart kan je Viaplay zelf toevoegen aan je abonnement in je account bij Ziggo, KPN, Caiway/DELTA of T-Mobile. Maar dan heb je nog geen inloggegevens om in te loggen op de Viaplay app. Die inloggegevens krijg je door je abonnement te activeren op de website van Viaplay. Dit gaat als volgt:

  1. Zorg er voor dat je Viaplay hebt toegevoegd bij je provider.
  2. Ga naar de Viaplay activatiepagina, klik daarvoor HIER.
  3. Kies je provider.
  4. Vul de gevraagd gegevens in, zoals je emailadres en creëer een wachtwoord. Hou ook het klantnummer van je provider bij de hand, hier wordt waarschijnlijk ook naar gevraagd.
  5.  Activeer en geniet van Viaplay.

Let op! Als je je abonnement rechtstreeks bij Viaplay zelf afgesloten hebt, dan hoef je je abonnement niet te activeren.

Viaplay app

Viaplay zal een eigen app lanceren waarop je kan inloggen en de Formule 1 kan kijken via je PC, laptop, mobiele telefoon, tablet, gameconsole of Smart TV. Uiteraard wordt de Google Chromecast, Apple TV en Airplay ook ondersteunt. De Viaplay app kan je vanaf 1 maart downloaden in de verschillende appstores.

Ziggo heeft laten weten dat de Viaplay app vanaf de lancering op de Mediabox Next zal verschijnen. Klanten kunnen de streamingdienst op deze manier dus ook raadplegen en gebruiken. KPN werkt er ook aan om de Viaplay app op de Experia Box te zetten, maar dit is nog niet rond en het zal in een later stadium pas mogelijk zijn voor klanten om de app op de KPN-decoder te gebruiken.

Lineair kanaal

Let op! Op zaterdag en zondag is de Formule 1 bij Ziggo, KPN, Caiway/DELTA tijdelijk live te zien via een lineair kanaal. Dit is echter tijdelijk, tot 1 augustus.

  • Ziggo op kanaal 200
  • KPN op kanaal 225
  • Caiway/DELTA op kanaal 200

Wil je graag het commentaar van Olav Mol tijdens de Formule 1? Klik dan hier hoe dit in zijn werk gaat. Dit kan overigens altijd, ongeacht waar je je Viaplay-abonnement afsluit.

Voordeligst

De goedkoopste manier om een jaarabonnement bij Viaplay af te sluiten is via Viaplay zelf. Dit kost je dan 99 euro per jaar. Dat is dus 8,25 euro per maand. Dit is goedkoper dan een jaarabonnement bij zowel Ziggo als KPN (zie onder).

De aanbieding van Viaplay is HIER te vinden en verloopt op 28 februari.

Ziggo prijs

Bij Ziggo betaal je de eerste 4 maanden (maart, april, mei en juni) 20 euro voor Viaplay. Dit komt dus neer op 5 euro per maand. De overige maand (juli) betaal je 9,99 euro. Vanaf augustus betaal je het volledige bedrag van 13,99 euro. Dit geldt voor zowel nieuwe als betalende klanten. Een jaarabonnement bij Ziggo kost je dus 127,92 euro. Dat komt neer op 10,60 euro per maand.

Je voegt het Viaplay-abonnement vanaf 1 maart eenvoudig toe via Mijn Ziggo. Deze aanbieding geldt van 1 maart t/m 30 april.

KPN prijs

Nieuwe KPN-klanten krijgen vanaf 26 januari Viaplay volledig gratis bij het afsluiten van (eenjarig) tv- en internetabonnement. Dit kan via kpn.com, de klantenservice of in een KPN-winkel. Deze actie is geldig tot en met 28 februari 2022.

De introductieprijs van Viaplay voor bestaande KPN-klanten is 9,99 euro per maand. Vanaf augustus 2022 zal dit, net zoals bij Ziggo, weer de reguliere prijs worden, namelijk 13,99 euro. Een jaarabonnement bij KPN kost je dus 147,88 euro. Dat komt neer op 12,30 euro per maand.

Viaplay is vanaf 1 maart via de MijnKPN app te activeren.

Klanten die internet thuis, mobiel en Viaplay combineren krijgen 5 euro entertainmentkorting per maand. Voor een Viaplay-abonnement betaal je dan tot en met 1 augustus 2022 4,99 euro per maand. Daarna wordt dit maandelijks 8,99 euro. Hou er rekening mee dat de entertainmentkorting maar één keer toegepast kan worden. Dus als je deze korting nu al krijgt omdat je bijvoorbeeld ESPN in je pakket hebt dan krijg je geen 5 euro korting meer.

Klik hier voor het volledige lanceringsaanbod aanbod van Viaplay in Nederland. Klik hier om te lezen wat je allemaal kan met een Viaplay-abonnement.